Si për t'u kujdesur për vetullat dhe trajte të zgjedhin


Në këtë mënyrë, vetullat natyrore të ruajtura. Në favor janë të njëjtat vetullat trasha. Pa marrë parasysh se çfarë vetullat tuaja, por ju duhet të kujdeset për ta. Shumë nuk e dinë se si të kujdesen për të dhe formë vetullat zgjedhin. Sot ne do të mësojmë se si ta bëni atë të saktë.
Formën e vetullat. Mos bëni korrigjimin më vetull, kjo është çështje shumë e rëndësishme. Së paku një herë konsultohet beautician tuaj profesionale. Ai e sheh tërë foto dhe të bëjë vetullat tuaja simetrike dhe uniforme. Bëni formën e saktë dhe qetë e vetullave është puna pothuajse argjendar.


Megjithatë, nëse ju vendosni të bëni vetë korrigjimin vetull, pastaj i kushtoj vëmendje për formën e fytyrës, ajo do të varet nga ajo formë vetullat do të ju përshtaten mënyrën më të mirë.

Fytyrë të rrumbullakët. Fytyra vizualisht do të ndihmojë të tërheqë pak vuri vetullat fund të shkurtër. A nuk e teproj, vetullat përndryshe shumë formë raundin e bëjnë fytyrën tuaj të habitur vazhdimisht.
Përballet trekëndëshi. Ky lloj i personit do të takohet me vetullat e gjatësi të mesme, rrumbullakuar pak.
Fytyrë ovale. Në këtë rast, vetullat duhet të jetë e mundur, e drejtë dhe të rrumbullakosura vetullat tip.

Fytyrë katrore. Ajo është e përshtatshme mirë vetullat me një kthesë "shtëpi", këndi i bending duhet të jetë mbi mes të syrit. Ky lloj i personit mund të veshin vetullat hollë.
Duke ndjekur këto rekomandime, të zgjedhin formën e duhur një vetull.

Korrigjimi i vetullat
* Përcaktoni vetullat fillimi. Merrni ndonjë laps dëshirueshme të gjatë, dhe të vënë të dy krahët e hundës dhe këndin e brendshëm të syrit, të gjitha që është lënë jashtë një laps - është e tepërt, dhe duhet të hiqen.
* Përcaktoni fundin e vetull. Merrni njëjtin laps, dhe të vendosur në të njëjtën krahun e hundës dhe gjithashtu në qoshe e jashtme të syrit, dhe ky është vendi ku balli juaj duhet të përfundojë. Të gjitha qimet jashtë, hiqni laps.


Vыschypыvaem vetull e duhur. Para alkoolit fshij piskatore dhe zonën ku ju kaloni punën tuaj. Mos harroni se ju nuk mund të tweeze vetullat rajonin e sipërme. Korrigjon vetëm një rritje extension. Vetullat nuk mund të shkurtohet ose brisk rroje keq. Merrni piskatore dhe të kap flokët në rrënjë, dhe ndjeshëm në rrjedhën e zhvillimit të vijë të lirshme. Filloni me hundë dhe kreu në tempull. Mos harroni të shikoni në të gjithë foto, dy vetullat në të njëjtën kohë për të shmangur asimetri. Nëse ju nuk mund të qëndrojë dhimbjen e tërhequr, atëherë në mënyrë periodike lyej këtë fushë kube akulli. Ice efikase ngrijë. Pas procedurës, mos lyej këtë zonë krem. Krem i pasur vetëm do të shënojë poret. Fshij antiseptik dhe të gjithë. Kujdesi për vetullat duhet rregullisht.


Hedhjen vetullat. Në qoftë se vetullat padisiplinuar, atëherë ata mund të hyjnë me ndihmën e flokëve, ajo mund të jetë Mousses dhe gels. Ose ju mund të bleni në dyqan xhel të veçantë për vetullat. Në qoftë se vetullat kontrast të lëngshme, pastaj shtoni ngjyra dhe vëllimi ata do të ndihmojnë laps vetull. Kujdes prorysuyte nuk qimeve dhe gishtin sy gjumë apo një furçë, më e rëndësishmja, çfarë do të duket e natyrshme. Ky laps duhet të jetë e butë dhe jo shumë e vështirë. Ju gjithashtu mund të përdorni vetullat. Ngjyra duhet të shkrihen me ngjyrën e flokëve tuaj, duhet të ketë një kontrast të fortë. Në qoftë se vetullat rriten ngadalë, lyej ato në bukuroshe natës ose vajra bajame. Këto këshilla do t'ju ndihmojnë kufijtë tuaj duken magjike.