Si te shkarkoni shtyp u shfaq bllokon


Për të marrë një stomak bukur banesë të mjaftueshme për të kryer stërvitje të thjeshtë të përditshme. Megjithatë, lehtësim për të marrë gjurmuar e shtypit, e cila mund të krenohem me heqjen e incidenteve, rritja e zakonshme është e nevojshme. Është e nevojshme që të punojnë shumë, këmbëngulje dhe vendosmëri për të arritur rezultatet e dëshiruara. Le të flasim rreth asaj se si për të shkarkuar shtypin shfaq cubes.
Stërvitje
Në bark depozituar tepërt yndyrë, në mënyrë për të gjetur një stomak bukur të sheshtë, ju duhet së pari të shpëtoj prej kilogram shtesë dhe për të hequr dhjamin nga zona e barkut. Është e nevojshme për të siguruar që trashësia e yndyrë që nuk i kalon 15 cm, përndryshe shtypi nuk do të jetë e lehtë. Ju mund të përdorni metoda të ndryshme të humbjes së peshës, drejtimin, gjimnastikë, not, ushqimin e duhur. Kjo do të na ndihmojë të përgatisë terrenin për të filluar cubes pompë. Për të përcaktuar peshën tuaj ideale, përdorni formulën indeksin e masës trupore: I = pesha e trupit (kg) / lartësi (m) 2 Vlera normale e BMI është 18-25 për gratë dhe për burrat shifër është 25-27.Struktura e shtypit
Për të mësuar se si të lëkundur shtypit se u shfaq blloqe, kuptojnë me strukturën e saj. Gjithçka që njerëzit zakonisht e dimë, është e sipërme dhe të shtypit të ulët, dhe kjo njohuri nuk është e mjaftueshme. Formimi i blloqeve është për shkak të punës së shumë muskujt e barkut, në mënyrë që ajo do të jetë e mirë për të dini, në sajë të cilën lëvizja prodhuar lehtësim e dëshiruar.
Bark ka katër lloje kryesore të muskujve: zhdrejtë jashtëm, i drejtë, muskujve të brendshëm zhdrejtë dhe tërthor.

Muskujve, në të cilat blloqe janë quajtur rectus. Ai është përgjegjës për lëvizjen e prapme më të ulët dhe legen. Kjo muskujve është formuar duke hequr këmbët dhe bust, ndërsa heqjen këmbët prek shtypin më të ulët, dhe të heqë bust - në krye. Lartësi bust dhe këmbët në të njëjtën kohë zhvillimin e muskujve të drejtpërdrejtë në të gjithë gjatësinë e saj.

E vendosur diagonalisht të muskujve rectus barkut zhdrejtë është përgjegjës për tilts jashtme, kthehet dhe bends trungu. Saj të zhvilluar duke përdorur lëvizjet asimetrike të tilla si heqjen këmbët alternative, dhe me anë të kthehet, tilts dhe më bëni.

Muskujve të brendshëm zhdrejtë është vendosur nën zhdrejtë jashtëm, ndërsa ajo është e vendosur diagonalisht, duke formuar një lloj të rrip në bel. Ky shtyp e muskujve në veprim kur të vendosur shell dhe duke i kthyer bust në anën. Për të zhvilluar muskujt e nevojshme për të rritur këmbët, rotacioni bust dhe të bëjë shpatet.

Gjatë muskujt e tërthor barkut dhe të jashtëm të shtrihet muskujve tërthor që ndodhet nën tërë sipërfaqen e barkut, e cila e bën rajonin banesë bark. Muskujt e zhvilluar ups këmbët tuaja.

Si te shkarkoni shtyp
Për cubes u shfaq në ditën e parë të përpiqet të bëjë sa më shumë repetitions rritet. Features abdominals të tilla që luan një rol të rëndësishëm jo numrin e repetitions dhe me shpejtësi dhe intensitet. Për nakachuvalysya muskuj, jo vetëm më të fortë, ju keni nevojë për të kryer lëvizje të shpejtë pas normë: 30-40 sekonda 15 ngjitet.


Ushtrimet për shtyp për fillestar
Zbatimi ups pakompletuara derdh. Këmbët nderura në gjunjë, duart prapa kokës së tij. Kur ju nxjerr heqë bust tuaj, heqjen blades shpatullën, bërryla duke kërkuar në anën. Në nxjerr, kthehet në pozicionin e fillimit. Në pikën e lartë të përpiqen për të qëndruar pak. Kryen tre grupe të 15 ngjitet.

Ngritja këmbët në pozicionin e shtrirë në shpinë. Vendos duart përgjatë trupit, shuplakat të shtrihen në dysheme, ndërsa inhaling heqë këmbët prirje në gjunjë, thith shpjegoj ato. Përsëri thith dhe të kthehet në pozicionin e fillimit. Çdo herë, të heqë këmbët tuaja më afër në dysheme. Kryen tre Përsëriteni 15 herë.


Rritja legen deri. Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, vendosni duart përgjatë byk. Rritur këmbët tuaja dhe lëvizjet mprehta, të heqë legen si ju duan të jenë në pozitë "Birches", ndërsa duke u mbështetur në duar dhe të ulët prerja shtypni. Exhaling, të kthehet në pozicionin e fillimit. Gjatë kryerjes së këtij ushtrimi muskujt e barkut duhet të punojnë si një pompë që shtyn legen lart dhe poshtë.

Për të dalë cubes mund të kryejnë ushtrimin e mëposhtëm. Gënjeshtra në katin e në shpinë me këmbët ngritur 90 gradë në artikullin, armëve shtrirë përgjatë trupit. Në nxjerr kachnytes përpara, duke u bërë kockat e legenit Mbajeni këtë pozicion. Duart dhe këmbët janë paralele në dysheme dhe trupi me ijet formojnë letra V. nxjerr përsëri në pozicionin e saj origjinale. Bëni stërvitje në tre grupe të 15 herë.


Gjarpërues. Gënjeshtra në dysheme, të vënë duart prapa kokës së tij. Shpjegoj një këmbë përgjatë dysheme, e dyta pak më bëj dhe ashensor. Për frymëzim prek majtë gjurin e djathtë bërryl, ndryshimi nxjerr pozita e trupit kundërt. Nëse ju provoni gjarpërues ngjit në një bërryl, ndërsa gju tjetër prek bërrylin.

Çdo javë e mëvonshme e qasjeve për të rritur disa, që është shtatë ditë të bëjë 3 qasjet, këto shtatë ditë 4 dhe kështu me radhë.