Metodat fiziologjike për humbje peshe dhe të ushqyerit


Metoda themelore fiziologjike e humbje peshe (FMP) është një qasje e arsyeshme: në qoftë se ju dëshironi të humbni peshë - kombinohen dietë dhe palestër! Megjithatë, autori pa emër e tre-ditore të sistemit humbje peshe besoj se ju mund të bëni vetëm dy workouts në javë. Ndoshta sepse FMP dhe gjen gjithnjë e më shumë përkrahës në mesin donuts: shkoni në palestër dy herë në shtatë ditë mund edhe të zënë grua të biznesit dhe të ketë një familje. Megjithatë, mënyra fuqia e ofruara nga kjo metodë në aspektin e të ushqyerit është shumë e diskutueshme. Le të flasim në artikullin në lidhje me metodën e fiziologjik të humbjes së peshës dhe të ushqyerit.


Shtysë për lindjen e metodës fiziologjik humbje peshe ka shërbyer si një sistem i kryer rreth 10 vjet më parë një eksperiment. Hulumtuesit hetuar nivelin e aktivitetit fizik kombinuar me numrin e kalorive të konsumuara. Testimi është bërë në një nga kadetëve të shkollave ushtarake, si në institucionet e mbyllura të lehtë të monitoruar lëndët e përditshme rutinë, matur vlerën e energjisë së ushqimit dhe nivelin e kalorive djegur. Dhe këtu ekspertëve atë përfundim. Nëse një student, për shembull, të hënën lëvizur shumë dhe të djegur një shumë të kalorive, të njëjtën ditë që ai, kaq të çuditshme të mjaftueshme, nuk duket i fortë dhe as uri, as nevojën për të mbushur kalorive djegur.


E njëjta gjë u vu re të martën. Por të mërkurën, se në ditën e tretë, kadet duke u përpjekur për të rritur dietën tuaj në të njëjtën kalorive siç ka djegur të hënën. Kështu, studiuesit në përfundimin, trupi përpiqet për të rimarrë energji e humbur (dhe dhjamin kështu humbur) vetëm në ditën e tretë, dhe në qoftë se ai nuk ka dhënë një mundësi të tillë, folds janë për të shkuar. Ky zbulim formuar bazën e një tre-ditore të sistemit humbje peshe.

Sipas zhvilluesve FMP për të humbur peshë, gjëja kryesore - është e vogël në ditën e tretë pas stërvitje! Nëse kjo ditë që ju të merrni më pak kalori në dietën se kalojnë një ditë më parë pesha fillon të bjerë. Dhe në qoftë se ju të përfunduar nivelin e mëparshëm, ose të kalojë atë - jo vetëm hedhin kilogram, por edhe rimëkëmbet. Në raste të tjera që ju mund të hani çdo gjë që ju pëlqen, ndoshta duke shmangur overeating. Në ciklin e katërt ditor duhet të përsëritet. Dhe për aq kohë sa pesha është reduktuar.


Në shumë metoda fiziologjike e humbje peshe nuk është vetëm mbështetësit por edhe kundërshtarët e të ushqyerit. Sipas disa ekspertëve, një tre-ditor nuk ka sistem të mirë të dështojnë. Mospërputhjet në metodë është me të vërtetë shumë, dhe jo të gjithë prej tyre të dukshme në të njëjtën kohë. Prandaj, në qoftë se ju përdorni FMP sistemin fillimisht saktë për veten e tyre duke pasur parasysh rekomandimet tona. Dita e parë: ne kemi nevojë për stërvitje, dhe vetëm ushqime proteinike. Ndërkohë, për muskujt e punës duhet karbohidratet të parë, vetëm një trup 20-minuta switches për të djegur yndyrë - por këtu pa karbohidratet e nevojshme.


Pas proteina vetëm dietë, ju thjesht nuk mund të mbajë rritjen e aktivitetit fizik. Maksimale normale. Në ditën e trajnimit dy orë para mësimet duhet të hani një shërbejnë të karbohidrateve komplekse (makarona nga grurit durum, patate të pjekura, bukë gruri tërë, perime ose fruta).