Si për të trajtuar adenoids, simptomat dhe shenjat e fëmijës


Përhapja patologjike e indeve faringut bajame është manifestuar zakonisht në moshën e shkollës dhe e shkollës, pas bartjes së sëmundjeve infektive të tilla si ethe flakë të kuqe, difterisë, fruthit, gripit, purulent grykët dhe të tjerët.
Adenoids Dukje padyshim kontribuon në trashëgim, hipotermi të shpeshta, dhe qëndrimin nga pakujdesia e prindërve në malin shëndetin e fëmijës, të tilla si forcim, sportive dhe kontrolle parandaluese mjekësore.

Adenoids në fëmijët simptomat
Së pari dhe më kryesorja, të shqetësuar për shkurtësinë e frymëmarrjes hundës, ankesat e shpeshta të dhimbje koke, nuk është një dobësim i gjithë organizmit. Rritja amygdala mund të fshij pothuajse të gjithë hapësirën e nasopharynx.

Humbur zërin kumbues dhe të folurit bëhet i hundës, duket lëkurë të zbehtë, dhe pastaj Sëmundjet fizike. Tipari kryesor i sëmundjes është shprehje e panatyrshme fytyrës, gojën hapur dhe ra një cik pak më të ulët.

Si për të trajtuar adenoids e fëmijës


Për trajtimin e adenoids ndjekur një terapi të plotë, por shpesh mbajnë tregon - adenotomy.
Për të parandaluar komplikimet postoperative konsiderojnë në vijim. Pas adenotomy jenë të durueshëm gjatë para dy deri tre ditë për të vëzhguar pjesën tjetër krevat, dhe gjatë javës së ardhshme për të shmangur lëvizjet e papritur.

Kjo periudhë duhet të hanë vetëm ushqime të lëngshme ftohtë dhe të qëndrojnë në një zonë të ventiluar. Ju nuk mund të vizitoni dush dhe të lahet në ujë të nxehtë.
Ditët e para pas operacionit duhet të përdoren supë acaroj. Kjo është bërë si më poshtë, lë të rinj hithër prerë me thikë dhe të thata. Gjethet gatuar me ujë të ftohtë (një lugë çaji në gotë me ujë) në një tenxhere smalt.
Vlim pesë minuta gjatë ditës dhe të lënë në një vend të ftohtë, të errët, pastaj tendosje. Supë merr një lugë gjelle tre herë në ditë. Sa për nettles në tulla farmaceutike atëherë ajo duhet të përdoret për udhëzim.

Parandalimi i rëndësishëm dhe parandalimi i sëmundjeve infektive dhe efektet e hipotermi përmirësuar frymëmarrje të hundës. Për këtë cleanser dobishme kontrast të fillojë me temperaturë të nxehtë me ujë 38-40 gradë, atëherë temperatura e ftohtë e dhomës alternuar.

Forcim i udhë ajrore e sipërme kryer përmes ujit të rregullt të pijshëm të ziera dhe një rënie graduale në temperaturën e saj. Pacientëve adenoids nevojë për më shumë dhe më shumë shëtitje në ajër të pastër sidomos në vendpushimet korsinë e mesme.

Detyra kryesore e prindërve është zbatimi i saktë dhe në kohë të të gjithë kontrollit hapat mjek të shëndetit të fëmijëve dhe parandalimin e sëmundjeve.