Çiklizmit asistent shkëlqyer në humbjen e peshës


Çfarë të themi, mbipeshë është një problem i madh që mund dhe duhet të adresohen. Në luftën për një figurë të bukur disa dieta nuk ndihmojnë, dhe në qoftë se ata të ndihmojnë, ajo në mënyrë të qartë me dëmtime të madhe të trupit. Dietë e duhur është e nevojshme përveç pushtetit të veçantë lidhur më shumë dhe ushtrim. Çiklizmit asistent shkëlqyer në humbje peshe, jo vetëm për ata që dëshirojnë për të humbur disa kilogramë shtesë, por edhe për ata që duan të çojë një mënyrë jetese të shëndetshme.
Cilat janë avantazhet e përdorimit të një biçikletë?


- Para së gjithash çmimit të, ju mund të zgjidhni çdo biçikletë në varësi të aftësive tuaja financiare.
- Lehtë për të menaxhuar.
- Kursyer kohë, shpejtësia e saj më e madhe se shpejtësia e një këmbësori.
- Ky mjet nuk është e nevojshme për të mbushur benzinë.
- Automjeteve miqësore me mjedisin.

Gjithashtu për shkak të ngasin një biçikletë, ju mund të shpëtojnë nga mendimet shtypëse. Frymëmarrje të matur dhe udhëtim monoton, do të formësojnë mendimet tuaja dhe ndjenjat, normalizimin, kështu gjendjen e përgjithshme emocionale.


Çfarë duhet të zgjidhni një biçikletë ose biçikletë? Nëse lejon koha, atëherë, sigurisht, një biçikletë. Rides Biciklete zhvillohen në ajër të hapur, e cila është e mirë. Oksigjeni, depërtojnë në trupin e shkatërron dyqane yndyrë. Në humbje peshe, çiklizëm promovon punën e mirë të zemrës dhe enëve të gjakut.
Një orë larg me transport biçikletë mund të djegur 400-650 kalorive. E gjitha varet se sa shpejt ju udhëtim dhe çfarë rrugor. Nëse pengesa janë në rrugë, atëherë ju do të djegur kalori, natyrisht, më shumë. Nëse çiklizmit ditore marrëveshje, atëherë një muaj ju mund të humbni 4-5 kg. Madhe, nuk është ajo?

Biking të ndihmojë të hequr qafe celulitin. Sepse udhëtim shfrytëzuar të gjitha muskujt, figura juaj do të forcohet dhe lehtësim. Pra, një biçikletë është një mjet i madh në luftën për një trup të bukur.

Ku të fillojë? Mundohuni të ngasin një biçikletë për çdo ditë. Gradualisht të rritur ngarkesën dhe hipur. Për të filluar, mund të përzënë 30 deri në 45 minuta. Pastaj shtoni çdo ditë për 5 minuta. Në fund ju duhet të hipur në 15.2 orë në ditë. Mos harroni, për sa kohë që ju nuk mund të ngasin, udhëtim dhe më pak rregullsia në këtë rast është me rëndësi të madhe.

Kur e udhëtimit më të mirë? Sigurisht, të gjithë do të përshtateni jetës në ritmin e tij, por u vu re se në udhëtim të mirë në mbrëmje. Natë Skate është veçanërisht e rëndësishme në verë, kur dielli nuk është aq aktive. Gjithashtu çiklizmit mund të jetë vetëm një orë pasi të hahet, gjatë ushqimit pak a shumë tashmë peretravytsya.

Hollim e rëndësishme që ju të shmangur dy ekstremeve - është udhëtim shumë shpejt ose shumë i ngadalshëm. Ride në një ritëm të rehatshme, dhe ngarje nganjëherë alternative të shpejtë dhe të ngadalshëm.

Zgjidh një rrugë. Zona duhet të jetë e sheshtë, nuk ka descents pjerrët dhe ascents. Ju mund të zgjidhni disa rrugët alternative dhe atyre.
Nëse ju keni një biçikletë, të merrni atë jashtë dhe udhëtim. Nëse ju nuk e keni blerë atë, mendoj për këtë. Siç e shihni, ky transport është asistent i shkëlqyer për një figurë të bukur dhe kujdes bukuri.