Si për të sjellë një Giardia fëmijë
Giardiasis - një sëmundje mjaft e zakonshme në fëmijët e pothuajse të gjitha moshave. Dhe për shkak se çdo nënë dhe çdo babai dëshiron të dijë se si për të sjellë këto parazitëve nga trupi i një djalë apo vajzë.
Megjithatë, para se të merren me tërheqje Giardia duhet patjetër të vizitoni një mjek që mund të saktë të diagnostikuar dhe të përshkruajnë saktësisht trajtim që do të jetë në fuqi. Kjo sëmundje është kronike ose akute, dhe rrjedhimisht kerkon metodë drejtë në trajtimin e sëmundjeve.
Ky trajtim duhet të kryhet në tri faza. Por fillimi i drogës saj protyvolyamblyoznыh kërkesa nuk janë efektive. Fakti që ajo mund të shkaktojë reaksione të rënda alergjike dhe helmim e trupit nga raspadayuschymysya lamblyyamy. Kjo është arsyeja pse faza e parë duhet patjetër të fillojë me një dietë që do të ndihmojë zhvillimin e mëtejshëm dhe riprodhim lamblia. Atëherë është e nevojshme që të fillojë të marrë drogë si trihopol apo Ornidazole. Dhe faza e tretë duhet përsëri të ndjekin një dietë që do të ndihmonte në parandalimin ljamblii mëtejshëm infeksionit.


Zbulimi i fëmijëve GiardiaMetodat për zbulimin është për të studiuar stol. Kjo diagnozë quajtur scatology dhe ndihmon zbuluar Giardia. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm që zbulojnë Giardia në feces nga herë të parë jashtë, jo gjithmonë. Ndonjëherë analizë e tillë duhet të kryhet për 15 - 20 herë dhe kështu që është në lidhje me këtë diagnozë të veçantë duhet të dinë çdo pacient.
Ju mund të përpiqen për të zbuluar Giardia dhe analiza serologjik, por kjo është e mundur vetëm pas 2 - 4 javë nga fillimi i infeksionit.
Folk zbulimin lamblia në fëmijët?
Nuk ka. Ju mund të provoni për të sugjeruar një sëmundje me disa simptoma të tilla si dhimbje të vazhdueshme të barkut, bloating dhe rumbling në bark, i shoqëruar nga të përzier, prania e simptomave të dermatit atopic në lëkurë, dhe lodhje, marramendje, gjumë të dobët. Të gjitha këto janë simptomat e giardiasis tek fëmijët.
Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet parandalimit të giardiasis. Kjo është e nevojshme për të siguruar që fëmija gjithmonë përpara se të hahet dhe pas vizitës në tualet jashtë dhe të lajnë duart. Në mënyrë për të kapur sëmundjen në kohë, duhet të kryejë teste parandaluese feces depozitave. Vetëm në këtë mënyrë ju mund të parandaluar sëmundje e hershme dhe trajtimin e ajo menjëherë të fillojë. Dhe kjo është me vlerë të dish çdo nënë dhe çdo Papën të cilët kujdesen për shëndetin e fëmijës.