Ushtrimi për humbje peshe dhe njeri i muskujve


Shumica prej nesh në trajnimin e tij i kushton më shumë vëmendje për shtypin, muskujt e gjoksit, biceps, këmbët dhe plotësisht të harrojmë për të përfshirë në grup tuaj të ushtrimeve për mollaqe. Është koha për të rrotullohet në pasqyrë dhe të shohin veten nga të gjitha anët. Ndoshta ka pjesë të tjera të trupit që janë në nevojë urgjente për rregullim. Muskujve gjerë e mbrapa, mollaqe, muskujt viç - më i fortë dhe i fuqishëm. Nëse ju injorojnë ato, vuajnë jo vetëm anën e estetike - ju humbni një të bukur këmbët sexy dhe mbrapa - por gjithashtu do të rrisë rrezikun e mosbalancim muskujve. Të kthehet në një ushtrim që synon trajnimin muskujt në klasat e tyre të përditshme - dhe në disa javë ju do të vëreni ndryshime të këndshme në pamjen tuaj! Çfarë zgjedhje ushtrime për humbje peshe dhe njeriun e muskujve?


Shtrihen mbrapa me një kthesë
Punojnë mbrapa muskujt, kofshët dhe abs. Shtrihen në fitball mënyrë që gjoksi juaj është vendosur në qendër të topit, të marrë një mjekësore dhe të mbajë topin në frontin e duart e tij shtrira. Shkoni në dhe feetball perekotitsya bust në të majtë, shtrëngon duart në gjoksin e tij. Kthehu mbrapa në qendër, duke mbajtur një ashensor gji, dhe të bëjë të njëjtën të drejtë. Kryen 10-12 repetitions.

Hedhur me top mjekësore
Punojnë mbrapa muskujt hollim këmbët, muskujve-stabilizant. Pick up një mjekësore dhe të mbajë topin në hips. Shko përpara në këmbën e majtë, pak lakimi atë në gju. Tërheq përpara, duke e mbajtur shpinën drejt dhe të prek topin në dysheme. Vypryamitsya mbajë këmbën e djathtë në peshë, të ngrenë armëve tuaj mbi kokën tuaj. Ndiqni S-12 repetitions, drejtimin e ndryshimeve.


"Flying Lejleku"
Punojnë muskujt e sipërme mbrapa, supet, ijet, hollim dhe muskujve-stabilizant. Merrni një trap në të dy duart dhe tërheq armëve në anët tuaja, këmbët - hip-gjerësi. Tërheq përpara, duke e mbajtur këmbën tuaj të drejtë në peshë. Stretch armëve drejt poshtë nëpër supet, shuplakat së bashku. Të mbajtur ekuilibrin, atëherë heqë shtangë dore lart e poshtë, e rradhës duart në mënyrë që gishtat pak janë paralele në dysheme. Armëve të ulëta dhe të përsëritur kërkesën, duke mbajtur deri në peshë. A ushtruar 12 herë dhe për të ndryshuar këmbët.


Hedhur në një këmbë
Muskujt viç punës dhe muskujt e mollaqe për të humbur peshë. Qëndroni drejt, këmbët - gjerësia e hips, duart në anët e vendosur në bërryla. Shko në këmbë të djathtë mbrapa dhe me radhë u ul në të dy këmbët. Përsëri, vetëm këtë herë në këmbën e majtë. Kryen 10 repetitions në çdo këmbë. Pastaj hidhen në këmbë të djathtë në të djathtë dhe të pasme. Ndiqni të njëjtat 10 repetitions. Ndryshojë këmbët dhe të përsëritur të njëjtën gjë 10 herë më shumë, vetëm të majtë. Së fundi, kërcejnë, duke e kthyer bust në të djathtë, ulje në këmbë të djathtë. Shko mbrapa. Përsëriteni me këmbën e majtë. Bëni këtë ushtrim 10 herë me çdo këmbë.


Shtyn për topin për një person
Punojnë mbrapa muskujt, këmbët dhe mollaqe. Эksertyub Sigurt përqëndruar në një objekt të palëvizshëm në kyçin e këmbës, vendos fitball para tij në një farë distance. Shtrihen në fitball mënyrë që gjoksi juaj është vendosur në qendër të topit, të mbajë trajtuar эksertyuba, shtrirë duart pëllëmbët e tij poshtë. Heqin trupin e sipërme dhe të armëve për të nxitur gjoks tuaj. Shpjegoj armëve tuaj përsëri.

W-formë squats për të forcuar muskujt e njeriut
Punojnë mbrapa muskujt, shpatulla dhe viç. Эksertyub Sigurt përqëndruar në një objekt të palëvizshëm në kyçin e këmbës, kuptoj merret me эksertyuba dhe për të mbajtur duart tuaja në anët. Bend këmbën e djathtë në gju. Squatting në këmbën e majtë dhe të shtrij krahët e tua përpara, pëllëmbët poshtë. Stand up dhe të tërheqë duart tuaja për shpatullat tuaja dhe rrotullohen tyre, në mënyrë që ata të formuar shkronjën «W», pëllëmbët të shohim përpara. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur lëvizjen. Kryen 8 repetitions, pastaj të ndryshojë drejtimin.