Shenjat e para të anoreksi Si të mos merrni në telashe


Në botën tonë, të gjithë tenton të ndjekë standardet përgjithësisht të pranuara të bukurisë dhe idealet e veta. Pavarësisht nga përpjekjet më të mira të designers dhe njohjen e modeleve XXL, modës anoreksychnыh hollë nuk është.
Humbje të vetëdijes dhe të vdekjes modele, provuar të lodhjes direkt në catwalks çoi në rishikimin e standardeve të bukurisë dhe madje vidyazyka e kontraktimit anoreksychnыmy model. Designers kanë qenë duke i kushtuar vëmendje të madhe për modelet plus edhe të lidhë ato kontrata shumë të shtrenjta.
Përkundër kësaj, disa gra dhe burra të dëshironi të keni disa kilogramë shtesë dhe janë duke u përpjekur për të shpëtoj prej tyre në mënyra të ndryshme.


Çfarë është ajo anoreksi?


Nuk është sekret se çdo person i arsyeshëm frikë nga fotot e viktimave të Aushvicit. Trupi i dobët i rraskapitur, kanë kaluar nëpër ferr, duke shkaktuar frikë dhe dhembshuri. Viktimë moderne e anoreksi të sjellë trupin tuaj në të njëjtën gjendje, përkundër jetës mjaft të pasur uyazyka.

Medikamente të ndryshme për të eliminuar oreks, laxatives dhe diuretics shkaktoj vjella, përdorimi i drogës psikotrope dhe stërvitje intensive janë në gjendje të vrasin trup të shëndetshëm për disa vjet.

Tip! Në studimin e pacientëve me vajzat anorexic zbuluar se trupi funksionaliteti i tyre përgjegjës të moshës 70-80 vjet.Shenjat e para Anoreksi


Pa dyshim, anoreksi nuk është menjëherë e dukshme indeksin e ulët e trupit, flokët dhe humbjen e dhëmbit, problemet me kockat, mushkërive dhe dështimi i veshkave, dhe dështimin e organeve të brendshme. Zakonisht sëmundja fillon me çrregullime psikologjike dhe sjellje të çuditshme të njeriut.
Shenjat e para të anoreksi
01. Frika për të marrë yndyrë. Për herë të parë, pacientët me anoreksi gati disa herë për të kontrolluar peshën dhe të ndjehen frikë të madhe kur ajo rritet.

02. "junk" dëshira për të humbur peshë. Anoreksi mund të manifestuar veten në vajzave mjaft i dobët krijuar idealin e tyre të bukurisë. Pa dyshim, çdo ideal humbi kilogram bëhet hudishyy dhe hudishyy dhe për të arritur më të vështirë.
03. Çrregullime të gjumit. Kjo mund të ndodhë nën ndikimin e disa ilaçeve, si dhe nga punë jashtë orarit dhe rritjen e stresit në trup.
04. Ndjenja e tërësisë. Pa marrë parasysh se sa të pakta ajo ishte, ajo do të marrë atë që "unë kam këmbët plotë, duart apo"
05. faji Ndjenja. Ka ajo mundësisht pas ngrënies. Vajzë ose djalë të fillojnë të pyesin veten uyazyka mjaft të ndërlikuar në vidyazytsi ushqim, dhe përmes tyre vuajnë dështimin.

06. Ushtrimi. Edhe në qoftë se vajza të përfshirë në sport, tani ajo nuk do të shkojnë vetëm për të praktikuar dhe të jetojnë në palestër dhe mundësinë për të kontrolluar trupin për aq kohë sa ka fuqi.
07. Luhatjet në peshë. Peshë mund të në mënyrë dramatike të ulet, dhe anasjelltas.
Edhe shenjat më të rrezikshme
Ka shumë shenja të hershme të anoreksi, të cilat mund t'i atribuohet në sëmundje të ndryshme të trupit dhe çrregullime psikologjike. Por ka shenja që gjenden në shumicën e vajzave që vuajnë nga anoreksi.

01. Ushqimi. Anoreksichky shpesh nuk zgjedhin balancuar dhe dietë të sigurt, dhe "të shpejtë" dhe mjaft komplekse. Vajzë javore apo djalë mund të ulen në një dietë të re, pothuajse duke refuzuar për të ngrënë.
02. Pranimi i laxatives, diuretics, sjell të vjella. Herët ose vonë dietë nuk do të shpëtojë nga kilogramë shtesë, dhe trupi hyn në një magazinimin e shtetit. Këtu vijnë në ndihmë për lirimin e drogës nga yndyrë trupit. Shpesh vajzat pacientët anorexic, e mbyllur në tualet dhe të shkaktojë të vjella.

03. nerva. Problemet me peshë do të shfaqet në të gjitha fushat e tjera. Pakënaqësia e brendshme në vetvete do të provokojnë grindje dhe tantrums, vështirësi në komunikim dhe stresi shtetit.