Cons dietat strikte për humbje peshe


Sot në internet ju mund të gjeni një dietë për çdo shije. Ata numrin mbi 20 mijë. Dhe proteina dhe karbohidrate dhe kalori të ulët. Lose peshë, natyrisht, mund të jetë vetëm ajo që do të ndodhë. Në këtë artikull, ne mësojmë se ka disavantazhe dietat strikte për humbje peshe.
Diets janë të ndryshme, hollim për të fituar peshë për trajtim. Ushqyerit në konceptin e një dietë nuk është, si ju mund të hani edhe për një kohë të gjatë, apo edhe për jetën. Në dieta, shpesh nuk rri e dëshirueshme, ajo është e mbushur me shumë pasoja negative.Është shumë e vështirë për të gjetur një dietë që është i balancuar dhe korrekt. Ushqimi i ndërtuar kryesisht mbi përjashtimin e ushqimeve të caktuara në dietën. Për shembull, nëse një person zgjedh bezuhlevodnuyu dietë, kjo do të thotë se ushqimi do nuk ka karbohidratet. Pas të gjitha, për funksionimin normal të gjitha sistemet dhe organet e trupit, karbohidratet janë një domosdoshmëri, pasi ato ofrojnë energji, fibra dhe vitamina. Kufizime të forta në karbohidratet mund të çojë në një humor të keq, apati, një humbje dramatike të fuqisë. E njëjta gjë mund të thuhet në lidhje me dietat që kufizojnë yndyrë. Yndyrna janë shumë të dobishme për shkak se ata kanë nevojë absolutisht të gjitha qelizat e trupit, sidomos qelizat e trurit. Përveç nevojshme Omega-3 yndyrna të përfshira në të. Sigurisht, kufizojë përdorimin e yndyrë nuk duhet të kufizohet vetëm në to shumë.


Një nga dietat strikte janë dietë mono. Ushqimi vetëm një dhe të njëjtin ushqim, trupi nuk merr, shumëllojshmëri e vitaminave dhe mineraleve që ajo ka nevojë për një funksionim të mirë të të gjitha organeve dhe sistemeve. Një dietë e madhe pengesë është se ata të shtypur me forcë të drejtat e imunitetit. Kur sistemi imun është ulur, atëherë një person fillon të dhemb shpesh.

Një nga dobësi të ulur në dieta të ndryshme, nuk është ngadalësuar të metabolizmit. Kur njerëzit dietë kufizon rrjedhjen e ushqimit. Kjo është, para se ai hante shumë ndryshe se gjatë një dietë. Dhe trupi fillon të mendoj se vijnë kohë të vështira dhe keni nevojë për aksione për aq kohë sa të jetë e mundur për të mbajtur për vete. Pra, në fund ajo pjesë ngadalshme dhe të ngadalshëm me rezervat e yndyrës, dhe sa më shpejt të jetë e mundur (kur të hyjnë në ushqim normale) të përpiqen të mbajnë të gjitha të veten, kështu që vetëm në rast, papritmas përsëri vijnë ditë të vështira. Prandaj, metabolizmi dietë të rreptë shumë më e ulët, dhe njeriu përfundimisht do të jetë e vështirë dhe më e vështirë për të humbur peshë. Ushtrim Rastësisht anasjelltas rrit metabolizmin. Por për të dietës dhe stërvitjes shumë nuk mund, sepse ata nuk e detyrojnë, dhe kjo nuk është e mundur. Prodhimi është të duhur dhe të balancuar dietë dhe ushtrim.


Një dietë e madhe pengesë nuk është vetëm djegur yndyrë, por shumica e muskujve. Mungesa e muskujve është, në radhë të parë pamja e butë, dhe ndarje të dytë. Nëse dietë është për të kufizuar të ujit, harrojmë për këtë dietë. Uji, në të kundërtën duhet për të humbur peshë, dhe të përjashtojë atë në çdo rast e pamundur.
Një humor të keq është një minus i madh çdo dietat. Ushqim monoton, dhe prania e rregullave të provokojë swings papritur humor. Ajo duhet të mbahet mend nëse dikush afrohej dietë, kjo nuk është domosdoshmërisht e përshtatshme për ju. Prandaj, ka dieta të ndryshme, dikush ka një, për dikë tjetër.

Gjithashtu ulur në pengesë e madhe është mungesa e dietë në trupin e vitaminave dhe mineraleve të rëndësishme. Prandaj, kur një dietë duhet të marrin vitamina dhe minerale komplekse, të plotësoj disi rezervat e tyre në trup. Pas një mungese të gjatë të këtyre ushqyesve mund të shkaktojnë zhvillimin e sëmundjeve apo sëmundje kronike mund të përkeqësohet.

Dietat dobësitë, siç e shohim, shumë. Dhe në qoftë se ju mendoni në lidhje me dietën kishte punuar në të vërtetë, ata nuk do të jetë aq shumë. Dhe njerëzit me peshë të tepërt do të jetë më pak. Në fakt, dieta të japë rezultate vetëm të përkohshme. Për të ndryshuar trupin tuaj përgjithmonë, ju duhet së pari të ndryshojë mentalitetin. Para së gjithash, qëndrimi i tij për ushqim. Duhet të kuptohet se ushqimi është i mirë, e cila nuk është. Ju gjithashtu duhet të hidhni dembelizmi dhe sportive. Le të jetë vetëm akuzuar në shtëpi, por ajo do. Shumë njerëz ishin në gjendje për të humbur shumë peshë 10-20 kg, por pas një kohë ajo filloi të rekrutojë përsëri. Dhe këtu është e qartë, për më tepër se si për të humbur peshë, atëherë ju duhet të mbani atë, por kjo nuk është e lehtë. Ata të cilët janë të prirur për të Trashëri, është një kontroll të jetës veten në lidhje me dietën dhe kanë nevojë për stërvitje të rregullt. Vetëm në këtë mënyrë jo vetëm që do të humbni peshë, por edhe të mbani peshën tuaj në gjendje të përsosur.