Ushtrime për kofshët dhe mollaqe në hollim


Zakonisht rroba fluturojnë modës, por ju mund të në të kundërtën, të kuptoj dhe të rregulluar! Dresses hapura verore të zgjeruar dhe për të rritur supet bust. Hiq bark të nuk shkëlqeu pabesi nën buzë e ajrit. Kofshët e tendosur dhe mollaqe, të lumtur për të veshin një bikini. Organizoni "Moda shtëpi" mund të jetë në shtëpi, dhe kjo është puna e mjaftueshme vetëm një orë në ditë! Le të flasim për ushtrime për kofshët dhe mollaqe të hollim!
Numri Ushtrimi 1
Trajnon muskujt e këmbëve dhe mollaqe, hiqni tepërt nga hips. Z. I.:. I shtrirë në shpinë, këmbët përkulem në gjunjë, këmbët "shkop" në dysheme, krahët përgjatë trupit, ose në kokë. Në nxjerr, duke i shtyre deri tas, lodhje mollaqe. Për frymëzim zhyt përsëri. Kryen 3 grupe të 15 repetitions. Është e rëndësishme. Pesë pozicion në një distancë prej 20-30 cm nga mollaqe në rritje në kënd legenit të gju ishte i drejtë.Numri Ushtrimi 2
Ushtrimin triceps supet, simulojnë duart e bukura. Mr I.: i shtrirë në shpinë, këmbët prirje, trap në dorë duhet të ballit - mbi vijë e flokëve.. Në nxjerr, të heqë trap deri në frymëzim, lakimi bërryla, ulur atë përsëri - për të vijë e flokëve. Kryen 2 grupe të 15 repetitions. Supet sigurt, nuk e le ta lëvizë asnjë një centimetër, thjesht ndjekin lëvizjet e bërryl. Nëpër Mbani shtypur në dysheme.

Numri Ushtrimi 3
Shtrëngojë kofshët e brendshme. Z. I.:. Shtrirë në shpinë, duart nën mollaqe, këmbët ngre dhe një kthesë të vogël në gjunjë. Në këmbë thith holluar larg, nxjerr përmbledhur. 3 grupe të 15 repetitions. A nuk e heq fjalën përsëri në, së pari, nuk e dëmtojmë atë dhe, së dyti, për të shmangur rishpërndarjen e ngarkesës në muskujt e mbrapa.


Numri Ushtrimi 4
Simulojnë supet bukur, gjoks, mbrapa dhe të armëve. Z. I.:. Në këmbë me shtangë dore në duart e tij. Relax gjunjët, për të forcuar stomakun tuaj dhe mollaqe. Në nxjerr, të heqë duart tuaja, vendosjen e shtangë dore për palët në nivel shpatull, më të ulët frymën. Kryen 2 grupe të 12 repetitions. Armëve vendosur pak në bërryla, nuk i shpjegoj ato përmes. Forcimi muskujt mbrapa, duke formuar një sjellje të bukur. Z. I.:. Shtrirë në barkun e tij, duart në bel. Ngrini kokën tuaj, shikoni në dysheme. Për frymëzim lot gjoks off dysheme, nxjerr ulur poshtë. Kryen 2 grupe të 12 repetitions. Është e rëndësishme. Mos u mundoni për lëvizjet e mëdha amplitudë - të mjaftueshme për të rritet mjaft. Mos tendosje qafën tuaj në kërkim përpara.


Numri Ushtrimi 5
Punuar jashtë triceps, për të forcuar e prapme të dorës. Z. I.:. Ulem në një rritje të vogël (për shembull, tavolinë kafeje) dhe të ligët duart e tij mbi tokën e tij. Hap përpara për të pelvisit ishte në peshë. Për frymëzim, lakimi bërryla, ulur trupin tuaj poshtë, nxjerr duart rriten përpjekjet. 2 grupe të 6 reps. Ushtrimin e "top news".

Numri Ushtrimi 6
Z. I.:. Shtrirë në shpinë, këmbët prirje në gjunjë, top zazhatyy mes gjunjë, të heqë kokën tuaj off dysheme, duart prapa kokës, bërrylat prodhimit pak përpara. Në nxjerr, ashensor blades tuaj shpatullën off dysheme, skruchuyuchys përpara dhe për të marrë topin në duart e tij. Shkoni në dhe. Z. Përsëri, nuk gjarpërues dhe të kthehet topin në vendin e vet. 3 grupe të 15 repetitions. Është e rëndësishme. Mos e zhyt kokën në dysheme gjatë gjithë ushtrimit ajo ka për t'u ngritur.


Numri Ushtrimi 7
Ushtrimin e "poshtme të shtypit." Z. I.:. Shtrirë në shpinë, duart nën mollaqe, këmbët ashensor vendosur. Në nxjerr, lodhje muskujt e barkut të ulët, ngre këmbët tuaja edhe më të larta, heqjen legen nga dysheme, por nuk ka përparim. 3 grupe të 15 repetitions. Quite amplitudë të vogël, gjëja kryesore - nuk e shkul, heqjen këmbët përpjekjet e muskujve.