Pse vendos veshët e tij me një të ftohtë


Nëse vëreni veshët bajat kundër sfondit të ftohtë të përbashkët - nuk është asgjë për t'u habitur në këtë. Shkaqet e rinitit mund të jetë një numër faktorësh, por më i zakonshëm i tyre - është dridhura. Pra, nëse ju keni të ftohtë të rënda, dhe ju bëni një përpjekje për vysyakaty zhul - kjo do të çojë në faktin se disa kohë ju vë veshin tuaj. Një maksimum prej 2 minutash, ky shtet duhet të kalojë, mos u bëni merak. Një vesh fortë të ftohtë në përgjithësi është duke u përkeqësuar, por nëse bllokimet e trafikut ndodh veshët rregullisht dhe zgjat një kohë të gjatë - në këtë rast me të vërtetë është e nevojshme për të sqaruar dhe për të eleminuar arsyet e ngjeshur. Ndofta ka inflamacion i tubit auditory. Për të kontrolluar atë - progres si në vijim:1. Lahen dhe pastër dhe lindi. Pastaj me një gojë të mbyllur dhe të hundës me gishtat zazhatym, të përpiqet si për goditje nga ajri. Natyrisht, ai shkon përmes veshit. Kur ju ndjeheni një çarje të vogël në veshët - të pushojë për të hedhur dhe të bëjë dy swallows pështymë. Hundës duhet të kalojë. Nëse ju keni bërë procedurën e disa herë dhe nuk të ndihmojnë - të konsultoheni me mjekun.

2. Ne dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj në faktin se defekt shumë duhet shumë kujdes. Në thelb, inflamacion shkaku i tub auditory po mikrobet e saj nga hunda. Kur një person syakayetsya fuqishëm, ajri presion në hundë dhe presion shami - e mikrobe mund të fluturojnë vetëm në veshin e mesëm. Kështu që nuk do të bëjë shumë përpjekje kur defekt hundën tuaj dhe çdo gjë do të jetë mirë.


3. Ekziston edhe një version që hundës veshët ftohtë duke kontribuar ftohtë, dritaret e hapura gjatë sezonit të ftohtë dhe të gjatë (në sezonin). Nëse ju keni filluar një kullojnë hundët - të përpiqet të shmangë hipotermi mundshme. Mos filloni me kohë dhe ajo shërojnë. A ngrohtë-up qese apo çorape me të ngrohtë tigan të thatë ushqim kripë; këmbët poparte në ujë të nxehtë me shtimin e pluhur mustardë; hundë shpëlarje me ujë me kripë deti dhe vitaminë pini më shumë çaj. Dhe ju do të keni fat të mirë!