Si një grua riciklohen dhe ri burrin


Shprehja shumë "riciklohen dhe ri-burra", thotë një përqasje mekanike ndaj karakteristikave personale të personit. Në fjalorët shpjegues, termi "riciklimi" dhe "ri-edukuar" do të thotë "të bëjë të tjerët të krijuara më parë, për të bërë përsëri anyway. Ndoshta përdorin atë në lidhje me meshkujt 25-30 vjet? Qëllimet, dëshirat dhe nevojat e formuar në atë shumë vite dhe paraqesin një sistem koherent të karakteristikave mendore.
Për këtë arsye njeriu dhe nuk ka rezistencë ndaj çdo përpjekje për ndikim "mekanike" e grave. Pra, ai do të jetë duke pirë birrë, duke luajtur video games dhe të largohet nga pjata të pista? Por ajo që për njerëzit miqtë tuaj të cilët mësuar jo vetëm për të pastruar enët, por lajë atë - kjo është një përjashtim nga rregulli apo dyshek të plotë?! Ndoshta dyshek, por ju vetëm mik i mençur i cili ishte në gjendje të ndikojnë atë. Që gruaja ricikluar dhe ri burrin?Ata nuk e kuptojnë! Në fakt, ai e bukur! Ajo do të ndryshojë! Secili prej nesh është një grua të paktën një herë shqiptoi frazën. Për fat të keq, i pasionuar dashuria - një çështje delikate, vetëm duke dëgjuar zemrën e tij, ne fik pushojnë trurit të marrin parasysh këshillën e miqve dhe prindërit shohin gjërat vetëm të mira në tuaj të preferuar, ose duke preferuar të injorojë të metat e dukshme, ose të bëjë plane për të eliminuar mangësitë. Mos kuptuar fund, me të cilin kemi të bëjmë, atëherë ne rrezikojmë të habitur në masë të madhe. Vendimi për të jetuar së bashku, ju duhet të jepni vetes disa kohë për të shqyrtuar "Buburrecat" me njëri-tjetrin. Ju mund të kërkoni këshilla nga një mik apo dikush me një të afërt; pjesa gjithmonë e di më mirë se çfarë është me të vërtetë zgjedhja juaj ". Por ajo nuk beson në dashuri askujt, por veten e tij, dhe nuk ka gjasa se mund të bindë! Por çfarë mund të bëni - është e pamundur që të gaboj në të gjitha rastet dhe për të shmangur gabimet.


Në qoftë se një njeri ka paratë që ju nuk mund ta pranojë, nuk presin se një ditë ai do të ndryshojë. Njeriu i cili shmang përgjegjësinë dhe panik turpshëm i fjalës "martesë" gjithmonë do të jetë në gjendje të bëjë vetëm premtime. Manipulator i cili gjithmonë ju bën të ndiheni fajtor, nuk pushojmë të fryj pakuptimta. Moving Slacker nuk bëhet një qen i punës, për të kërkuar që ai gjeti një punë prestigjioze - kot! Dhe i japin vetes përgjigjen më të ndershëm. Të bëjë një person të hequr qafe të varësisë është gjithashtu e pamundur: ai do të bëjë atë vetëm në qoftë se ai dëshiron të. Ndalimet për pirjen e duhanit dhe skandaleve vetëm do të çojë në faktin se preferuar fshehurazi do të pinë duhan dhe të ankohen për miqtë që ju nuk është e lejuar. Asnjë nags burrin e saj! Nëse jeni duke irrituese tym, kërkoni atë për të mos pirë duhan në praninë tuaj, dhe doli, për shembull, në shkallë.


Pasion urrejnë erën e birrës? Pajtohem se do të pini atë me miqtë në fundjavë. Kështu ai do të mendojnë se ai ka të drejtë për atë, por do të marrë parasysh interesat tuaja. Dhe nevojën për të mbrojtur interesat e tyre. Pranojnë si fakt se burri juaj është një sëmundje. Pas të gjitha, nuk ka njerëz të shëndetshëm. Dikush shikimi i dobët, mëlçisë, dikush ndërton jetën e tij mbi këtë bazë. Nëse burri juaj do të jetë e mrekullueshme në të gjitha aspektet jo, të jetë në vetëm një zakonet e disa të këqija, problemi është i lehtë për t'u zgjidhur - dhe kjo sigurisht nuk do të duhet të mbështetet në mjekët apo psikologët. Të gjithë njerëzit të ndryshojnë gjatë gjithë jetës - është një mekanizëm adaptive e natyrshme në natyrën tonë.


Veçori e saj është se shkaqet e këtyre ndryshimeve mund të jenë serioze rrethanat e jashtme apo dëshirë vet. Pra mbani mend, ju me të vërtetë nuk duan të riciklojnë dhe jo ri burrin e saj, dhe për të zgjuar tek ai një dëshirë për të ndryshuar. Ajo nuk duhet të ndjehen si një djalë të vogël, halla e keqja e të cilit kritikuan për çdo vepër të keqe. Në vend të kësaj, detyra juaj - për të treguar se sa e doni dhe të vlerësojmë atë. Dashuria dhe vëmendje mund të bëjë mrekulli. Zhvillimi i motivimit të brendshëm për të ndryshuar - ajo është një problem i vërtetë për dashurinë e grave në rastin midis karakteristikave personale është ndjeshmëria e saj, durim, takt dhe gatishmëri për të mundimshëm punë, të gjatë. Me pak fjalë, çdo gjë varet nga ne!