Arthrosis dhe artritit, si për të përmirësuar


Dallimi në mes Arthrosis dhe artritit? Praktikisht kjo është e njëjta gjë. I vetmi ndryshim është se artriti është inflamacion i nyjave të përbashkëta një ose të shumëfishta. Osteoarthritis - është kur inflamacion të zgjasë shumë kohë, për sa kohë që të përbashkët ose grup i nyjeve të dëmtuara. Në këtë artikull ne do të flasim për artrit artrit dhe për të përmirësuar shëndetin.
Përse këto sëmundje? Atje ata janë një dhe të njëjtën arsye - mungesa e vazhdueshme e ujit. Ndoshta në disa vjet apo gjithë jetën e tyre, njerëzit nedootrymuvav dëshiruar numrin e ujit të pijshëm të zakonshëm.


Në rast të mungesës së ujit apo të mungesës së ujit në trup grumbulluar kripërat e acidit urinës. Kur mochekyslaya rrjedhjen e kripë në të përbashkët, ajo është gradualisht shteruar, dhe fillon për të kristalizuar dëmin delikate kërc. Kërc në fakt shumë i butë, ajo ka rreth membrane elastike, por në qoftë se kripa mochekyslaya kristalizohet, ajo sillet si një kristal të mprehtë dhe këtij dëmi membrana. Nën mbuluar është lëngu të përbashkët, ajo rrjedh. Gjendja e përbashkët? Përbashkët janë të grisura, të dëmtuara.


Provokatorë e këtyre sëmundjeve mund të jenë të shumta. Megjithatë, shkaku rrënja e Arthrosis dhe artritit - një tepricë prej kripërave acidit urinës në trup për shkak të mungesës së ujit. Pas kripëra urate janë tërheqëse për patogjenëve të ndryshme, viruset, bakteret, kërpudhave parazitet multicelularë. Duke vepruar në një të përbashkët, kripë mochekyslaya djegur atë, dhimbja është shumë e fortë, si kujdesi dhimbje. Ju mund të jap një shembull, në qoftë se qumështi shtoni një acid pak çdo, madje edhe një rënie e limon, qumësht cunguar. Për shkak se qumështi është më shumë se uji nga proteina dhe minerale, dhe proteinat dhe mineralet janë alkaline. Pas kontaktit me acid, alkali dhe është vetëm kanate. Kjo është një të djegur të përbashkët literal. Nëse mochekyslaya kripë e ka kristalizuar, nyjet janë dëmtuar mekanikisht. Plus, në qoftë se e përbashkët merr virusin letrar apo bakter është agresive. Kripë më mochekyslaya ka gërryjtem përbashkët, dhe madje edhe të ndihmojë në shkatërrimin e viruseve dhe baktereve. E fundit membranat e qelizave dëme, kjo është kur procesi është përshpejtuar dëmtimin e përbashkët.


Në qoftë se trupi fillimisht mungonte uji, zhvillimi i Arthrosis dhe artritit nuk do të jetë e mundur. Pse? Për shkak të sistemit limfatik, sistemi i trupit të ujërave të zeza, kur kanalizime sanitare gjallërisht imagjinoni, ai gjithashtu punon në ujë dhe pa ujë ajo do të punojë më. Në mënyrë që do të thahet uji ishte aq i pastër për shumë. Ashtu si vepron dhe sistemi ynë limfatik, ajo do të ketë stagnim vetëm në qoftë se trupi ka një bollëk të thjeshtë me ujë, të pastër. Ajo që kemi për shkak të mungesës së ujit? Stanjacioni limfatike stanjacion kripëra urinës, prania e patogjene.


Çfarë pastaj të bëjë, në qoftë se ajo është prania e këtyre sëmundjeve? Nyjeve të dëmtuara duhet të përpiqen shumë për të shërohen. Dhe në qoftë se ju ofrojnë kirurgji? Duhet të veprojnë vetëm nëse nuk lënë asnjë shans për shërim. Ne duhet të përdorim të gjitha mjetet e mundshme para se të veprojë. Me Arthrosis dhe artriti duhet të përdoret chondroprotectors dhe gjithmonë në formë organik. Ai është në gjendje për të përmirësuar situatën. Në chondroprotectors duhet të marrë vitaminë "C" është gjithashtu në një formë organike, ajo ishte në letër, dhe pini më shumë se dy litra ujë çdo ditë. Honroprotektor gjendje për të rivendosur kërc. Shikoni në internet që ekzistojnë chondroprotectors, për shembull, kërc peshkaqen është një mjet i shkëlqyer. Shih përbërësit e ilaçeve duhet të përbëhet nga chondroitin dhe sulfat glucosamine. Ata janë materialet themelore ndërtimit për kërc. Siç mund ta shikoni gjendja shëndetësore mund të përmirësohet, ajo nuk është e shtyj për më vonë.