Hemorroide - një numër Problemi 1 se si të ndihmojnë veten e tyre


Hemorroide - një problem i cili nuk është për të thënë, por çfarë nuk ekziston. Ajo i referohet sëmundjeve të rektumit, në mjetet greke "gjakderdhje", dhe popullit të quajtur "pochechuem."
Sufferers majasëll muzikantë dhe ngarkues, mësues dhe shkrimtarë, menaxherët dhe confectioners, valltarë dhe shoferët, atletët dhe hairdressers, dhe për të gjitha këto kategori është - një sëmundje profesionale.
Ka katër faza të sëmundjes, dy të parët mund të trajtojë veten, por e dyta është e nevojshme ndihmë eksperte - proctologist. Ju mund të kenë nevojë kirurgji, tani ata janë bërë shpejt, dhe në këtë mënyrë shumë efektive.


Si të shpëtoj të hemorroide? Së pari, të ndihmojë ujë të zakonshëm të ftohtë. Ajo duhet të marrë nga 1 deri 3 litra ujë, derdh në një enë me përmasa të mjaftueshme dhe ulem aty për disa minuta. Banja të tilla ulur janë të rekomanduara për të marrë tri herë në ditë. Shto Permanganat kalium është e nevojshme. Procedura mund të bëhet në dush, derdhje jet e zonës së prekur. Efekti ju do të vëreni menjëherë.
Provoni qirinj akull, ju duhet të ngrijë format përkatëse të ujit të zakonshëm dhe të aplikoni për vendin e inflamacionit. Ju gjithashtu mund të bëjë qirinj me patate të papërpunuara.

Leh efektive lisi, e cila është përdorur për të shtyrë dhe douching dy herë në ditë. Ajo është gjithashtu e dobishme për të pirë lëng nga manaferrat e kuqe e malit hirit dhe festën thane në çdo formë me kockat.
Rimëkëmbjes do të vijë shpejt në qoftë se ju do të kënaq në më shumë paqe dhe pushim të gjatë në shtrat për këshilla sages orientale. Provoni edhe dy herë në ditë për të nxjerrë anusit 15-20 herë. Ky trajnim forcon muskujt e dobëta të rektumit, duke eliminuar sëmundjen.
Tani ju e dini mënyra të thjeshta dhe të arritshme, por shumë efektive për t'u marrë me hemorroide. Akti, dhe fitorja do të jetë juaji!