Si për të trajtuar gonorre të femrave


Trajtimi i gonorresë në femra zhvillohet në një spital, nëse një formë të freskët e sëmundjes ose zhvillimin e procesit bottom-up. Procedurat e kursit zhvillohen varet nga shkalla e inflamacionit dhe vendndodhjen e saj të veçantë. Pjesa tjetër e nevojshme krevat, të terapisë me antibiotikë, trajtimi ka për qëllim eliminimin e simptomave.

Disa kohë më parë trajtimin e gonorresë siguruar qasje gjithëpërfshirëse, duke përdorur vaksinën gonokoksik, penicilinë dhe fonde të tjera. Në mjekësinë moderne ka bërë një qasje popullor të ri që përfshin përdorimin e antibiotikëve me efekt baktericid të parazitëve dhe pronat bakteriostatik.Forma Nisur i sëmundjes është gjatësia dhe konsumon kohë trajtimi. Për format kronike dhe terapi torpidly lloj gonorre është kryer tërësisht, trajtim etiologjik dhe pathogenetic. Për gonorresë akute rrjedhin эtyotropnыy metodë që përdoret për të eliminuar shkaqet e sëmundjes. Në një spital metoda vendosjen veprojë në mënyrë më efikase, duke ulur në mënyrë dramatike inflamacion.

Nëse ka pasur një kontakt rastësor seksual, masë e mirë parandaluese menjëherë kontaktoni pritje parandaluese orën, pyesni paraprakisht për një klauzolë të tillë është në çdo qytet. Kjo është e rëndësishme sepse zbulimin e hershëm të infeksioneve, promovon vыlechyvanyyu më të shpejtë dhe të lehtë.


Ju gjithashtu mund të mbajë procedurën e vet pastrimi pas lidhje aksidentale sa më shpejt të jetë e mundur për të marrë një dush me organet gjenitale larëse kujdesshëm duhet të urinojë, më mirë dhe në mënyrë të përsëritur të pi ujë me ngurrim. Atëherë është e nevojshme të zgjidhjes vaginale douching e Permanganat kalium, i cili duhet të jetë e ngrohtë dhe të butë, të holluar me ngjyrë rozë. Kaliumi Permanganat ka veti dezinfektues.

Procesi i trajtimit të gonorresë në gratë duhet gjithmonë të kontrollohet nga mjeku, të eliminuar simptomat. dhe shkarkimin gonococci tregojnë trajtim të suksesshëm. Sëmundja është në gjendje për të përhapur të shpejtë, kështu që është e rëndësishme për të identifikuar transportuesin e infeksionit dhe tregoni atyre, nëse është e mundur, dhe të njoftojë të gjithë ata që ishte me një person të infektuar nuk është vetëm një marrëdhënie seksuale, por në të përditshme. Mendoj se jo vetëm për veten e tyre, por edhe për të tjerët të cilët gjithashtu kanë nevojë për ekzaminim urgjente.


Çiftet duhet t'i nënshtrohen trajtimit së bashku në një kohë. Gjatë trajtimit, për fat të keq, të jetë vidyazykatysya ngarje jetën polovooy, por rezultati kryesor, si një pushim rregull nuk është i rekomanduar. Çdo muaj pas trajtimit një ekzaminim mjeku kryer pas ditës së dytë të fillimit hënor brenda tre muajve.

Gjithashtu, testi mund të kryhet në mungesë të menstruacioneve, përdorimi i veprimeve provokuese - infeksionit shkelën. Infeksioni në shtyn akute thella ishin gonococci në sipërfaqe pëlhurë, respektivisht ata janë lehtësisht të Smears. Materialet marrë nga vaginës, mitrës dhe uretrës.