Ushtrime për humbje peshe shpejtë callanetics


Shoqëria moderne Beach - mungesa e kohës. Për shkak të kësaj, shumë janë kalimi te gjysmë-përgjithmonë gëzojnë udhëtim, shëtitje neglizhuar dhe nuk mund të gjejnë disa orë të lira për të djegur kalori të tepërta në dhomë palestër. Dhe kjo nuk është për t'u habitur që të rinjtë e sotëm është bërë shumë më e vështirë paraardhësit e tyre. "Tani, në qoftë se ishin metodë e lirë e shpejtë e duke u shpëtoj kg shtesë" - psherëtimë donuts. Në fakt, metoda të tilla ekzistojnë. Për të hequr qafe dhimbje prapa dhe nyjeve, ajo filloi të praktikojë asanas yoga, përshtatjen e tyre për veten tuaj. Rezultati ishte një grup ushtrimesh, të quajtur për autorin - callanetics. Çfarë është ushtrime callanetics për humbje peshe shpejtë?


Ndryshe nga llojet e tjera të callanetics palestër përbëhet nga ushtrime shumë të thjeshta që nuk kërkojnë pajisje të veçantë fizike të trajnimit dhe trajnime. Kufizimet në physique, ose: ngarkesës mund të zgjedhin për veten e tyre, bazuar në forcën dhe aftësitë e tyre.

Ushtrimi i matur për humbje peshe shpejtë janë në dispozicion të dy të rinj dhe të moshuar: ata nuk e vras ​​nyjeve tuaja (të cilat shpesh ndodh gjatë trajnimit të forcës në palestër, nëse nuk ka mësuesi). Callanetics për më tepër është një parandalimi i shkëlqyer i osteoarthritis, dhimbje në shpinë qafës së mitrës dhe të mesit. Fakti se baza e komplekse të - dhe statike që shtrihen lëvizjes që synon muskujt mykrosokraschenyya, në mënyrë që fibër aktive janë përfshirë thellë. Ata shtrënguan, më të fortë, për shkak të asaj që zhduket e butë, dhimbje hequr. Në sajë të përmirësimit të ndjeshëm të microcirculation në shtresa nënlëkurës dhe përshpejton metabolizmin. Prandaj callanetics ndihmon të shpejt dhe në mënyrë efektive të merren me yndyrë të tepërt, të rregulluar figurën. Ndonjëherë callanetics quajtur "gjimnastikë postures të çuditshme": të gjitha ushtrimet janë të strukturuara në mënyrë që gjatë ekzekutimit të tyre ishin të përfshirë numrin maksimal të grupeve të muskujve. Për efekt nga seancat u bë e dukshme në çdo pozicion në fillim duhet të mbahet për 15-20 sekonda, gradualisht rritjen e kohës për një minutë.


Shtrihen për pjesën e prapme
Pozicionin e fillimit (VP) - në këmbë, këmbët së bashku, muskujt e barkut të shtrënguar. Shtrije pëllëmbën e dorës së tij të djathtë lart, dora e majtë - poshtë. Mbajeni këtë pozicion për aq kohë sa të jetë e mundur. Butësisht, ngadalë zbutës, dora e ulët të drejtë të heqë nga e majta dhe shtrirje përsëri. Nëse bëhet si duhet, ushtrim, ju duhet të ndjehen tensione në shpinë e sipërme. Punojnë muskujt e pasme e sipërme dhe shtypni.

Squats me flamurin

IP - në këmbë drejt, këmbët gjerësi shpatullave larg, muskujt e barkut të shtrënguar, duart tërhiqeni lart. Gjunjë Bend, legen kryer qysh trupin e ulët poshtë. Zgjas duart tuaja deri, përsëri drejt. Mbajeni këtë pozicion për aq kohë sa të jetë e mundur. Ngadalë të kthehet në IP Punës mbrapa muskujt, armëve, mollaqe, kofshë dhe bark.


Përkulen në anën
IP - në këmbë drejt, këmbët më të gjera se sa shpatullat, gjunjët pak prirje, shpinën drejt, shpatullat ulur. Ngritja krahun tuaj të majtë dhe shtrirje atë aq i lartë sa të jetë e mundur, në vendin e duhur në stomak. Shtrydh mollaqe tuaj paraqesë legen përpara dhe lart. Jo relaksuar muskujt, duke arritur për dorën e tij të majtë, ngadalë bëj në të djathtë. Hold endpoint. Mundohuni të ligët edhe më shumë në të djathtë. Normalisht kthehet në IP Kryen stërvitje në drejtim të kundërt. Nuk janë muskujt zhdrejtë barkut, prapa muskujt dhe e sipërme sup brez.


"Swallow"
IP - në këmbë. Duart tërheqë këmbën e tij të majtë tërheq mbrapsht dhe të vënë në një goditje të shtrënguar shtypin. Anim trupin tuaj përpara, të heqë këmbën e majtë. Mundohuni të mbani duart, trupin dhe e vunë përsëri këmbë ishin paralel me dyshemenë. Pastaj ngadalë të kthehet në këmbët e IP të ndryshuar dhe të bëni stërvitje përsëri. Punojnë mbrapa muskujt dhe kofshët.

Gjarpërues në këmbë
IP shtrirë në shpinë, këmbët nderura në gjunjë, këmbët në dysheme, krahët e shtrirë përgjatë trupit. Butësisht ngre këmbën e djathtë. Ngadalë heqë kokën tuaj off dysheme dhe supet. Duart kuptoj kyçin e këmbës, bërryla shtrirje anët. Pastaj ta tërheqë krahët përgjatë trupit, në të njëjtën kohë shpjegoj këmbën e majtë dhe heqjen atë mbi dysheme. Pa jerks, me një amplitudë më pak se një centimetër, të ndjekin lëvizjen e duarve mbrapa dhe me radhë. Kthehu mbrapa tek IV Q:. Bëj gju majtë e parë, pastaj të drejtë, tërheq gjunjët në gjoks tuaj, pastaj të vënë këmbën në dysheme. Ulur kokën dhe supet. Bëni stërvitje me këmbën tjetër. Punojnë muskujt e barkut, kofshë mëparshëm.


Hyperextension
IP - Gënjeshtra në barkun tuaj, duart nën hips tuaj. Supet venitje, këmbët më të gjera se sa shpatullat, këpucë me majë larg nga ju. Ngadalë zgjas këmbët lart nga dyshemeja heqjen gjoks e sipërme, ndërsa heqjen e këmbët e tij. Mbajeni këtë pozicion për 30-60 sekonda. Normalisht kthehet në IP Punë mbrapa muskujt dhe kofshën.

Ana hip Pleas
IP ulur, bëj këmbën e djathtë në gju para tij, u largua nga tërheq drejtpërdrejtë në anën. Në krye të zgjas deri. Hold palëvizshëm trupit, duart në anët përveç ndërsa heqë këmbën e majtë off dysheme. Lodhje çdo muskul dhe të mbajë ekuilibrin, të heqë këmbën e majtë dhe amplitudë të ulët të disa centimetra. Pastaj ngadalë të kthehet në IP Ndryshimi dhe përcjelljen stërvitje në anën tjetër. Nuk janë kofshët, mollaqe, muskujt e barkut zhdrejtë.


Rritja e hip
IP - Gënjeshtra në anën tuaj të djathtë, të heqë trupin e sipërme, përkulur mbi dorë. Tërhiqe këmbën e djathtë në sipërfaqe të saj anësore prek dyshemenë, bëj majtë, shtypni këmbë në dysheme. Ngritja këmbën e djathtë deri sa ju mendoni tensionin brenda muskujt kofshë, dhe të bëjë disa lëvizje të vogla lart dhe poshtë. Ulët këmbën në dysheme, shtrihen në anën tjetër dhe të bëni stërvitje me këmbën e majtë. Nuk janë muskujt e brendshme kofshë.