Çfarë mycoplasmosis dhe se si për të trajtuarMycoplasma - është e thjeshtë, janë mjaft të zakonshme në natyrë. Në Infeksionet urogjenitale mycoplasma mund të shkaktojë të frymëmarrjes karakter sëmundje, se SARS. Për disa njerëz, duke marrë një organizëm Mycoplasma është i sigurt, por për pjesën tjetër të këtij "njohje" përfundon një sëmundje të gjatë. Kjo është arsyeja pse këto patogjene përkasin mikrobeve oportune.
Treat antibiotikët micoplasmosis e mundshme dhe e nevojshme. Projektuar posaçërisht për mjetet, ndërsa askush nuk doli me. Ajo mund të jetë një numër azolydov antibiotikët, tetracyclines, macrolides ose fluoroquinolones. Ata janë marrë në një qark projektuar posaçërisht. Megjithatë, para se të marrë në trajtim, të jetë i sigurt që të konsultoheni me një mjek për diagnozën e mëtejshëm dhe për një drogë të veçantë është projektuar siç duhet dhe doza besnikë. Në infeksionet e përziera trajtim është terapi kombinim.


Si për të trajtuar gratë micoplasmosisPara përgjigjur kësaj pyetjeje, është e nevojshme që të vizitoni një mjek dhe vetëm për të trajtuar analiza. Në mënyrë tipike për trajtimin e kësaj sëmundje të përdoret urogjenital antibiotikëve. Këto përfshijnë trajtimin për gratë sidomos vlerë droga duke vënë në dukje nga azalides grupit. Kjo azytroks ose azithromycin. Doza dhe regjim është përdorur rreptësisht individuale, në varësi të çfarë lloji i sëmundjes shkaktuar nga mykoplazmat dhe komplikime. Përdorur shpesh drogë dikur 2 tableta prej 500 mg. Në asnjë rast nuk mund të përdorin të drogës me ushqim apo pije pije alkoolike. Nga kjo efektin e drogës reduktuar në masë të madhe. Azytroks kundërindikuar gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji. Kur zgjidhet si duhet doza sëmundje zakonisht shërohet.

Si për të trajtuar njerëzit micoplasmosis?Në burra, sëmundja është më e lehtë për të kuruar droga të tilla si hemomytsyn. Ky medikament i përket një grupi azalides dhe ka një spektër të gjerë të aktivitetit. Merrni drogës duhet vetëm një herë, por një numër i dy pllakat dhe çdo tabletë në një dozë prej 500 mg. Drogës është marrë me stomak bosh dhe vetëm zapyvayetsya ujë.
Ju mund të përdorni droga të tjera nga ky grup - zytrolyd, zytrotsyn, azytrus dhe të tjerët. Megjithatë, këto barna duhet të emërojë një mjek, dhe pas marrjes së duhet patjetër t'u testuar përsëri.