Pse kolyt në zemër Getting shpëtoj i dhimbjes


Ndoshta nuk duhet t'ju kujtoj se zemrën - organin kryesor të njeriut. Nëse ajo fillon të lënduar, është më mirë të mos presin dhe kërkojnë kujdes të menjëhershëm mjekësor.
Edhe në qoftë se eksperti nuk ju zbulojë asgjë serioze, është ende më mirë të jetë e sigurt. Shumica e pacientëve ankohen se kolit në zemër. Thonë qartë arsyeja e jo vetëm një mjek nuk mund.Fakti që ka një shumë të sëmundjeve të ndryshme dhe çrregullime të cilat janë shoqëruar nga një simptomë e tillë. Dhe jo fakti se problemi është në zemër. Ata mund të vërtetë të dëmtojë organet e tjera, dhe colicky "motor" vetëm një efekt anësor.
Në çfarë sëmundje ka thikat dhimbje?


Sëmundja më e keqe në të cilën kolit në zemër - është angina dhe infarkt miokardi. Në këto dy raste do të jetë trajtimi i gjatë dhe i mundimshëm. Në të gjitha rrugët e tjera, dhimbje barku nuk jeni tashmë një rrezik serioz për shëndetin. Ajo do të jetë e mjaftueshme për të bërë ushtrime fizike ose të marrë një kurs të lehta përdorimin e ilaçeve.

Kështu, shkaku i dhimbje barku në zemër shpesh është mbipeshë. Për fat të keq, obeziteti po vuan më shumë njerëz. Dhe më shumë, ndërsa ankohen nga zemra. Dhe dhimbje që zakonisht ndodhin pas ata shkojnë në shtrat. Nuk ka trajtim të veçantë në këtë rast nuk është. Ju vetëm duhet të bëni figurë dhe dhimbja e tyre të shkojnë vetë.

Dhimbje në zemër mund të ndodhë edhe pas një personi ponervnychaet shumë. Trajtojnë si dhimbje barku e lehtë dhe e këndshme. Të mjaftueshme për të shkuar jashtë dhe të ecin në heshtje jashtë. Në përgjithësi, harrojmë për problemet e tyre dhe dhimbja do të shkojnë larg.

Dhimbje në zemër mund të jetë për shkak të një nervore hequr në fytyrë. Karakteristikë të tilla sëmundje e njerëzve të cilët punojnë joaktiv. Më shumë gjasa të ndihmojë masazh të zakonshëm.
Tip! Por në qoftë se ju keni një zemër dhimbje vazhdimisht, me dhimbje të mprehtë në natyrë, që është yyazytsirnist që ju mund të merrni një sulm në zemër. Në këtë rast, të tërheqë dhe të shkoni te mjeku. Nëse i padurueshëm, të thirrur një ambulancë. Dhe, ndërsa ata me makinë, Uluni, të mbushur tas me ujë të nxehtë dhe dip atë në këmbë.

Nëse shtëpia është Validol Merrni një tabletë dhe vendin e saj në bazë të gjuhës. Të tilla mënyra të thjeshta të gjithë duhet ta dinë. Vetëm të presim dhe të bëjë asgjë rrezikshme, sepse sëmundja mund të çojë në vdekje.
Dhe sigurisht, nuk ka vetë. Edhe metodat e mësipërme janë të mira vetëm pas një vizite në kardiolog. Gjithsesi, ju do të dini saktësisht se çfarë dhembje në bark tuaj në zemër - kjo nuk është fillimi i një sëmundjeje të rëndë. Dhe vetëm një rezultat i lodhjes apo të jetesës.