Shtrirje pushteti ushtron për muskujt


Duke filluar ndjekjen e harmoni, ne shpesh i tejkalojnë shpejtësinë: pedale për orë të tëra në simulator, kërcejnë litar si i çmendur, duke bërë stërvitje 3 herë në ditë e qetë, vetëm të qetë! Shumë të mëdha, shumë të vogla si të ngarkesës ngadalëson procesin. Zgjidhni trajnimin përsosur për infuzion në sport ushtrime shtrirje pushteti për muskujt!
Ky trajnim është i kombinuar në mënyrë ideale që shtrihen dhe tensioni i muskujve. Gjatë sesioneve muskujt të derdh gjak dhe oksigjen, të cilat janë të shkrirjes mbipeshë dhe celulitin bëhet më pak i dukshëm. Këto ushtrime nuk janë shumë intensive, dhe kështu nuk ka nxitur oreksin, mbipeshë zhduket ngadalë por me siguri, dhe trupi nuk ka rrezik perevtomlyuyetsya e lëndimit ose të marrë në shtrat në krepatury reduktuar në zero. Shtrirje pushteti është ideale për ata që nuk janë shumë të dua e palestër, por njeh nevojën për atë për të bërë. Nga kompleksin tonë ju nuk jeni të lodhur, në të kundërtën, raft forcat! Gjëja kryesore - mos harroni të merrni frymë thellë. Ajo stimulon trurin dhe ndihmon për t'u çlodhur pas një ditë të zënë. Një bonus bukur: shtrihen përmirëson sjellje, fleksibilitet dhe hirin!Nëse ju tundnin gjatë piknik në dorë Phys-Py dhe ende nuk mund të në gjendje të kthehen në klasa - shtrirje pushteti për të ndihmuar! Ai rozhoydaye trupin dhe ju të përshtateni për të reja të pakta-Records. Kompleksi mund të bëhet në shtëpi ose, në park në lëndinë morën pjesë dobët. Nga përfitimet e ajrit të freskët vetëm do të rritet. Forcuar muskujt këmbë, tërheq kofshët e brendshme. Këmbët u shfaq më i gjerë se sa shpatullat, këmbët zgjeruar "diagonale", pak bëj gjunjët, armëve dërgohet palëve. Prapa drejt, stomaku thithur! Merrni squats ngadalshëm të thellë, pastaj kthehet në pozicionin e fillimit. Tyahnysya tip up, bëni duart nuk më të ulët! Kontsentruysya shtrihen kofshën e brendshme, të shikojnë sjellje.


"Akrepave të sahatit"
Drag muskujt laterale barkut, kofshët e brendshme. Nga i njëjti pozicionin e fillimit Uluni në pikën e poshtme të ndaluar dhe potyahnysya drejt krahun maksimale vijë i drejtë. Pa dorë qëndron mbi supe. Përsëriteni anim mënyrë tjetër. Kur ju mendoni se ju të qëndrojë i vendosur në këmbët e tyre, ju mund të hiqni dorë nga ijet dhe të tërheqë atë në drejtim të kundërt të prirjes. Skontsentruysya shtrihen në sipërfaqen anësore të trupit. Opsionale zatrymaysya në pozicionin përfundimtar të përjetojnë plotësisht tensionin e muskujve. Drag muskujt kofshë dhe mollaqe. Vendos këmbët tuaja pak më të gjerë se sa gjerësi shpatullave. Pa Bending gjunjët, nahylysya përpara, duart duke prekur në dysheme. Ngritja e trupit dhe krahë të hapura tuaj paralel me dysheme dhe shkurtimisht zatrymaysya në krye, pastaj kthehet në pozicionin e fillimit. Duart dhe bust duhet të formojnë një vijë të drejtë! Vëzhgoni heqjen-uljen vazhdimisht fokusohet në një shpinë të sheshtë dhe duke tërhequr armëve përpara. Supet venitje, blades të reduktuara, qafën e zgjatur.


"Piramida në lëvizje", me shtrirje të pushtetit
Shtrirje dhe për të forcuar muskujt e këmbë. Vënë këmbët tuaja në mënyrë të mirë, që ju të mund të prekin në dysheme me duart e tij. Uluni në një këmbë, mbante peshën e saj. Zatrymaysya në këtë pozicion, dhe pastaj nëpër pikën e sipërme të bëjë të njëjtën në mënyrë tjetër. Gju të këmbës mbështetjen po pret presion në katin e pestë! Ndjehen të lirë për spyraysya duart me shpinë rrumbullakosura, sjell lopatëzat, vë qafën. Plotësoni 8-10 repetitions në çdo anë.

"Arrow"
Zgjas muskujt e këmbë, për të forcuar muskujt tuaj mbrapa dhe të armëve. Merrni një lëvizje e beftë të thellë në këmbën e djathtë, duart dhe gjurin e këmbës së majtë të hedhur në dysheme, të vënë një këmbë mbi gishtin. Shpjegoj gju tuaj, duke vënë duart paralel me dysheme. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Në pikën e fundit të niveleve maksimale kundërpërgjigje përsëri! Kontsentruysya shtrihen muskujt e këmbë sikur duke u përpjekur për t'u ulur në spango. Zhvillimi fleksibilitet me ushtrime, forcimin trup muskuloz, të përmirësuar linjë hip. Mos zgjatem këmbën e djathtë përpara (pozicioni i këmbëve është e njëjtë si në ushtrimin e mëparshëm). Më bëj këmbën e majtë në gju dhe të përpiqen për të shtrydh thembra dorë për mollaqe. Pa dorë qëndron në dysheme. Kontsentruysya shtrihen pjesën e përparme të kofshës! Ndërsa shtypur thembrën nuk lëvizë drejt pelvisit!


"Gjumit Kitten"
Përmirëson fleksibilitet, sjellje, shtrirje muskujt e barkut dhe prapa lodhje dhe muskujve clips. Uluni në këmbë dhe mollaqe të zihnysya në shpinë, sikur shtrirë në hips. Duart e tërheq përpara. Bazuar në pëllëmbë skovzny stomak në dysheme, si një mace, dhe vыtyanys prohnysya hark për krye lart. Zatrymaysya shkurtimisht në këtë pozicion, gjoks më demaskuese. Kthehuni në pikën e fillimit, duke ngritur legen dhe kërbishtin shtrihen deri. Leviz ngadalë, duke u përpjekur për të treguar fleksibilitet maksimal.