EvroVision teknologjitë e reja në fushën e lente kontakti


Aktualisht, shkencëtarët Korean kanë zgjeruar homologët evropianë tyre eksperimente. Eksperimentet konsistojnë në zhvillimin e lente të reja për sy të quajtur «EvroVision». Duket se ky është vetëm një fakt i krijimit të lentet e kontaktit s'bie në sy për sytë e modelit të ri, por ajo nuk ishte aty. Lentet e kontaktit të reja quajtur lente Zgjeruar vizion, kjo do të thotë si në vijim: pacienti vesh një lente dhe imazh tjetër nga sytë e elementeve ndërfaqen duket një seri informative, ajo mund të jetë informacion në lidhje me distancat, emrin dhe disponueshmërinë.


Më parë, Europa u shpik Syzet qëllim të tillë. Pajisja është testuar me sukses në lepujt në të cilën sytë microflora është e ngjashme me asnjë syzet apo lentet e njeriut nuk kanë quajtur "subjektet" e ndonjë contraindications.


EvroVision - një trajtim për verbëri

Tani, kur situata pacienti e vështirë, domethënë e mbaresa nervore në pjesën e prapme të ballore të jetë ende gjallë, por nervore direkt në sy të vdekur, atëherë zbatohen procedura chipping. Kjo procedurë do të thotë zëvendësimin mbaresa nervore të dëmtuara në patate të skuqura, shumë të ngjashme me indin nervor nga karakteristikat e tyre morfologjike. Lente zgjeruar vizion mund edhe të jetë një shtesë e rëndësishme në procesin e chipping.

Lente të përkryer bashkëveprojnë me microflora lente sy energji të mjaftueshme në pushtet chip duke kaluar përgjegjësinë mbi lidhjet sinoptikë. Ky fenomen është quajtur në mjekësi solyarytycheskaya akuzuar fenomen shërben për funksionimin më të patate të skuqura elektronike dhe kështu me radhë. Z.


Interface dhe energji


Para se shkencëtarët ballafaqohen dy çështje të ngutshme: treguesit e shëndetit dhe të akuzuar. Para njeriun në rrugë është çështja e të ardhmen e ndërfaqes. Në parim, lente janë të përshtatshme për pothuajse çdo përdorues, por recetë e parë për përdorim është indet disponueshmërinë chipped. Tarifimi kryhet nga dielli. Lente funksion thinnest film shtresa fotoplyuorystsentnoy ose thjesht, photocell, e cila është në gjendje të konvertohet energjisë diellore në impulse elektrike.

Në modelet e para dhe prototipa ishin ndërfaqe të thjeshtë me një numër të numrave të kandidojë, por tani çdo gjë varet nga moderatorët dhe programuesit. Nuk është një caveat, syzet nuk janë të inteligjencës artificiale dhe të marrin në konsideratë informacionin nga objekti, është e nevojshme që dikush informacioni parë është aplikuar. Por kjo është në ditët e ardhshme, tani syze dhe lentet janë të përsosur për çdo.
Release Date lente hapet në janar 2016, edhe pse është e mundur që në Evropë dhe SHBA një pajisje e tillë do të jetë shumë më herët. Shfaqja e parë e pajisjes pritet në Japoni dhe vendet e Azisë Lindore.