Si për të mbajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe emocionuese


Ju mund të dëgjoni këshilla pafund psikologjike se si për të mbajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe interesante nuk është një muaj, jo një vit, dhe për jetën. Por për të praktikuar të paktën një rekomandim më e komplikuar. Për jetën dhe realitetit - nuk është i dizajnuar situatat standarde dhe zhvillime të paparashikuara dhe rezultatin e tyre madje edhe më pak të parashikueshëm. Në qoftë se ju doni të mbani dy marrëdhënie, ju duhet të luftojnë, të luftojë dhe të bëjë çdo gjë të mundshme për të qenë pranë një të dashur.
Të gjithë ne jemi të afërt me përmbushjen shpirtin dhe personi simpatike, të fillojnë komunikimin në një stil të relaksuar. Ajo ishte atëherë, në fillim, duket se do të jetë gjithmonë në mënyrë të lehtë, dhe kështu askush nuk mendon se si për të mbajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe të relaksuar një kohë kaq të gjatë. Por vetëm në këtë moment duhet të mendojnë se si të mos prishin marrëdhëniet interesante dhe nuk e le të shkojnë jashtë. Ignite një fuqi të re zjarri i dashurisë është pothuajse e pamundur, kështu që le të vetëm të kujdeset për to, të tilla të shtrenjta, e preferuar nevojshmeRregulla atë që psikologët rekomandojnë kuptojnë, tha se gjysma e dytë duhet gjithmonë nuk mbetet plotësisht "zonë përvojë". Së pari në mesin e njerëzve të cilët kohët e fundit i njohur, ka një distancë të caktuar. Kjo nuk do të thotë se ju nuk mund të besimit me njëri-tjetrin. Thjesht nuk ia vlen për të zbuluar të gjitha sekretet partnerin e saj të mos prishin përshtypjen e vetë, e cila u formua pas takimit. Burri dhe gruaja - është e ndryshme në natyrë, krijesa që deri në vdekjen e tij do ta njohin njëri-tjetrin, vetëm ata do të jenë të mirë së bashku, dhe ata mbeten marrëdhënie interesante.

Rregulla dy, e cila, për fat të keq, shumë njerëz lënë pas dore - për t'i dhënë lirinë e saj gjysmën e dytë. Nëse ka një besim mes jush, nëse ju respektojnë interesat e njëri-tjetrit lidhen qetë për faktin se njerëz si për të luajtur futboll me miqtë e të premteve apo të shkoni peshkimit nja dy herë në muaj. Për ju - një mundësi e madhe për të bërë veten dhe të kushtojnë kohë për interesat e tyre. Ata të cilët janë të shqetësuar rreth asaj se si për të mbajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe të ngrohtë duhet të mbani mend se dikush vënë në një kafaz dhe për të mbrojtur të gjithë botën e jashtme - nuk do të thotë i lidhur përgjithmonë me të. Askush nuk është një gjë që ne mund të sjellë në të asnjë të drejtë. Çdo liria sayazykarazhennya dhe liria e veprimit. Fakti që ju nuk e pëlqen diçka, ju vetëm mund të bisedoni me gjysmën tuaj të tjera pa përdorur akuza dhe ultimatume. Të dashur njëri-tjetrin njerëzit nuk mund të gjejnë një kompromis.


Çdo marrëdhënie mund të quhet një lojë. Po, lojë shumë emocionuese dhe sfiduese. Por shumë prej tyre nuk janë mjaft të saktë të identifikuar për veten e tyre qëllimin e lojës. Për disa, rezultati kryesor është një nënshtrim i plotë ndaj vullnetit të një personi tjetër vetë, zakonet e tyre, kërkesat e tyre. Kur arriti këtij qëllimi, marrëdhëniet interesante thjesht të pushojë të jetë interesante. Tani askund kërkon, si ai që donte të fitonte, fitoi vëmendjen e tjetrit. Kjo është krejt tjetër - të jetë në gjendje për të dashur në mënyrë që të mos kthehet në marrëdhënien në një rutinë dhe të jetë në gjendje për të pranuar personin tjetër si një individ i pavarur. Në këtë lojë, të quajtur "dashuri" nuk ka vend për dëshirën egoizmi, të shtypur vullnetin e të tjerëve, ndalimet dhe mosbesimit. Nëse ju kujdeseni për mënyrën se si për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme për një kohë të gjatë, nuk e le frikën tuaj të kap mendimet tuaja. Mos harroni se kur personi i siguruar liri të plotë, ai nuk e kuptojnë, refuzon atë edhe më të thellë dhe më i lidhur me atë se asgjë nuk kërkon.

Nuk është një lloj të caktuar të marrëdhënies mes një burri dhe një gruaje, dikush nuk mund të jetojnë pa ironi dhe dëshirën për të lënduar, madje edhe pa qëllim. Shaka të papërshtatshme kritika shumë të hapur, kritika dhe komentet e vazhdueshme - e gjithë kjo shkatërron edhe marrëdhëniet më të fuqishme dhe interesante. Ushqej tuaj famë gjysmën tuaj të tjera? Mos keni ndonjë fjalë që mund të dëmtojë dhe të fyejnë. Përmbahen nga krahasimet dhe shoqatave të papërshtatshme, mos lënduar të saj të mos prekë sidomos "njollat ​​e lënduar". A ka secili prej nesh kanë disa dobësi të fshehtë, i cili nuk dëshiron të flas.


Në marrëdhëniet midis burrave dhe grave ka raste kur dikush fillon të manipuluar. Imagjinoni një fëmijë të vogël i cili dëshiron një lodër shumë mirë. Caprice, duke qarë, tantrums - në luftën për të dëshiruar mund të kenë nevojë atë. Në qoftë se ju doni të mbani marrëdhënie të shëndetshme dhe të qëndrueshme? Harrojmë se e "presionit" mbi dhembshuri, një ndjenjë të ndërgjegjes, krenarisë, detyra, etj Nuk mund të dëshirueshme nga gjysma e dytë? Kështu, në mënyrë të pavarur të bëjë çdo përpjekje për të arritur dëshiruar.
Çfarëdo që mund të tingëllojë e çuditshme, por edhe në të gjithë familjes duhet të ketë hapësirën e vet, madje edhe disa metra katrorë, ku ju mund të dalin në pension, japin vetes një pushim nga tjetri. Edhe nëse ju pafundësisht karizmatik dhe çuditërisht qesharake njeriu duhet të jetë diversiteti - një kohë kur ju nuk jeni së bashku. Le të jetë kjo të paktën disa orë në ditë.


Mendoni për veten tuaj kartë ditë. Ju - dy plotësisht i pavarur nga çdo person të ketë interesat e tyre, dhe shumë klasa të ndryshme gjithmonë kohë të mjaftueshme. Një gabim i përbashkët - të heqin dorë nga punët e tyre personale në favor të dikujt që nuk do të pyes për atë. Së fundi, trajnim në palestër nuk anulluar takimin tuaj, por vetëm shtyjë atë për një orë ose dy, por të bëjë edhe më shumë e dëshirueshme. Megjithatë, si për pjesën e dytë. Një njeri pa interesa dhe hobi mërzita vetëm me të nuk do të flasim për. Secili prej jush duhet të qëndrojnë mendërisht, ekonomikisht, dhe në ditët e sotme edhe financiarisht i pavarur personi. Vetëm në këtë mënyrë mund të mbështeteni në një marrëdhënie të forta dhe interesante. Dhe mos kini frikë nga asgjë, kjo është frika e shkatërrimit forcë.