Si një person të qëndrojnë të shëndetshme dhe të sëmuren më pak


A e dimë se si të kujdesen për shëndetin e tyre? Disa besojnë se kjo është puna e mjekëve. Për fat të keq as mjeku, as populli nuk do të jetë në gjendje të ndihmojë. Vetë njeriu duhet të kujdeset për shëndetin e tyre. Prandaj, të gjithë duhet të dinë se si njerëzit qëndrojnë të shëndetshme ose më pak të sëmurë. Përveç kësaj ai do të dinë se, ne duhet të bëjmë është të marrë disa ndryshime në jetën e tij. Përndryshe asgjë nuk do të ndryshojë, si njeri të sëmurë, dhe do të dëmtojë. Sigurisht, kjo nuk vlen për sëmundje të rënda të pashërueshme, për fat të keq, në këtë rast nga një gjë njeri varet. Dhe në thelb ne mund dhe duhet të ndikojë në shëndetin e tyre.


Së bashku me jetën e paraqitëm shëndetin. Ne kemi organet e brendshme është qarkullimi i gjakut, mushkëritë dhe zemra punojnë pa ndalesë. Kjo duhet të vlerësojmë. Shpesh të rinjtë nuk mendojnë për shëndetin e tyre dhe për këtë arsye nuk e vlerësojmë atë. Ata hanë ushqim junk në sasi të mëdha, pirja e dëmshme pije të ndryshme, pi duhan mirë, etj Njerëzit kanë filluar të vlerësojmë shëndetin e tyre vetëm kur ajo fillon ndonjë problem.
Çdo sëmundje ka shkakun e vet. Pasojat ne tashmë shohim veten kjo - skuqje, shkallë, dhimbje, temperatura, kruarje, alergji, të vjella, etj lista vazhdon dhe me radhë. Për fat të keq sot, janë droga të cilat janë pastruar pasoja, ne duhet të heqë shkakun. Nëse shkaku nuk është gjithmonë pini do të heqë ilaçe të tilla. Por kjo nuk është trajtim, është një e thjeshtë para pompimit, dhe është e rregullt. Pas një skeme të tillë - në fillim të shkaktojë dëme dhe pastaj në fund ajo është një sëmundje shkelje.


Si trupi reagon kur funksionet diçka të dështojnë? Së pari, trupi përpiqet për të zgjidhur situatën e vetë, duke eliminuar shkakun. Kjo është mjaft e dukshme. Ju mund të jetë siklet në trup, njeriu analfabet menjëherë fillon të heqin qafe e siklet, por më kot. Ju duhet të jepni kohë të trupit mund të përballen me këtë problem, dhe veprimet tona mund të dëmtojë vetëm.
Çfarë shumë njerëz bëjnë kur ka temperatura? Njerëz të papërvojë menjëherë fillojnë të dybek. Ata mendojnë se pa zgjidhje. Megjithatë, ata përdorin kimikate. Këta njerëz bëjnë një gabim të dyfishtë. Së pari, në temperaturë të ngritur trupi prodhon antitrupa që luftojnë sëmundjen, dhe kështu të përmirësuar imunitet. Së dyti, ilaçe që janë bërë nga kimikatet, mbingarkesë mëlçinë dhe veshkat, dhe trupi tani është më e vështirë për të luftuar sëmundjen.


Gjithashtu ajo vjen me presionin e lartë të gjakut. Kur gjaku grumbulluar helmet toksike të trupit mbrojtur veten, ngushton enët e gjakut. Kështu, ajo parandalon toksinave nga hyrja qelizat në trup. Masa të tilla të parandaluar fund presionin e lartë të gjakut. Çfarë do të jetë gjëja e drejtë për të bërë? Të jetë i sigurt për të pastruar gjakun e tyre e toksinave. Ju duhet të pini më shumë ujë të thjeshtë. Çfarë e bën më? Përsëri - ata janë ende duke luftuar me pasojat, ata pini tableta që reduktojnë presionin e lartë të gjakut. Cili është rezultati? Ata vetë zgjeruar enët e gjakut, dhe të gjitha helmet e akumuluara mund të depërtojnë pa probleme në të gjitha qelizat e trupit. Si pamatur!

Sëmundja nuk duket në mënyrë spontane. Personi i parë fillon të shkelin parimet e të ushqyerit dhe mënyrën e jetesës. Në fillim të trupit ende kishte fuqinë për t'i rezistuar këtë disi, por në qoftë se njerëzit vazhdimisht dhe rregullisht drejton një mënyrë jetese, përfundimisht edhe trupi duket. Ajo nuk ka forca të brendshme për të luftuar në, këtu dhe atje janë sëmundje të ndryshme. Kush duhet fajësuar? Sigurisht që ne bëjmë.

Çfarë ju duhet të dini në lidhje me domosdo drogës? Të gjitha drogat inorganike kurrë nuk do të shkojnë për trupin. Ai sapo erdhi nga droga nuk do të jetë në gjendje për të krijuar një qelizë të gjallë. Ku janë artrit, artrit, gurë? Substanca inorganike të konvertohet në kripë e trupit të oksalik. Kur ajo akumulon, ajo fillon të grumbullohen në trup.

Lajm i mirë është! Çdo sëmundje mund të eliminohet nëse lëvizje në të djathtë dhe mënyrë jetese të shëndetshme. Siç u tha më nevojën për të hequr shkakun, jo efektet kurë. Një trup i shëndetshëm është në gjendje për t'i rezistuar çdo bakteret apo viruset. Të qëndrojnë të shëndetshme!