Çfarë ka të re në trajtimin e alergjive
Këtë apo atë formë e alergjisë vuan përqindje të madhe të njerëzimit. Shkencëtarët janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për të hequr qafe e alergjive, por në qoftë se një person ka ndjeshmëri ndaj alergeneve të shumta, ndihma është mjaft e vështirë. Dhe çdo vit numri i pacientëve me alergji është në rritje, veçanërisht në vendet e zhvilluara.

Çfarë ka të re në trajtimin e alergjive në vendet post-sovjetike? Shkencëtarët e Bjellorusisë, për shembull, shpiku byospetsyfycheskyy Sorbent otfyltrovыvayuschyy dhe heq imunoglobulinave gjaku E. Kjo shumë sorbent, dhe më e rëndësishmja, ai është i sigurt për njerëzit. Ajo është përshkruar në kombinim me droga të tjera për rinitit alergjike, dermatit, dhe madje edhe astmë.Biosorbent është shpëtimi dhe nëse agjenti-alergjen nuk është e aplikueshme. Në këtë situatë, gjaku është i pastruar nga sorbent biospecifical e imunoglobulinave të tepërta.
Metoda reja në trajtimin e alergjive.
Autolymfotsytoterapyya - trajtimi i alergji, të hapur dhe patentuar nga shkencëtarët rusë, në disa raste është një trajtim thelbësor për alergji. Ai konsiston në faktin që pacienti të hyjë limfocitet e veta trajtohet një mënyrë të caktuar. Këto qeliza të mbajë kujtimin e të gjithë alergjen të cilat ata kishin për të përballuar, dhe kur ju shkruani ato në gjakun e pacientit, ajo është bërë rezistente ndaj alergeneve të tilla. Kjo është pacienti simptomat, koshere, teshtitjes, kongjestion i hundës zakonshme apo edemë, nuk është atje, sepse pacienti shkaktoi motor njohje.

Trajtim akupunkturë për alergjitë
Akupunkturë - kjo mund të jetë një alternativë e mirë për parandalimin e dobësimit të rëndësishme simptomat e ethe hay. Nuk është sekret se alergji sezonale - veçanërisht formë e përhapur e sëmundjes. 422 vullnetarë nga pjesën veriore të Kalifornisë të cilët kanë marrë pjesë në gjykim ishin të ndarë në grupe. Një grup ka mbajtur një kurs prej 12 seancave akupunkturë, dhe si ilaçe të kërkuara. Grupi i dytë mori antihistamines dhe akupunkturë mbajtur në mënyrë arbitrare. Anëtarët e grupit të tretë nuk ka marrë trajtime akupunkturë, dhe të trajtohen vetëm me anë të terapisë drogës. Pas dy muajsh rezultatet më të mira: më pak simptomat dhe një përdorim të vogël të drogës testuar tregoi atë grupin e parë. Në grupin e dytë është parë gjithashtu progresin.