Si te zgjidhni trajner eliptike për në shtëpi 71 këshilla të dobishme


Trajner eliptike - është një shpikje relativisht të kohëve të fundit, e cila është një kryq në mes të një rutine dhe stërvitje biçikletë. A "ellipsoid" trajnojnë grupet e mëdha muskujve dhe për të forcuar sistemet kardiovaskulare dhe të frymëmarrjes.
Ky lloj i simulators aktualisht fituar popullaritet të lartë dhe sot nuk mund të paramendohet pa asnjë palestër. Dhe në sajë të madhësisë kompakt, trajner eliptike shpesh janë përdorur për shtëpi.


Si te zgjidhni trajner eliptike për shtëpi?


1. Sa njerëz do të përdorin imitues?


Një gjë, në qoftë se ju blej një imitues për veten e tyre dhe krejt tjetër kur keni blerë atë për të gjithë familjen. Në rastin e dytë, ju duhet të i kushtoj vëmendje për të rregulluar gjatësinë hap i madh. Për njerëzit e ndryshimit të ndryshme statutit të dëshirueshme ky parametër të trajnimit ishte më të rehatshme dhe efektive.
2. Cila është pesha e juaj?
Çdo imitues është performanca, duke treguar peshën maksimale të lejuar e trenave. Konsulentët zakonisht rekomandohet për të zgjedhur një trajner në mënyrë që pesha e juaj ishte 15-20 kilogram lehta maksimale.

Nga rruga, nëse ju vendosni të zgjidhni trajner eliptike për të humbur peshë, atëherë vidshtovhuytesya peshën e vërtetë, nuk e projektuar Ende disa muaj të punës në kufi nuk do të shkojë për të tuaj "эllypsoydu."
3. Cili makinë për të zgjedhur?
Trajnerët eliptike ndryshojnë në para - dhe me makinë rear-wheel në varësi të vendndodhjes së volant. Në volant modele para-makinë të vendosura në pjesën e përparme, kështu që trupi trajnimit merr një pozicion vertikal. Dhe ndërsa trajnimi në një model me një "motor" pasme trupi juaj tilted pak përpara.

Trajner eliptike me makinë përpara
Trajner eliptike me rear-wheel drive
Zgjedhja e subjektit është e varur nga preferencat tuaja personale me test drive. Por përvoja ka treguar se njerëzit të gjatë shpesh ndjehen ne siklet, ndërsa trajnimi në modelet rear-wheel drive (varësisht nga modeli). Pra, nëse lartësia juaj lejon heq kapakun llambë pa marrë deri në një stol, pastaj i kushtoj vëmendje të modelit me makinë para.
4. Si "i zgjuar" që ju duhet një trajner?
Sot, tregu mund të ju ofrojnë për të zgjedhur trajner eliptike, laced me një shumëllojshmëri të funksioneve të "zgjuar". Masa norma e zemrës dhe distanca udhëtoi ka mundësinë për të edhe pajisja e thjeshtë, një model më të shtrenjtë mund të vlerësojnë trajnimin tuaj ose të ofrojë për të konkurruar me një kundërshtar virtuale.
Mendoni për atë që ju doni nga "ellipsoid" tuaj? Nëse ju keni mjaft të funksioneve themelore, pastaj të marrë një model të thjeshtë. Ju nuk merrni mbërthyer në butonat e panelit të kontrollit dhe për të shpëtuar buxhetin tuaj.

5. Çfarë lloji të barrës rregullatore për ju?
Ka 3 lloje të trajnerëve eliptike:mekanike;
Magnetik;
elektromagnetike.Mekanike "ellipsoids lëvizin" marrë kontrollin manual të ngarkesës do të shkaktojë ju disa sekonda për të shkëpusin nga stërvitje. Këto modele kanë të nayhalaslyvishi më të ulët dhe smoothness. Por çmimi që më demokratike.
Trajnerët magnetike të sigurojë kontrollin e ngarkesës duke përdorur butonat në panelin e kontrollit. Ata janë shumë të qetë dhe pothuajse të heshtur. Çmimi është mesatare.

Elektromagnetike me kontrollin më të qetë dhe të saktë të ngarkesës, të veprojë pa zhurmë, por kafshon çmimeve. Këto janë zakonisht gjenden në klube të mira palestër.
6. Sa jeni të gatshëm të sakrifikojë?
Vendet duhet të jetë e mjaftueshme jo vetëm për të vënë imitues, por për t'u angazhuar atë. Kur trajnimit nuk duhet të kufizojnë lëvizjet tuaja.
Nëse ju nuk mund të përballojë për të zënë vazhdimisht imitues në banesën e disa sheshe tuaj, ju duhet të i kushtoj vëmendje të modeleve komplekse - janë gjithashtu në treg.

Por vini re se në këtë rast pas stërvitje dhe do të bëjë transportin më shumë se pesëdhjetë kilogram. Nëse ne vendosim për të zgjedhur një trajner palosshme eliptike, atëherë sigurohuni që ajo kishte rrota për transportin.
7. A keni nevojë për të kontrolluar pulsin tuaj?
Kjo nuk është pika më e rëndësishme, por kam vendosur për të i kushtoj vëmendje për të. Nëse ju papritur për disa arsye duhet për të monitoruar vazhdimisht impuls tuaj, kërkoni një model me një telemetrisë veçantë sensor, të tilla si gjirit.

Në shumicën e modeleve standarde të matjes normës së zemrës është vetëm kur ju mbani me handrails veçanta. Kjo është për të matur pulsin që ju duhet për të hequr dorë nga puna e trajton.
Dhe e fundit - këshilla më e rëndësishme. Para se në fund të zgjedhur trajner eliptike për shtëpi, shkoni në dyqan, të kërkojë nga shitësi dhe të shpenzojnë një drives disa test.
Mos kini frikë të duket kureshtar ose ndërhyrëse. Ju zgjidhni të mos lodër të lirë, kështu që meritojnë vëmendje. Shkoni për këshilla të mira në dyqane të specializuara, jo në sport supermarket. Në konsulentët e fundit nuk janë shumë njohuri për detajet lidhur me zgjedhjen "ellipsoids" e.

Në lidhje me vendin e blerjes, ju vendosni. Unë mendoj se ajo duhet të udhëhiqet nga faktorë të tillë si të çmimeve, garanci dhe reputacionin e shitësit.
Trajnimi i suksesshëm!