Pse burrat janë urolog frikë


Nuk ka asnjë mosmarrëveshje se ideale do të ishte që të ketë shëndet të mirë dhe shmangie e institucioneve mjekësore. Kjo është vetëm jeta kjo nuk ndodh, dhe herët a vonë duhet të kalojnë nëpër të gjithë. Përveç qëllime shëndetësore dhe parandaluese vetëm duhet për të vizituar një numër i specialistëve të tilla si dentist, gjinekologu (për gratë), urolog (për meshkujt). Por në qoftë se gratë shkojnë në pritje të tij profesional shpesh dhe pa ndonjë problem psikologjike, në meshkujt situata është disi e ndryshme. Pse burrat janë urolog frikësuar dhe nuk nxitojnë për të vizituar atë, madje edhe me shenja të dukshme të sëmundjes?


Nëse bashkëshorti gjinekolog të bëjë asgjë, urolog është specialist, qëllimi i të cilëve përfshin diagnostikimin, parandalimin dhe trajtimin e sistemit urogjenital, dhe mashkull dhe organet gjenitale. Ne mund të themi se një mjek nga ana e trupin e mashkullit, e cila seksit të fortë ushqej më. Një mënyrë ose në një tjetër, por në çdo njeri ka situata në të cilën ai është i detyruar të kthehet në urolog.

Psikologët kanë tendencë të mendojnë se njerëzit janë të frikësuar për të shkuar në këtë zyrë probleme thjesht psikologjike. Jo çdo njeri mund të, edhe një person shumë të afërt të pranoj se ka pasur disa probleme në fushën e burrave, e lëre më besim të zgjidhur këtë çështje delikate një i huaj, edhe pse mjeku. Jo të gjithë janë të gatshëm për të ndarë "thellë" dhe të kujdeset vetëm për një arsye që ata janë të seksit të fortë. Kjo sjellje mund të konsiderohet e çuditshme, sepse mjeku dhe mjeku për të dëgjuar, të ndihmuar dhe, nëse është e nevojshme, trajtim. Por ka - njerëzit preferojnë të kenë frikë dhe të kërkojnë receta trajtimit vetëm, nganjëherë duke iu referuar recetave popullore. Sigurisht, mjekësi alternative, për përvojën e saj shekullore të akumuluar receta mjaft efektive mund të ndihmojë në çdo zonë, por nuk e injorojnë mjetet moderne të trajtimit. Ndoshta lexuar këtë artikull, burrat dhe nuk kanë frikë nga urolog, por mendoj se për udhëtim në specialist për të zgjidhur problemet e akumuluara.


Duke urolog mund të kontaktoni simptomet në vijim:
- ulur potencë;
- shuar një orgazmë;
- reduktim në kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale;
- shurdhim në perineum;
- dhimbje, dhimbje, djegie, kruarje gjatë urinimit;
- testikulat ndryshme madhësive;
- dhimbje në të testiseve dhe penisit;
- ka qenë vula në scrotum;
- lakim e penisit;
- dhimbshme mbledhje, të zgjatur;
- paaftësia për të zbrazët fshikëz;
- gjatë fillim vonesa e urinimit;
- konsolidimi në penisit;

- Pamundësia me aktivitet të rregullt seksual të ketë pasardhës;
- ndryshimet në konsistencën e spermës, sasinë e saj, ngjyra dhe erë;
- ndryshimet në erë dhe ngjyra e urinës;
- dhimbje në rajonin e mesit, kryqe, coccyx;
- Problemet psikologjike në sferën seksuale dhe të tjera.

Nëse ju keni një ose më shumë nga simptomat e mëposhtme, ju duhet të vizitoni një mjek për shkak se ajo tregon trazirat në aktivitetin seksual dhe sistemit urinar.
Për të kapërcyer frikën e tij për një vizitë në urolog të mjaftueshme për të kuptojnë se ai është edhe një njeri, ashtu si ju keni marrëdhënie seksuale me problemet e tyre dhe Sëmundjet fizike. Në çështje të ndjeshme gjithmonë them të turpshme, por të negociojë gjuhën, e cila mund të vini deri dhe mos kini frikë të pyesni doktorin tuaj për të kaluar nga kushtet mjekësore të panjohura për ju, të lehtë për të kuptuar - kjo do të lehtësojë mirëkuptimin reciprok dhe për të vendosur kontakte.


Mos hezitoni të flasim për simptomat që ju mendoni se është me të vërtetë mjaft intime. Besoni mua, mjeku dëgjuar prej tyre shumë herë nga pacientët e tjerë dhe kjo nuk e bën atë të trajtojnë si diçka të veçantë. Por të ndihmojë më mirë të kuptojnë shkakun dhe të diagnostikuar problemin, dhe kështu trajtimi do të jetë efektive.
Pas të gjitha ankesat dëgjuar dhe të gjitha pyetje, mjeku do të duhet të shqyrtojë burrin organet gjenitale dhe probing (prekje) scrotum, penisit, nyjet limfatike dhe të inspektojë hapjen e uretrës.


Pastaj vjen ndoshta momenti më e turpshme - ekzaminim zorrës së trashë e gjendjes gjëndër prostatës, por është e nevojshme për të vendosur një diagnozë të saktë. Procedura është kryer duke përdorur efekt xhel analgjezik.
Nëse ju jeni krejtësisht kundër të tillë "dhunës kundër një" mos kini frikë për të tregoni mjekut tuaj. Sondazhi Finger i prostatës, ai mund të zëvendësojë analizë me ultratinguj.
Për shpifje gardh nga uretrës nuk shkaktoi asnjë efektet e këqia, ajo me shumë kujdes dhe të marrë të gjitha përdorin të njëjtat anestezike ose me lagështi zgjidhje të ujit tub për injeksion. Për zbulimin e sëmundjeve infektive nuk është vetëm një shpifjeve, por substancave të tjera aktive - spermë, urina, gjaku. Prandaj, Smears procedura edhe ju mund të vidyazykatysya (nëse ju jeni kaq frikë nga dhimbje ose parehati) dhe të sigurojë materiale të tjera për studim.


Rezultatet e analizave do të përcaktojë shkakun devijime dhe do të rekomandojë një trajtim që do të çojë në problemin normale të përkohshëm në shëndetësi. Për trajtim efektiv, përdorimin dhe këshillat e njerëzve, pas konsultimit me mjekun tuaj.
Në mënyrë për të parandaluar sëmundjet urologjike dhe infeksionet seksuale fshehur çdo njeri pas 25 vjetësh, kërkohet 2 herë në vit për të vizituar urolog.
Ne u përpoq për të kuptuar pyetjen "Pse burrat janë urolog frikë" Mbetet rasti për ndërmarrjet e vogla - të kapërcyer frika juaj të shqyrtohet dhe të rivendosur statusin e seksit të fortë dhe macho seksual.