Alergji Analiza


Njerëzit që vuajnë nga alergjitë, të vetëdijshëm për faktin se ajo duhet të testohet, të dorës së parë. Megjithatë, në qoftë se keni pasur një sulm herë të parë ose alergji ju nuk jeni të sigurt se ajo është testuar pastaj për alergji dhe ju vetëm duhet të, sepse është koha për të lexuar listën dhe qëllimin e tyre.
Llojet e testeve për përcaktimin reaksion alergjik
Pra, çfarë është e alergjive analiza dhe çfarë ha? Para së gjithash, do të thotë se kjo ju mundëson për të gjetur se cilat substanca dhe për çfarëdo arsye (p.sh., për shkak të mungesës së diçkaje në trup), reaksion alergjik ndodhur. Ndonjëherë këto teste kërkojnë ngushtë ndjekja e pacientit në mënyrë të studiuar reagimin e saj ndaj përbërjen e ushqimit e ajrit, etj dhe për të marrë një pamje të plotë (duke përfshirë rezultatet e testimit) jo se tij.


Për të studiuar shëndetin në drejtim të alergjive që çdo gjë të kryer një test të gjakut për alergji dhe provë alergji me lëkurë. Para së gjithash, kanë një efikasitet të lartë është gjaku, sepse gjaku me anë të përkufizimit, ne mund të themi se yyazytsirna shkaktojë alergji. Kjo ndonjëherë duke përdorur ato sëmundjet e parandalueshme dhe të zhvillimit të sulmit të tij, pacienti përshkrues ilaçe apo ushqime të caktuara.
Në objektivin e përmendur më sipër, në vijim testeve për alergjitë:


 • Hulumtimi i gjakut:


 • niveli i imunoglobulinave të përgjithshëm;

 • prania dhe sasinë e antitrupave specifike të klasave Ig;

 • Testi Klinike gjakut të përbashkët.


 • Test me alergji të lëkurës.


 • Testi i shpeshtë klinik i gjakut
  Çfarë teste të kalojë për alergji, kemi gjetur. Tani është koha për të shqyrtuar secilin prej tyre në detaje. Numri total i gjakut është e nevojshme për të përcaktuar shumën e zozynofylov - qelizat rritja e të cilit është vënë re gjatë infeksionit trupin bakteret pa lidhje ose parazitëve. Nëse është e ngritur, ajo mund tregojnë praninë e një alergji ose organizmave parazitare në trup. Për të përjashtuar fundit kryejë analiza shtesë, dhe në qoftë se ajo konfirmon praninë e parazitëve, pastaj do të vazhdojë me analizën e imunoglobulinave të përgjithshëm.

  Analiza e përgjithshëm imunoglobulinë E
  Ky test të gjakut për alergji përcakton numrin e qelizave të imunoglobulinave në serum të gjakut. Në 70% të rasteve me alergji ajo ngre. Pjesa e mbetur prej 30% të testeve përkatëse për imunoglobulinave antitrupave.
  Analiza për zbulimin e antitrupave dhe imunoglobulinave lgG LBGJ
  Kjo analizë e përcakton shpejtësinë e një reaksion alergjik. Në zhvillimin e LBGJ i madh është, pastaj do të vazhdojë reaksione të tipit të menjëhershëm alergjike. Në zhvillimin lgG - reagim të ngadaltë ndaj alergjen. Në rastin e fundit, trupi mund të sulmuar nga alergeneve bimore, parazitëve, kërpudhave dhe kështu me radhë. Z.