Çfarë është Trichomoniasis dhe se si ata mund të infektohen
Çfarë është Trichomoniasis:
Trichomoniasis është një sëmundje e traktit urinar, seksualisht të transmetueshme. Është sëmundjet më të zakonshme, ata vuajnë 10% të popullsisë botërore.
Tryhomonaz rrezikshme pasoja veçanërisht të rënda në formën e komplikimeve që mund të çojë në shtatzëni patologjisë dhe infertilitetit.
Si mund të merrni Trichomoniasis?
Infeksion Trichomoniasis është e mundur në çdo lloj të seksit - gjenitale, oral, anal. Në lindje fetusi mund të infektohen nga nëna. Mes nikotina, drogat, alkooli fillon riprodhim aktive të Trichomonas. Kur i veshur me rrobat e dikujt tjetër, përdorimi i peshqir apo washcloths chuzheho. Kujtojnë se në aspektin e trichomoniasis infeksion vende të rrezikshme me lagështi të lartë, ambient me temperaturë të ulët, mungesa e diellit të ndritshme. Trichomoniasis infektuar nuk mund respektuar higjienën themelore? Përgjigjja është e thjeshtë - ju mund të! Ajo duhet të mbahet mend se pajtueshmëria me higjienë themelore, si dhe seksuale në familje, mund me një shkallë të lartë yyazytsirnosti privojnë njerëzit të shëndetshme nga rreziku i trichomoniasis kontraktues.


Simptomet e trichomoniasis në gratë:
Simptomat në gratë - kruajtje, djegie, skuqje e organe gjenitale të jashtme. Shkarkimi nga vlahalyzha (të verdhë me një erë të pakëndshme). Dhimbje gjatë kontaktit seksual. Mukozën e vaginës hyperemyrovanna ashpër, gjakderdhje e lehtë, të mbuluara me shkarkimin purulent. Ndonjëherë infeksioni përhapet në qafën e mitrës, duke shkaktuar atë për të erozionit dhe inflamacion. Inflamacion i mëtejshëm i mundshëm i rreshtim të mitrës. Me depërtimin e shtojca Trichomonas të mitrës ndodh në lezione tubat dhe vezoret, duke çuar në varfëri.

Simptomet e trichomoniasis në meshkuj:
Kryesisht njerëzit janë sëmundje asimptomatike. Ndonjëherë ka disa simptoma - dhimbje gjatë urinimit, lezionet prostatës, shkarkimi nga uretrës, kruajtje, gudulisje. Trichomoniasis në meshkujt mund të japin komplikime. Glans penis kuqe, prepucit të shtohet, plagët atëherë anëtari i formuar, ulcerat.
Trichomoniasis në fëmijë:
Fëmijët janë të infektuar zakonisht me të rriturit Trichomoniasis seksualisht. Vajzat - ënjtje dhe skuqje të labia vogla dhe të mëdha dhe të himenit dhe kruarje vulvë.

Trichomoniasis mund të shërohet! Ne jemi vetëm në mënyrë rigoroze të zbatojë të gjitha rekomandimet e mjekut.