Stepper për shtëpi - shqyrtimet dhe përshkrimi i imitues çfarë lloje të steppersStepper - një trajner, punë në të cilat është shumë e ngjashme me ngjitje shkallët. Elementet e saj kryesore janë dy pedals mëdha dhe një mekanizëm të veçantë me të cilin kalimi i peshë nga një këmbë në një tjetër.
Grupet e muskujve të mëdha që punojnë në stepper profesion - një viç dhe vithe. Pulsanti i referohet kardio sepse klasa generall jepte efekt.
Shpesh Stepper për blerjen në shtëpi, sepse ajo merr shumë pak hapësirë, lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkojnë shpenzime të mëdha. Nëse jeni duke menduar për blerjen e një trajner në shtëpi, atëherë ju duhet patjetër parasysh stepper si një opsion.
Llojet e Stepper. E cila është më e mirë për të zgjedhur?

Palestër ndryshojnë nga pedals të varur dhe të pavarur ritëm. Sigurisht varur përjashton mundësinë për të rregulluar ngarkesën duke vendosur imitues. Kur i pavarur kohë ju mund të përshtateni ngarkesën në çdo këmbë, e cila nganjëherë mund të jetë shumë i dobishëm.
Lloji i parë është disi më e lehtë për t'u përdorur, por krijon një peshë të rëndë në gju nyje. Ndoshta kjo është arsyeja pse stepper për shtëpinë shpesh zgjedhin një kurs të pavarur.
Prania / mungesa e trajton - një tjetër mjedis në të cilin trajnerët ndryshme - steppers. Nëse ju duhet të mbajë duart gjatë trajnimit, ju do të lehtë të jetë në gjendje për të gjetur një variant të përshtatshëm, të pajisur me trajton. Por kjo nuk ka Pulsanti duket kompakte.


Një alternativë më interesante - një stepper-Expander me trajton. Ai jo vetëm që kompakt, por edhe jep një mundësi për t'u angazhuar në trajnimin e muskujt e krahut.

Ne duhet të kujtojmë stepper rrotullues. Kur ju punoni në të aktivizohet më shumë muskujve. Në shitje reklamave madje pohojnë se për shkak të stepper profesion rrotullues në shtëpi ju mund të pompë deri shtypin përsosurStepper për shtëpi - komente imitues.


Unë e di se shumë të shqetësuar në lidhje me nëse ju mund të humbni peshë me stepper? Përgjigja që ju të merrni numrin e artikullit i kushtohet tërësisht atij. Ai gjithashtu përmban komente të përgjithshme mbi përdorimin e stepper.


I dha disa vite më parë. Ndërsa jo të angazhuar, dhe tani rregullisht tren. Unë kam versionin më të thjeshtë pa rregullore. Nëse ajo është blerja, ku ata zgjodhën ngarkesën rregullueshme.
Unë jam Online Store zayazykala stepper rrotullues për shtëpinë dhe solli refuzuar të ngjashme. Ajo ka studiuar atë për 3 ditë, shumë. Kam ecur për gjysmë ore, muskujt e këmbëve të punojnë mirë, dhe papa jo si e dëshiruar. Ende duke pritur, kur do të sjellë një të ri. Unë rregullisht merren!
Kur lindja, ka punuar në një simulator kohë. Shpejt i mërzitur, sepse të njëjtën gjë. Megjithatë ajo ishte e lehtë për të ndikoj fëmijën, dhe pastaj ajo ra në gjumë me të vetëm kur ecin ose tryasesh atë. Kur vajza ime ishte e lehtë të bjerë në gjumë, pastaj hodha stepper.

Rishikimi stepper ime jashtëzakonisht pozitiv! Për në shtëpi një gjë shumë e dobishme. Mollaqe pompa shumë shpejt këmbët e gjatë, por efekti shumë. Trajnuar për 20-25 minuta në një ritëm të shpejtë 3-4 herë në javë. Vërteta negativ është një - gju shumë e shumë të rëndë që unë u plagos. Dhe të gjitha unë rekomandoj! Ju gjithashtu mund të shtangë dore dhe ushtrime dorë për të bërë gjatë mësimit.
Great stuff! Kur lavdërimi i vogël amplitudë, viçat dhe kofshët e punës dhe gomar i madh derdhur me një zhurmë
Mos prisni në këtë simulator është veçanërisht e muskujve për të pompë - load dobët për këtë. Por të tërheqë deri pak dhe të ndihmojë për ta bërë këmbët hudisha.

Unë kam qenë në vend dhe zinin pluhur (ka mjaft gjëra të tjera). Sollën në shtëpi, duke punuar në atë çdo ditë për 10-20 minuta dhe pas 2 javësh rezultati është i dukshëm.
Lidhur në gjunjë. Unë valle klasa pas probleme me menyskamy, iu nënshtrua operacionit në të dy gjunjët. Kohët e fundit, e majta u shqetësua. Pas trajnimit në stepper të dhimbjes në gju harruar, ai shkëlqyeshëm pompimit Kështu që unë rekomandoj.
Unë kam një shqyrtim të përzierë këtu - Faqja stepper gjë me të vërtetë mirë. Ajo studioi gjashtë muaj, muaj intensiv (çdo ditë për të paktën 20 minuta), pastaj më rrallë (2-3 herë në javë). Këmbët podkachalys lodhur dhe viça, mollaqe dhe nr. Pastaj varices përshkallëzua dhe mjekët thanë se nuk kishte nevojë për mua në këtë simulator do të, më mirë për të vetëm të ecni ose të kandidojë. Shitur në shpalljen dhe nuk zhgenjeheni.
Një trajner i madh për shtëpi. Unë e bëri më të lashtë, por në mënyrë të konsiderueshme forcon muskujt. Dhe për një prift plot gjallëri më të mirë, do të përpiqen për të ligët përpara pak për tension shfaq. Kur ju shikojnë shfaqje, koha fluturon imperceptibly në të gjitha
Dhe unë e di diçka të tillë? Ajo kur trenuyeshsya ende mund të lehtë të bëjë diçka në kuzhinë, të tilla si të larë enët. Dhe ju mund të shikojnë shfaqje.

Pra, çfarë konkluzionet mund të nxirren nga këto komente mbi stepper?
1. Duket se imitues të vërtetë e ndihmon të pompimit deri muskujt e këmbëve, viçat, kofshët dhe mollaqe.

2. Është shumë e lehtë për të kombinuar me shikuar televizor
3. Ngarkesa mbi gju përfundim të caktuar mund të bëhet, por unë nuk do të rrezikonte të blesh një trajner në qoftë se ka një problem me të përbashkët gju (vëmendje ndoshta më mirë të paguajnë për trajner eliptike)
4. Ky trajner nuk ia vlen të blesh me venat me variçe.
A keni përdorur ndonjëherë një stepper? Ndoshta ju doni të lënë komentin tuaj në komente?