Pika sy kundër alergjive, hundës pika kundër alergjive


Lulëzuar sezonal i bimëve të caktuara, kafshët shtëpiake, ushqime të caktuara dhe pluhuri shtëpiake shpesh mund të shkaktojnë zhvillimin e rinitit alergjik. Bazë e trajtimit të alergjive është izolimi i pacientit nga burimi i alergjen. Megjithatë, në rast të vështirësisë shkakton përjashtimin ose vështirësi në identifikimin e shkaqeve të alergjisë, në mënyrë rigoroze në recetë mund të përdoren janë të destinuara pika hundës për alergjitë. Zakonisht efekti i këtyre barnave që synojnë eliminimin e ndjeshmërinë ndaj alergeneve dhe eliminimin e ndryshimeve imunologjike. Bie në një hundë nga alergji zakonisht kombinohen hyposensitization dhe vasoconstrictor pronave. Më poshtë ne do të përpiqemi për të përshkruar shkurtimisht më të përdorura sprays dhe pika


Bie në një hundë nga alergjitë


• levokabastin. Kjo frymëmarrje antihistamine hundës përmirëson dhe eliminon simptomat e rinitit alergjike si teshtitjes dhe hundë itchy
• Allerhodyl. Ky spray anti-alergjik hundës ka shqiptuar efekte anësore aplikuar në nivel lokal. Efekti terapeutik ndodh brenda disa minutave dhe zgjat rreth dymbëdhjetë orë
• Vilozen. Kjo immunomodulatory drogës anti-inflamator është mjaft efektive në sinusit alergjik. Vylozena Përbërja: ekstrakt i thatë thymus, oligopeptides, amino acide, komponimet e acidit nukleik dhe kripërat inorganike

• Vybrotsyl, Halazolin, Naftizin, Nazyvyn. Këto droga vasoconstrictor ndihmuar në lehtësimin e ënjtje e hundës sa më shpejt që të jetë e mundur, megjithatë gjatë kjo nuk është e rekomanduar, pasi nuk vjen shumë problematike dhe hundës frymëmarrja pa këto barna do të jetë shumë e vështirë
• ulet në një Analerhin hundë-Sanoryn. Ky medikament është një antazolyna kombinim - blocker histamine receptor dhe vasoconstrictor nafazolyna që zbulon veprime vasoconstrictor. Efekti i përgjithshëm i këtyre komponentëve siguron një efekt shumë të qëndrueshme terapeutik. Indikacionet për përdorim: rinitit akut, rinitit alergjike, conjunctivitis kronike, konjuktivitet pranverore, shkelje e akomodimit. Sanoryn drogës analerhin aplikoni për më shumë se shtatë ditë nuk është e rekomanduar për shkak se efekti nafazolyna vasoconstrictor pas ulur ndjeshëm

• Spray nga alergjitë Nasobek Heyfever. Në të mesme dhe të rëndë peshën e rinitit zakonisht përdorin sprays hundës hormonal. Këto sprays dhe zbaton Nasobek Heyfever që ka një rrezik minimal të reaksioneve sistematike aktivitet të lartë terapeutik. Lokal i Veprimit i glukokortikoideve zakonisht vonohet për shkak të trajtimit fillestar ata janë të kombinuara zakonisht me drogë kupyruyuschymy simptome akute të alergjive. Indikacionet: rinit me ethe hay; parandalimin dhe trajtimin e rinitit sezonale dhe shumëvjeçare. Në rast të manifestimit të rëndë të rinitit, trajtimi profilaktik është e rekomandueshme që të fillojë jo më vonë se një muaj para fillimit të parashikuar të sezonit polen

• Vybrotsyl. Këto pika mund të aplikohen edhe foshnjat-1 cap. në çdo vrimë hunde 3-4 g. në ditë. Vybrotsylom rekomanduar për të përdorur jo më shumë se dy javë, dhe gjatë shtatzënisë, hipertension, glaukoma, sëmundje tiroide, zemrës dhe enët e gjakut, të drogës duhet të përdoren me kujdes. Vybrotsyl lejuar edhe gjatë laktacionit.
Bie në një hundë nga alergjitë janë droga të cilat kanë për qëllim adresimin e simptomave, lehtësim të procesit alergjike dhe neutralizuar proceset inflamatore kompleksin e përbashkët terapeutik


Pika sy kundër alergjive


Pika sy kundër alergjive janë përdorur zakonisht si terapi e konjuktivit alergjike. Ata redukuar inflamimin dhe për të parandaluar zhvillimin e histaminës, e cila zvogëlon marramendës me bollëk, kruajtje dhe ënjtje e syve. E gjithë kjo të lehtësojë simptomat si sy antihistamine rënie Patanol (Olopatadyn), Ketotifen, azelastine dhe të tjerët.
Pika sy kundër alergjive Vizyn, Nafkon-A Opkon-A përfshin përmbajnë antihistamines (fenyramyn, antazolyn) dhe decongestants drogë (tetrahydrozolyn, fenilefrine, nafazolyn) është shumë i mirë për alergji dhe ethe hay.

Pika sy Akular dhe Lotoprednol lehtësimin e ënjtje dhe acarim. Këto barna nuk janë të lejuara në rast të një reaksion alergjik ndaj ndonjë nga komponentët e tyre, si dhe në rastin e sëmundjeve infektive të syrit.
Bie nga alergjitë tek fëmijët Ju mund të përdorni pothuajse të gjitha e më lart, por të detyrueshme para duhet të konsultoheni me një mjek, pediatër ose allergist, si çdo pika alergji mund të përdoret në çdo rast mund të gjykohet vetëm pas shqyrtimit dhe analizës së rezultateve.

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se përdorimi i njëkohshëm i sy alergji bie dhe sy kortikosteroid bie në mënyrë të konsiderueshme rrit rrezikun e infeksionit. Gjithashtu pika sy janë efekte anësore të cilat janë shumë të detajuara në udhëzimet për përdorim dhe të cilat duhet të trajtohen seriozisht.
Më shumë artikuj mbi këtë temë:
1. Trajtimi 2. Shkaqet e alergjive alergjitë