Metoda e reduktuar hollim stomak


Shumë shpesh ju mund të dëgjoni se njerëzit me mbipeshë janë të gatshëm për të shumë për humbje peshe, duke përfshirë shkojnë nën thikë kirurg për të zvogëluar stomakun tuaj. Një mënyrë të tillë radikale ne do të largohet për një tjetër artikull, por kjo flasim për të cilën metodën e zvogëlimit të stomakut për humbje peshe pa bisturi dhe njerëzve në bluza të bardha.
Nuk është sekret se duke marrë sasi të mëdha të ushqimit të çon në të rëndësishme që shtrihen e stomakut. Dieteticieneve thonë se humbje peshe është e nevojshme për të zvogëluar madhësinë e saj dhe fuqinë e secilit vlen vetëm të zvogëluar madhësinë e pjesëve. Por vetëm në këtë rast? Para se të merrni njohur me metodën e reduktimit stomak për humbje peshe, të gjetur arsyet se pse kjo mund të rritet ndjeshëm në vëllim.Arsyet për rritjen e madhësisë së stomakut
Mos harroni se pjesa më e madhe e stomakut varet nga karakteristikat e lindur. Njerëzit pakta dobët mund të ketë një vëllim shumë më të madh të trupit sesa ata që kanë probleme peshe. Dhe nuk e fajësojnë atë vetëm për shkak se ai ka aftësinë për të shtrihet. Në qoftë se ne për një kohë të gjatë jetese i sëmurë, nuk ndjekin parimet racionale e të ushqyerit, stomaku ka të drejtë të përballojë për të shikojmë përtej zgjuar dhe nuk reagon në ato përmasa që ruheshin e parë për këtë individ.


Rritja e madhësisë së stomakut, të cilat shpesh çon në një sërë peshë të tepërt mund të jetë për shkak të disa sëmundjeve, por ende arsyeja kryesore është mungesa e parimeve të përbashkëta dhe ushqimin e duhur:
- overeating rregullt;
- Abuzimi i lëngjeve gjatë ngrënies;
- Dietë dhe mungesa e pjesëve të rëndësishme të ngrënë në një kohë;
- hahet kur nuk ka ndjenja e urisë të vërtetë, por një zakon të bëj;
- ekspozimi i zgjatur nuk është tretur ushqimin në stomak.


Pika e fundit duhet t'i jepet vëmendje të veçantë, sa më shumë ankohen se duket të jetë hahet rregullisht dhe jo aq shumë, por në vend për të humbur peshë, të fituar peshë. Në shtrihen e stomakut ndikon në kohëzgjatjen e qëndrimit në atë ushqim që është kryesisht i varur nga sasia hahet, madhësinë e saj dhe përbërjen.
Mos harroni se ju nuk duhet të përtypë ushqimin dhe përtyp atë tërësisht. Në gjendje të lëngët ose kasheobraznom ajo është në stomak është shumë më e vogël se gulped ngut. Ushqime të ngopura pengon sekretimit stomakut dhe të shfaqet deri më 4 orë pas pranimit, produktet proteina pak më të shpejtë, dhe karbohidratet janë konsideruar në këtë proces kampionëve. Por në qoftë se ushqimi ngrënë ka volum të konsiderueshëm dhe në të njëjtën elementeve të ndryshëm, të jetë i sigurt se stomaku nuk largohen së shpejti, dhe ju do të ndjeni një trishtim dhe parehati. Rrjedh më tepër nga stomaku temperatura ushqimi është i afërt me temperaturën e trupit. Stanjacion e ushqimit në stomak mund të kontribuojë për hipotermi, stresi, lodhje apo shteti sëmundje.


Nëse të gjithë këta faktorë, ose shumica e tyre janë sistematike, nuk është e çuditshme që shtrihen e murit stomak dhe ajo është në gjendje për të akomoduar më shumë ushqim sesa është e domosdoshme për jetën e trupit.

Metoda e reduktuar hollim stomak
Metodat e zvogëluar stomakun për humbje peshe bazuar në karakteristikat anatomike dhe fiziologjike dhe faktin se muret e saj elastik dhe nuk mund shtrirë vetëm, por rënien. Këtu janë pikat kryesore që ndihmojnë për të kuptuar punën e tij:

- hyjnë në ushqim në stomak ose të lëngshme promovon relaksim e saj dhe shtrihen;
- si plotësuar efektin e rritjes së madhësisë dhe fushëveprimit të tij;
- gjetja e ushqimit nga stomaku kontribuon në zvogëlimin e saj dhe reduktimin e vëllime;
- Nëse stomaku, e cila është një formë e shkurtuar, për të mos mbingarkoj ushqim, madhësia e saj nuk do të rritet.
Siç mund ta shikoni, asgjë e komplikuar, dhe për këtë arsye e pamundur. Duke ndjekur këto rregulla, ju mund të zvogëlojë sasinë e stomakut shtrirë, e cila duhet të lejojnë mundësinë e humbjes së peshës dhe normalizuar ushqimin e duhur.


Getting. Në qoftë se ju ndiheni të uritur, me një moçalore të veçantë në stomak, të marrë një pjatë të vogël dhe vendin e saj në një qull 150g, të cilat preferojnë (oriz, mel, hikërror, elb, etj). Mos e ndaluar për shije atë një gjalpë ose salcë kosi dhe të fillojnë të ngadalshëm thithjen duke përdorur një lugë çaji pak! Ky çaj, sepse ky është një shpjegim. Ajo është rreth 5 gram e ushqimit, që do të thotë se një pjesë e drithëra që ju hani në një ulur, dhe ju do të duhet rreth 30 qasje. Në këtë rast ju duhet të bëj çdo pjesë të paktën 40 herë, duke i kushtuar vëmendje për shije. Në qoftë se ju të zbatojë të gjitha rekomandimet që thithjen e drithëra që do të zgjasë rreth 20-25 minuta.

Nga procesi i furnizimit ju nuk duhet të heq asgjë (TV, rozyazyka etj). Plotësisht të përqëndrohet në ndjenjat që ju japin ushqim. Kjo do të rrisë ndjeshmërinë e buds shije dhe do të marrë një qull thjeshtë si një delikatesë. Ju më tregoni se çfarë është si meditim - të jetë e mundur. Por gjëja kryesore që ju të humbni peshë, por kjo teknikë do të ju ndihmojë të arritur qëllimin.

Mos harroni traditën e krishterë e duke u lutur para ngrënies. Kjo nuk është vetëm në sajë të Perëndisë, por të përqëndrohet në procesin e të ngrënit. Ky qëndrim barazohet ndonjë ushqim për delikatesë dhe besimtarët kuptojnë se është shumë më e lehtë. Kjo të përqëndrohet në procesin e rritjes së cilësisë së tij të ushqimit, dhe kështu zvogëlon sasinë ngrënë dhe ju lejon të shqyrtojë ushqim parimet. Shpërndarë të vogël do të jetë një e zakonshme, dhe ju të harrojmë për overeating.

Një shembull i përdorimit të drithërave jo vetëm që do të zvogëlojë sasinë ngrënë, ndryshojë qëndrimin për uri "të rreme", por edhe të rritur kulturën e ushqimit. Mos u mundoni për të shkuar në ekstrem dhe të shkojnë në tryezë kirurgjikale, ku shumë varet nga vendosmërinë tuaj dhe dëshirën.