Dietë shalqi për humbje peshe shpejtë


Dietë shalqi për humbje peshe shpejtë është një nga më të rëndë dhe të "shijshme" me të gjitha metodat e njohura të humbjes së peshës, dhe kjo është shumë e lehtë - për shkak se në subjektin e saj nuk mund të numërimin e kalorive që ju hani, dhe nuk duhet të mohoj. Ajo është gjithashtu e bukur se dietë shalqi nuk parashikon afatet kohore - ju mund edhe të hani shalqi gjumit.
Thelbi i këtij dietë është se shalqi - një diuretik shumë i fortë, i cili është përdorimi i trupit përmes veshkave tregon të gjitha papastërtitë dhe toksina dhe depozitave të dëmshme, dhe me to yndyrë të tepërt. Por, ju lutem vini re se pajtimi me këtë dietë është e kundërindikuar për njerëzit me diabet, sëmundje të rënda të pankreasit, çrregullimeve urogjenital ose veshka për shkak se ushqimi shalqi siguron ngarkesë të rëndësishëm mbi veshkat dhe veshkave thjesht nuk mund të mbijetojnë.Dietë Shalqi: opsionet.
5 ditë dietë shalqi.
Kërkesa kryesore e dietë menu opsion - kufiri i ngrënë ditë Arbuzov: 1 kg shalqi për 10 kg të peshës trupore (për shembull, në qoftë se pesha juaj është 60 kg, pastaj ditën që ju mund të hani 6 kg tul shalqi). Të gjitha ushqime të tjera janë të ndaluara. Çdo afat kohor duke shalqi mungon - kjo kokrra të kuqe është e mundur në çdo kohë. Pini brenda 5 ditë dietë mund vetëm shalqi, çaj të gjelbër ose ujë të thjeshtë (mundësisht nemyneralyzovannuyu dhe jo-gazuara - kjo nuk do të rënduar urinë) në sasi të pakufizuar. Alkooli në çdo formë duhet të përjashtohet.


10 ditë dietë shalqi.
Ky opsion është dietë më të rreptë duke shtuar për çdo hahet deri në 2 copa bukë thekre. Kohëzgjatja e këtij dietë shalqi opsion për humbje peshe shpejtë mund të rritet në 10 ditë. Ashtu si në versionin e parë, të gjitha ushqimet tjera janë të ndaluara (ju mund të hani vetëm shalqi dhe bukë thekre).
Pas efekt konsolidimin e dietë për humbje peshe tregon proteina-karbohidrate malozhyrnoe Ushqimi: fruta dhe perime në çdo formë, të gjitha llojet e drithrave, peshk, pulë, drithëra, djathë, vezë, djathë, etj për mëngjes dhe darkë. Darka është e rekomandueshme jo më vonë se 4 orë para gjumit (zakonisht 18 orë). Darka duhet të përbëhet vetëm nga shalqi (30 kg më pak se 1 kg shalqi), ose me bukë thekre dhe shalqi. Për mëngjes ju nuk mund të hani qull ëmbël dhe fetë djathë (25 g). Për drekë lejohet 150-200 g peshk të zier ose pule, dhe një pjesë e vogël e sallatë perimesh pa kripë dhe mbushje. Është shalqi hahet, mbështet një dietë mban për 10 ditë - pesha e trupit vazhdon të bjerë, por me një ritëm më të ulët - së bashku me normalizimin e metabolizmit shkak për lirimin trupin e toksinave, depozitat kripë dhe toksina.


Përfitimet shalqi dietë.
Avantazhi kryesor i kësaj dietë për humbje peshe shpejtë është se ajo është e lehtë për të kryer pa ndjenja uritur, e cila kufizon të qenësishme në shumë dieta. Dietë shalqi dinjitetit të dytë për shkak të efikasitetit të saj të lartë në një periudhë relativisht të shkurtër kohe. Avantazhi i tretë - kjo është normalizimi i metabolizmit, të pastruar trupin e toksinave, toksina dhe depozitave.

Disavantazhet shalqi dietë.
Pengesë kryesore e dietë shalqi është se ajo ka contraindications. Një tjetër pengesë e këtij dietë për shkak të ngurtësisë së saj - edhe menu të lehta opsion. Gjithashtu, të metat mund t'i atribuohet humbje peshe shpejtë për shkak të largimit nga trupi i lëngjeve të tepërta në dietën e hershme, dhe jo duke ulur yndyrë të tepërt trupore (këtë karakteristikë Mungesa e dietat e tjera efektive për humbje peshe shpejtë) - është reflektuar në 10 jeni i hahet shalqi ditë, mbështet një dietë.