Arsyet pengojnë humbje peshe përmes dietë


Ushqimi është një metodë shumë efektive për të luftuar trashje. Megjithatë, ndodh që ajo ndalesa të punës dhe pesha nuk do të zhduket. Le të shqyrtojmë arsyet kryesore që pengojnë humbje peshe me dietën.
Ushqimi i pavlefshëm
Natyrisht, arsyet që e pengojnë na luftojnë me mbipeshë të përfshijë ushqime të gabuar-zgjedhur parim. Në asnjë rast nuk duhet të ulen në një dietë "për kompaninë" ose zgjidhni një lloj të ushqimit për shkak se ajo përfshin ushqime tuaj të preferuar. Për shembull, një grua që e do mish dhe burgers dhe të përgatitur për humbje peshe nëpërmjet një dietë të proteinave nuk ka gjasa për të arritur rezultate të mira. Pas trupin e saj ngjyhet fjalë për fjalë proteina. Ajo ka nevojë për fruta dhe perime. Prandaj, në qoftë se ju shkruaj një dietë për veten tuaj, pa përdorur të konsultoheni me mjekun tuaj me kujdes analizuar dietën tuaj. Shih se cilat produkte atë mbi, dhe të cilat duhej të shtohet.Ngurrimi për të kuptuar problemet reale
Shpesh ne jemi të përkushtuar për të humbur peshë me dietë plotësisht në dijeni se arsyet që çuan në peshë të tepërt. Njeriu subconsciously ndjen nevojën për një problem, sepse e vetmja mënyrë që ai mund të merrni për diçka të vërtetë të rëndësishme. Arsyet që të çojnë në plotësi të lidhur me një reagim mbrojtës ndaj stresit, ndonjë tension nervor. Njeriu në këtë rast mbështetet në ushqim, si mjeti i vetëm i marrjes kënaqësi dhe gëzim në njërën anë, dhe si një mënyrë për të shmangur dënimin nga ana tjetër.


Në një moshë të re se fëmija është i ushqyer, i inkurajuar ëmbël e tij, dhe për këtë arsye ai e percepton goodies si një shpërblim. Kid me lutemi gjyshet dhe nënat vazhdojnë për të fituar peshë, në mënyrë që të mos zhgënjej ata. Sepse prindërit gjithmonë përsëriti se një fëmijë i mirë ha shumë, por në qoftë se ju nuk doni të jetë e keqe, atëherë ju keni nevojë për të mirë dhe shumë është, dhe ajo mund të ndëshkuar.
Shpesh mbipeshë në adoleshentët fillon të fitojë në përgjigje të kontroll prindëror. Me këtë, fëmija si thuhet se ai ishte një i rritur, dhe ajo kurrë nuk do të jetë në mënyrë që prindërit e tij duan të bëjnë. Dhe protesta do të jetë e fortë, aq më shumë të rriturit do të përqëndrohet në mangësitë aktuale.


Marrëdhëniet në ekipin e shkollës, gjithashtu mund të ndikojnë në peshën e fëmijës. Arsyet që pengojnë humbje peshe lidhur me protestën e fëmijëve ndaj kolegëve apo dëshirës për të dalë jashtë nga turma, për të tërhequr vëmendjen. Nëse ajo dështon për të bërë duke përdorur avantazhet, disavantazhet duhet të përdorin.
Kujtojnë se proceset mbrojtëse e njeriut nuk është kuptuar, madje duan të humbin peshë, këto mekanizma të parandaluar largimin e kilogramëve të panevojshme. Për shembull, vajzat që në viktimat e tij rinore e dhunës seksuale, të fillojnë për të fituar peshë për shkak të faktit se në njëfarë mënyre në një nivel nënndërgjegjeshëm ata kishin idenë: ". Roztovstiyu, atëherë askush nuk do të donte ai"


Në të përfshirë në procesin e njerëzve arsimore shpesh në mënyrë të pandërgjegjshme Programi përfshinte në akumulimin e kilogramëve të panevojshme. Njeriu sikur të menduarit: "Unë nuk dua të jetë si ato modele trashë, unë jam vajzë serioze dhe inteligjente." Për më tepër, shumë thekson lidhur me procesin arsimor, vetëm zayidayetsya. Kjo nuk është ajo që ju doni të hedhin trajnim për bukurinë. Ne duhet të mësojnë të njohin problemin, ta sjellë atë në një nivel nënndërgjegjeshëm në një gjendje të vetëdijshme, mënyra e vetme që është i zgjidhshëm. Shumë vetëdija shkakton plotësinë është motori me të cilën ju mund të shpëtoj nga zakonin e gjithmonë diçka atje.


Dietë të rreptë
Kur trupi nuk mund ta theksoj prishet yndyrë, por fillon të grumbulluar ato për një ditë me shi. Prandaj, një dietë të rreptë mund të parandaluar humbje peshe. Prandaj, asgjë e tmerrshme do të ndodhë në qoftë se ju të paktën një herë në javë për të përkëdhel veten shijshme, akullore ose simite. Ne duhet të kujtojmë se uria lidhen me faktorë që parandalojnë ndarjen e yndyrë. Prandaj, dietë duhet të hartohen në mënyrë të tillë që ju nuk do të duan për të ngrënë.

Nuk e pëlqejnë për veten tuaj

Njeriu ndihet më acarim për shkak të pakënaqësisë me veten e tij. Duke kërkuar në pasqyrë, çdo herë që ne të gjeni të gjitha disavantazhet e reja: flokët e shurdhër, hundën shtrembër, stomaku është e madhe. Pakënaqësia çon në një stres edhe më të madh. Pse dietat nuk ndihmojnë. Pse të mos ndalet kritikuar dhe nuk përpiqen për të gjetur dinjitetin. Pastë shpesh reflektohet në pasqyrë, them vetes fjalë të këndshme. Avantazhet te sigurte ka pasur një vullnet për të gjetur ata. Ne duhet të duash veten, për edhe një herë të mos vë veten në stres.


Dështime të vazhdueshme
Ju kurrë nuk do të jetë në gjendje për të humbur peshë në qoftë se ju jeni gjithmonë larg nga dietën e tij. Në kohën e mbledhjes hidhni me miqtë që ju provokoj pizzas apo pasta. Kjo kohë është më e mirë përdoret për trajnim në palestër apo mbrëmje vrapim.

Ndjenja e fajit
Është e rëndësishme të mos sasia e ushqimit të konsumuar, dhe vakt. Në fund të fundit, në qoftë se ju nuk keni keqardhje të ngrënë akullore kovë, dëmi nga ai nuk do. Por nëse çdo karamele ju do të hani gjatë një dietë, është e shoqëruar nga ndjenja e fajit, vuajtje, atëherë dëmi do të jetë shumë më e madhe. Ju duhet të gëzojnë të hahet, sepse sjellja jonë gjatë një vakt ndikon në shëndetin tonë.