Pse keni lartë të gjakut Arsyet ESR ESR ESR lartë


A nuk e mjaft të kuptoj pse në shiritin e kërkimit të Google apo njerëz Yandex fitojnë "rritur ESR"? Ajo ESR - Shkalla e eritrociteve sedimentimit, që duhet të jetë "rritur" Kam sugjeruar vetëm se duke vepruar në mënyrë që njerëzit do të thotë "vlerë të lartë". Pra, në qoftë se ju mori këtu duke shtypur një frazë kërkimi të tillë, atëherë ju lutem shpjegoni për mua arsyen për komentet
Tani në biznes. Ju ndoshta mendoni se në qoftë se nivelet e norma ESR ngritur, ajo tregon një devijim. Në fakt, kjo nuk është gjithmonë rasti. Vlerat e mësipërme normale ("ESR Normale dhe si është vendosur?") A jo domosdoshmërisht tregojnë ndonjë sëmundje. Sipas statistikave, rreth 5% e njerëzve gjithmonë ngriti figura.
Arsyet për rritjen e normës së sedimentation eritrociteve (ESR) në gjak.

Në një faqet mjekësore (http://www.spruce.ru) Kam gjetur një tryezë të shkëlqyer, e cila paraqet grupet kryesore të sëmundjeve që përfshijnë ESR të lartë (100 mm / h).