Si te zgjidhni triko compression
Compression stockings nuk mund vetëm të japin hijeshi për këmbët tuaja, por të japë një efekt terapeutik mbi to. Më parë, edhe triko zakonshëm nuk mund të përballojë çdo grua. Tani shumë seks më të drejtë për të mbajtur këmbët e tyre të shëndetshëm dhe të bukur, të marrë triko compression. Ato ndihmojnë për të rregulluar shifrat në peshë të tepërt dhe gjithashtu të parandaluar shfaqjen e venat me variçe. Kur të blesh compression stockings dëshiron të marr opsion që do të na përshtaten. Si te zgjidhni stockings compression drejtë?


Gjëja kryesore për të dini se për çfarë qëllimesh rroba të tilla mund të përdoret? Compression stockings mund të vishen edhe pa një recetë të veçantë. Nëse ju mendoni që keni nevojë për një gjë të tillë, ju mund të bleni compression stockings. Zakonisht ata janë të rekomanduara për të gjitha gratë, e cila është e stresit shumë i fortë në zonën e këmbët. Në mënyrë tipike, këmbët shtesë ngarkesës dhe për këtë arsye ofron compression shtatzënisë stockings gjatë shtatzënisë fëmija thjesht e nevojshme. Nëse ajo gjithmonë vesh këpucë takë të lartë, ngarkesa në këmbë gjithashtu rrit shumë dhe kjo i jep arsye për të menduar në lidhje me blerjen e triko compression. Predispozitë trashëguar për zhvillimin e venat me variçe gjithashtu mund të jetë një shkak për blerjen e triko. Sigurisht, ata duhet të blejnë në përputhje me recetë. Compression stockings janë zhvilluar në mënyrë individuale për çdo shkak dhe për këtë arsye zgjedhja e tyre duhet të jetë individualisht dhe sootnesenno me problemin. Cilësia e këtyre triko është shumë i rëndësishëm dhe kështu kur zgjedh kushtoj vëmendje për popullaritetin e markës, e cila paraqet një seri e triko compression. Kërkesa dhe markë popullor është gjithmonë cilësi. Triko madhësia compression gjithashtu duhet të zgjidhet në bazë të shifrave të tyre. Madhësia e duhur zgjedhur është efekt shumë e varur prej veshjeve të tilla. Roli vendimtar i veshur në mënyrë efektive triko compression dhe luan trashësi tyre. Për shembull, efekti i triko compression me 40 den blerë vetëm për parandalimin e venat me variçe; 70 den - me mundësinë e veshur triko gjatë fazave fillestare të venat me variçe; 140 den - një produkt i projektuar për njerëzit me varices shumë të zhvilluara; Pantyhose 280 den projektuar për pacientët postoperative.

Si të veshin stockings compression?Compression stockings janë bërë nga fibra të veçantë natyror nga pambuku ose gome. Ky parim i veprimit për Cava ndërsa shoferi është i bazuar në krijimin e një presion të caktuar dhe për të parandaluar shumë vasodilation në këmbë. Compression stockings mund të reduktojnë ndjeshëm të ngjeshur në venat nën stres të fortë në këmbë, ata veshin lejon gjakut të qarkullojë lirshëm dhe normalisht nga anijet e këmbëve. Veshur stockings compression duhet gjithashtu të jetë e drejtë. Kështu veshje të tilla për këmbët duhet periodikisht të ndryshojë, sepse edhe në dukje të paprekura, compression stockings përfundimisht rozhublyat pronat e tyre elastike, dhe nuk do të bëjë në këmbët e saj efekt terapeutik. Veshin atyre kur keni nevojë për këmbët fortë ënjtje. Kur shumë të dukshme në sipërfaqen e enëve të gjakut - një shenjë e parë e afërt venat me variçe. Kjo është, triko duhet të vishen sa herë që këmbët tuaja janë të ekspozuar ndaj stresit. Faktorët që kërkojnë veshur triko compression, të veprojë me punë të vazhdueshme në turne lëvizje në këmbë të gjatë, duke vizituar kompleksin sportive (me përjashtim të pishinë). Gjithashtu, ky lloj i triko të veshin nën venat me variçe zhvilluara. Xhiruar ato vetëm në kohën e gjumit, ose duke marrë trajtimet me ujë një natë së. Gjithashtu e rëndësishme për të parë të brendshme tuaj compression. Ju duhet të larë çdo ditë, por në të njëjtën kohë nuk do të përdoret në makinë larëse automatike. Dorë triko larë compression duhet të kryhet vetëm me përdorimin e sapun të butë ose pluhur për larje. Shtypja e gjëra të tilla, pasi larja gjithashtu duhet të shpenzohen me kujdes dhe vetëm duke përdorur një peshqir të thatë apo leckë të pastër (dmth stockings compression mund të jetë subjekt i ndikimit të rënda gjatë rrotullimit, ata vetëm duhet të laget, leckë të thatë). Tharje e tyre gjithashtu duhet të jetë e butë, pa përdorimin e tharëse të veçanta ose hekur elektrike. Të gjithë këta faktorë mund të ndikojnë në elasticitetin e triko compression.

Si të veshin stockings compression?Veshur compression stockings duhet të jetë aktive gjatë ditës së punës, gjatë gjithë kohës derisa këmbët tuaja janë të ekspozuar ndaj stresit. Shoot compression stockings mund të përgatitet vetëm për një natë të gjatë apo ditë pushimi. Në raste të tjera, ata duhet të vihet në këmbë. Pas heqjes chi duhet larë dhe të thatë - kjo do të përgatisë compression stockings për të vishen të nesërmen.