Ushtrime efektive humbje peshe për këmbët


Çdo grua është e bukur, pavarësisht nga pakënaqësia e tyre dhe një dëshirë për të ndryshuar diçka në pamjen e tyre. Por, çfarë nëse një nevojë e tillë me të vërtetë ekziston? Prisni Kirurgjisë Plastike, ju së pari duhet të marrë hapin e parë vetë dhe të përpiqen për të shpëtuar jo vetëm paratë, por edhe shëndetësor.
Shumë shpesh ju mund të gjeni të gjitha figura pakënaqësia, por vetëm pjesët e saj të veçanta. Një nuk i pëlqen stomak i dobët, të tjerët nuk janë dinjitoz muskujt e krahut, ndërsa të tjerët nuk janë të kënaqur me këmbët e tyre. Pagimi pak ushtrime fizike kohë, mund të rregullojë në mënyrë të konsiderueshme në formë dhe për të arritur rezultatet e dëshiruara, pa lënë në shtëpi. Ushtrime efektive humbje peshe për këmbët të ndihmojë në përmirësimin formën e tyre dhe të japin harmoni.


Dëshira për të parë këtë pjesë të trupit të përsosur dhe me të drejtë. Burrat shpesh vlerësojnë një grua për këmbët bukurinë. Këtu janë vetëm një koncept mjaft i paqartë, sepse secili prej nesh vizionin e tij të bukurisë. Këmbë të gjata dhe kockëmadh (në "ndeshje" të zakonshme), si jo çdo njeri. Push këto rezultate nuk është ndoshta e nevojshme, por hiqni muskujt e tepërt të çojë dhjamin ton dhe në këtë mënyrë të bëjë këmbët tuaja të vërtetë e bukur e nevojshme. Ka shumë ushtrime efektive për hollim këmbët, kështu që ne e konsiderojmë vetëm një pjesë të vogël të tyre.


Lose peshë këmbët saktë
A mund të jetë ndryshe, ju kërkoni? Ndoshta. Vetëm pak janë në gjendje të ushtrojnë pompë zgjedhur siç duhet deri këmbët tuaja, në vend se të banish ato nga nafta dhe të bëjë tërheqës.
Sigurisht, disa ushtrime të vështira për të ndryshuar ndonjë gjë. Në qoftë se një dorë ju stuff në gojën tuaj kohë të pacaktuar copë tortë, dhe një tjetër shumë pak të rritur trap, rezultati nuk ka gjasa për të arritur. Por një dietë nuk është në gjendje për të hequr të gjithë dhjamin. Në pjesë të ndryshme të trupit yndyrë është ruajtur ndryshe dhe mënyrat e ndikuar edhe ajo vetë.

Trupi grup përkul i ushtrimeve mund të në mënyrë efektive të merren me këtë problem dhe qëllimisht djegur dhjamin në ato vende ku drejtuar veprimet e tij. Në rastin tonë - është hollim poshtë. Brenda 1 jave e sesioneve të rregullta të 15-minutë ju do të vini re rezultatet dhe mund të verifikojë efektivitetin e saj.

Teknologji frymëmarrjes aerobe përkul Trupi sistemit
Para se të njëjtat ushtrime, ju duhet të mësoni gjëja më e rëndësishme, pa të cilat arrijnë rezultate të mira shumë e vështirë - për frymëmarrje aerobe. Kjo është një pikë shumë e rëndësishme në humbjen e peshës, sepse djegur dhjamin është për shkak të fluksit të oksigjenit në atë, kështu që nëse ju të mësoni për të marrë frymë si duhet, atëherë e bëjnë hapin e parë drejt suksesit. Nëse qëllimi juaj është me vlerë hollim këmbët, nuk e pompimit muskujve frymëmarrje aerobic është të ndihmojë të hequr dhjamin e tepërt, nuk pompimit deri muskujt, të gjithë të njëjtën yndyrë.


Teknologji frymëmarrje aerobic
1. Qëndroni drejt, këmbët gjerësi shpatullave larg. Duke u mbështetur duart mbi ijet, përkulem përpara pak, ndërsa ulen.
2. Bëni një Nxjerr të fortë - në vakum në mushkëri.
3. Pas kësaj shpejt dhe në mënyrë dramatike të marrë frymë thellë nëpër hundë tuaj. Mundohuni të marr frymë thellë sa të jetë e mundur në mushkëri mbushur plotësisht me ajër.
4. Edhe një herë më shpejt dhe ashpër nxjerr ajrit përmes gojës. Mushkëritë tuaja duhet të jetë krejtësisht bosh. Nëse e bëni këtë të drejtë, atëherë tym shoqërohet nga tingujt e "push". Nuk është e nevojshme të thuhet në mënyrë specifike atë padashur dhe jashtë aperture është nëpërmjet një tym të mprehtë.

5. Kur një bark tym Tërhiqe, sa më shumë të jetë e mundur dhe do ta mbajë atë në këtë pozicion, dorahuvavshy vetvete deri në 10.
Për starters, edhe Mëso teknikë themelore të frymëmarrjes, sepse të gjitha ushtrime për këmbët do të ndërtohet jo vetëm në stërvitje fizike, por edhe mbi të. Më të mirë për të shpenzuar pak më shumë kohë në aftësinë për të marr frymë se nuk e shohin rezultatin e dëshiruar dhe e konsiderojnë jo të ushtrojë efektive.

Grup efektiv i ushtrimeve për këmbët hollim sistemit përkul Trupi
Ushtrimi "barkë e vogël indiane"
Ky ushtrim ka për qëllim formimin kofshën e brendshme.

Uluni në dysheme dhe u përhap këmbët e tij në anën e sa më shumë të jetë e mundur. Miratimi duart pas shpine dhe të ligët shuplakat tuaja në dysheme. Pa Bending gjunjët dhe pa marrë pesë nga dyshemeja, tërheq çorape mbi dhe anash. Shtrihen kofshët e brendshme, ndërsa e ushtrime të frymëmarrjes.
Në nxjerr, anim kokën tuaj pak përpara dhe Pull barkun. Pastaj përkulem përpara, duke vënë duart tuaja në dysheme dhe duke numëruar deri në 10. Merrni frymë thellë dhe për të marrë një pozicion të filluar. Kur fryma mos harroni për të tërhequr çorape. Përsëriteni 3-4 herë.

Ushtrimi "Seiko"
Ushtrimi prek muskujt e kofshës jashtme.
Bie në gjunjë dhe të ligët në pëllëmbë. E drejta këmbë të tërheqë larg. Sigurohuni që ajo ishte në kënde të drejtë të trupit, dhe këmbë ka mbetur në dysheme.
Frymë dhe të heqë paralele tuaj këmbë në dysheme. Tërhiqe këmbën përpara në kokë. Këmbë duhet të mbetet i drejtë. Dolichit 10 dhe të marrë frymë. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Ushtrim të përsëritur 3 herë për çdo këmbë.

Ushtrime shtrihen gilcë popliteal

Kontribuon në një kofshë. Të marrë një pozicion të prirur dhe të heqë këmbët deri pingul në dysheme. Duart kuptoj vezë, çorape dhe të shmanget. Në nxjerr, tërheq mbi këmbë, duke u përpjekur për të shtrihet sa më shumë që të jetë e mundur. Mollaqe dysheme ose të heq gjunjë bëj tuaj. Dolichit në 10 dhe të marrë frymë thellë. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Përsëriteni 3-4 herë.
Ushtrimi për muskujt gluteal
Bie në gjunjë dhe të bëjë theksin mbi bërryla. E drejta tërheq këmbën prapa dhe gishtat uprit në dysheme. Në nxjerr, të heqë këmbën tuaj të caktuar deri sa të lartë sa të jetë e mundur jashtë dysheme. Thith dhe këmbë të ulët. A ushtrojnë 3 herë për çdo këmbë. Në kryerjen mos harroni të shtrihet dhe relaksohuni mollaqe tuaj.

Duke zotëruar teknikën frymëmarrjes dhe këto ushtrime të thjeshta, ju do të bëhet pronar i këmbët më të bukura në botë.