Si e bën rekreative shëndetësor


Në një trup të shëndetshëm dhe mendje të shëndoshë budalla nuk pajtohen me këtë. Si e shëndetit bërë që shumë aktivitete në natyrë, unë mendoj se në shumicën e rasteve pozitive, ka sigurisht disa përjashtime (tregoni atyre më vonë), por rekreative në përgjithësi - një festë për trupin tonë.
Në shoqërinë moderne, në të cilën trupi i një fryme të shëndetshme bollëk, kështu që shpesh nuk takohen. Të gjithë, natyrisht, do të thonë se të fajësojnë mjedisin, mungesa e kohës për t'u angazhuar në to, por në shumicën e rasteve ne jemi shkaku i problemeve të tyre.


Njerëzit shpesh harrojnë apo e gabuar, është e nevojshme për të pritur një gjysmë dite në palestra, ritmin veten dietat etj në të vërtetë të mbajtur veten në formë të mirë do të na ndihmojë të pushoni, dhe se ai ishte aktiv.
Nuk është, që ra fjala, një vëzhgimi interesant, njerëzit të cilët çojnë një jetese aktive, jetojnë më gjatë, shumë duhet të ketë parë Oldies homoseksualëve '90 të cilët me gëzim ngjiten kodrës, e vjetër ose se 75 kërcejnë me një parashutë. Në vend sekret të mirë të lirë në një njeri qëndron në adrenalin hormoneve dhe lumturi, e gjithë kjo na ndikon pozitivisht.


Ajo duhet gjithashtu të theksohet se qëndrimi duhet të jetë që ju dëshironi, nëse një person shkon vetëm "për kompaninë" dhe nuk ndjen gëzim, atëherë nuk ka se nuk ndjehen mirë, dhe trupi do të jetë më betohen për lodhje, dhimbje, dhe shumë faktorë të tjerë.
Përfitimet kohën e lirë në 30% mbjellë në kokat tona (dhe shumica e asaj që ne bëjmë). Drejton mësipërme të faktit që ju duhet të gëzojnë atë që ju po bëni.
Unë mendoj dhe rekreacion për secilin do të jetë ndryshe dhe se do të ndikohet në mënyra të ndryshme, në përgjithësi mund të ndahen në disa kategori:

- Aktivitetet për njerëzit e zakonshëm.
- Aktivitetet për atletët ose njerëzit aktivë dhe të lëvizshme.
- Aktivitetet për aventurierë.

Aktivitetet për njerëzit e zakonshëm
Aktivitetet për njerëzit e zakonshëm. Fjala "e thjeshtë" dhe i referohet një grupi të njerëzve që nuk janë aq shpesh bëjnë forays jashtë qytetit, në natyrë. Ka edhe një rritje të vogël në pyll, male ose të marrë jashtë në ujë do të jetë i pozicionuar si pushtimin e Everest. Kjo festë është shumë i dobishëm, sidomos ajri, mushkëritë zadыshat përsëri, kryetari të jetë dehur nga një sasi të madhe të oksigjenit. Njeriu do të përjetojnë eufori e çdo gjë që ndodh. Së dyti është një përfitim për tonë "unë", është për të stimuluar mendjen tonë, një njeri i cili u arratis nga qyteti në zemër të lumtur për veten e tij, duke qeshur. Edhe pas pushimeve mendime të këndshme nuk lënë kokën tuaj për një kohë. Dhe vetëm në mendjet e gëzimit të brendshëm, e cila është shëndetin e trupit tonë.


Së dyti, pjesa tjetër për atletët apo njerëzit aktiv-mobil:
Unë mendoj se kategoria e personave të zgjedhur përveç pyll, male dhe ujë dhe pjesa tjetër edhe më të shkathët aktive, ajo mund të jetë vizituar "mure rock ngjitje" i dhënë fund lojës së "Pэyntbol." Në shtojcë të gjithë njerëzit që janë të angazhuar në celular aktiv dhe do të pushoni fizikisht, taktikisht dhe mentalisht të zhvilluar. Kur zgjedh jetese aktive dhe të lëvizshme, trupi ynë përshtatet shpejt me situata të papritura që mund të dalin në jetë. Kohët e fundit, brezi i ri është gjithnjë zgjedh një mënyrë për aktivitete në natyrë, në mënyrë gjithnjë e më shumë duke fituar popullaritet të ndryshme "muret Sport ngjitje", "Parqet litar", "rrëshqitje e ujit" dhe shumë më tepër. Në përgjithësi, rekreative sjell shumë pozitive dhe thekson Gjëja kryesore është të mos e teproj duhet të peshojnë fuqinë e tyre dhe të kenë sukses.


Së treti, aktivitete rekreative për aventurierë:
Të udhëtimit aventurë po fiton vrull të shpejtë dhe ndikim pozitiv në shumë, për shkak të zbulimit dhe disponueshmërinë e një numri të madh të tërheqjet. Në thesarin ekstreme mund të shtoni fluturim me parashutë, scuba diving, alpinizëm, parkour dhe më shumë njerëz të përfshirë në këtë kategori mund të ndahen në adrenalin-varur dhe ata që duan të ndryshojnë diçka në veten tuaj, provoni diçka të re.
Lidhur varur adrenalin tani është një numër i madh i kontesteve, dikush thotë se këta njerëz janë vetëm të sëmurë, disa besojnë se këta njerëz obstruktsyonnoe ndjenjat e tij të eksitim, tërheqje të rrezikshme dhe më shumë. Unë jam i mendimit se kjo është ende një mungesë banale e adrenalin në gjak.

Çfarë është e mirë për aktivitetet ekstreme në natyrë? Ju merrni një milion pikat e gjakut pozitive vlon, një ndjenjë e panjohur pushton mendjen tuaj të trokasin në tempuj, dhe ju mbush një ndjenjë të lirisë dhe pafundësi.

Nëse ju nuk janë ekstreme dhe lartësia që ju të filloni të ndiheni të sëmurë, por frikë trullosur, atëherë kjo nuk është për ju, sepse pasojat mund të jenë të tmerrshme. Përfitimet e këtij lloji të adrenalynozavysymыe pushime vetëm të marrë njerëz të mirë, ose të paktën ata me shëndet të mirë dhe nuk ka frikë të pengesave të rrezikshme.

Në përmbledhje Unë dua të them se në kohën e lirë gjë sonë integrale dhe të nevojshme, por si një të gjithë pjesa tjetër vendos për veten e tij, bazuar në preferencat personale mbaron shëndetin e tyre. Duhet të dini pak vërteta "efekt të kohës së lirë i dobishëm për shëndetin", por një person duhet të pëlqen atë që ai e bën dhe si për të pushuar.