Si për të marrë Fluconazole në maja


Deri më sot, industrinë farmaceutike prodhon përzgjedhje të madh të ilaçeve për të trajtuar mëllenjë. Në shumicën e këtyre barnave përmban përbërës aktiv - Fluconazole.
Ky përbërës aktiv është agjent tryazolnыm antifungal. Ajo ka një të lartë pengon specifike të veprimit (ngadalëson) enzima aktivitet fungale.Tip! Në trajtimin e mëllenjë, këto barna janë përdorur për candidiasis sistemike, sporotrikozën lëkurës infeksion mikotik i këmbës, koktsydyomykozah.
Efekt terapeutik i fluconazole droge


Fluconazole është në gjendje të veprojë në patogjen i sëmundjes, jo vetëm në organet gjenitale, por edhe në traktin e zorrëve, duke shkatërruar nëntipe praktikisht të njohura të gjithë dhe llojet drozhzhepodobnoy infeksion fungale.

Kjo shumica e mjekëve si candidiasis kurë përshkruajnë flukonazolin, sidomos në rastet kur sëmundja është bërë kronike. Trajtimi i mëllenjë kjo drogë është mjaft efektive si ajo nuk ka një efekt negativ në qelizat dhe akteve nga shkatërrimi i mureve të kërpudhat Candida.

Tableta shell Kyshechnorastvorymaya mbron përbërës aktiv i efekteve të drogës e lëng stomakut, pra, procesi i absorbimit të substancës aktive në gjak ndodh në zorrë, dhe për 20-30 minuta të gjitha indet e trupit të marrin trajtimin e nevojshëm.

Fluconazole tolerohet mjaft mirë, nuk ka efekte toksike në mëlçi dhe jo në formë të modifikuar excreted nga veshkat.


Fluconazole drogës. Si për të marrë me mëllenjë?


Nëse infeksioni maja diagnostikuar për herë të parë, ajo do të jetë e mjaftueshme një herë për të marrë Fluconazole 150 mg. Disa ditë më vonë të rekomanduara për parandalimin marrë një tjetër kapsulë të njëjtën dozë. Ju mund të plotësuar trajtim duke përdorur të ndryshme gels vaginale, tableta, suppositories.Fluconazole drogës. Si për të marrë me infeksione kronike maja?


Ndonjëherë ajo mund të zhvillohet një formë kronike e mëllenjë, e cila është mjaft e vështirë për të trajtuar. Sëmundja është e shpeshtë, gjatë të qëndrueshme. Kjo dozë e vetme e Fluconazole është e mjaftueshme.
Zakonisht në këto raste mjekët përshkruajnë regimens më të gjatë të trajtimit (p.sh. marrja e drogës 2 herë në javë për dy javë dhe pastaj për gjashtë muaj një kapsulë në muaj në një dozë prej 150 mg).
Tip! Mbani në mend se Fluconazole mund të përdoren për fëmijët nën 4 vjeç, dhe njerëzit me alergji për çdo komponent të drogës.