Çfarë ndodh nëse rëna bien jashtë


Siç e dimë, shumë prej trupit tonë është e mbuluar me qime. Diku ato janë herë më shumë, më të shkurtër, shumë rrallë, por ka zona ku ata nuk ishin aspak. Secili prej tyre ka një funksion mbrojtës. Qimet më të vogël të bllokuar nën qerpikët emrin. Ata janë përditësuar plotësisht për katër muaj plus - minus javë, në varësi në trupin e njeriut. Qëllimi është Lash është ajo që do të Grimcat, pluhur, mushkonja, etj nuk bien në sy, ndryshe pasojat mund të shkaktojë paqartë vizion, dëmtimin e retinës, deri në largimin e syrit. Vetëm mos harroni se qerpikët janë një dekoratë dhe fytyra e një gruaje. Megjithatë, ka raste kur etika fillon një humbje të mprehtë e flokëve trupit tonë. Të cilat arsye mund të shkaktojë kjo?Pse është humbja e qerpikët:
+ Shumë gra përpiqen të duken sa më mirë dhe për këtë qëllim kozmetike të ndryshme. Një pjesë integrale e udhëzimit është Marafet tinting e qerpikët bojë. Ndonjëherë nuk ka cilësi të fortë, për shkak të asaj që është një reaksion alergjik, i cili mund të shoqërohet me humbjen e qerpikët. Të jenë të kujdesshëm. Kjo mund të ndikojë në lëkurën tuaj ose shëndetin.

+ Madhësi qerpikët janë të ndryshme, shpesh të vajzave në krahasim me njëri-përcaktuar gjatësinë e tyre. Disa ishin rezultat nuk i përshtaten atyre, në mënyrë që ata të shkojnë në një hap të tillë si rritje ose bashkëngjitur qerpikët artificiale. Por askush nuk mendon se nëse ata do të zërë rrënjë apo të mos shtyjë qimet natyrore. Nuk janë të paskrupullt dhe materiale që e bëjnë rëna. Kjo përsëri mund të shkaktojë dëmtime sy, si dhe shumica e qerpikët.


+ Çdo higjiena është shumë e rëndësishme. Për më tepër, ajo është për qerpikët tuaj? Kjo është një nga shkaqet e para të humbjes së flokëve. Nëse ju nuk del me të larë grim apo vmyvayetesya keqe nëse e bëjmë këtë në mirëbesim, aq më shumë largohen nga kufomat, ajo përshpejton heqjen e këtyre qimeve. Është e rëndësishme për të dhënë një fytyrë dhe sytë në natën për të pushuar nga kozmetika, për të mundësuar frymë çdo pjesë të fytyrës tuaj.

+ Ushqimit - një nga faktorët më të rëndësishëm për forcimin thonjtë, flokët, qerpikët. Mungesa e vitaminave në trup lejon jo vetëm lodhje, por edhe më të prirur ndaj sëmundjeve. Trupi është dobësuar aq shumë sa që është në gjendje të sigurojë ushqimin e nevojshëm për flokët tuaj, thonjtë, qerpikët. Humbja mund të jetë e lidhur direkt me këtë problem.


+ Çdo herë në jetën e kishte sytë e kuq. Disa mbahet në të butë dhe të nesërmen ndjerë asgjë, por ka skuqje të tjera ashpërsia e zakonshme. Konyuktivit - të gjitha sëmundje e njohur që nganjëherë çon sytë tuaj për të opuhshemu mendjen dhe humbjen duke vrojtuar e qerpikët. Çfarë duhet të bëni në një situatë të tillë? Gjëja më e rëndësishme - ajo monitoruar shëndetin e tyre, t'i përmbahen higjienës, dhe në rast të një sëmundje jo medlyv të shkuar te mjeku. Pastaj sigurinë e jetës dhe të sigurisë qerpikët e garantuar!