Si mund të shpëtoj nga syzet përgjithmonë


Çdo njeri i cili është i detyruar të veshin syzet për shkak të probleme vizion, së paku një herë menduar rreth asaj se si të shpëtoj nga syzet përgjithmonë. Sigurisht, ka njerëz që bëjnë syze dielli një pjesë të imazhit, por ka nga ata që mendojnë shqetësim të ndryshme dhe komplekse kur veshur syzet. Por për fat të mirë grupi i dytë i njerëzve që kanë mjetet për të harrojmë për ju urryer veshur syzet për një kohë të gjatë.

Me sa duket, metoda e parë është më i njohur dhe i provuar - është përdorimi i lenteve të kontaktit që korrigjuara vizion, me absolutisht asnjë efekt në pamjen tuaj. Natyrisht, lente janë dy avantazhet dhe disavantazhet e cila duhet patjetër të dini. Përfitimet përfshijnë cilësitë të tilla si komoditet, estetikë dhe më shumë korrigjim vizion natyrore.


Komoditet - kjo është ndoshta lentet më të rëndësishme dhe të nevojshme dinjitetin. Donte të luajë volejboll me miqtë? Vështirë se syzet ju do të jetë një lojtar i plotë i lojës së lëvizshme. Kjo lente të ju ndihmojë që të zhytet në lojë pa menduar se në çdo moment ju mund të fluturojnë me syze.

Estetikë - është pozitive lente po aq të rëndësishme e kontaktit cilësi. Pajtohem se jo çdo njeri do të gjeni një formë e syze syze të cilat do të duken të përsosur në të, disa njerëz me vizion të dobët thjesht zgjidhni ato pika që janë më pak të shëmtuar ata shikojnë. Si rezultat, ka inconveniences të ndryshme dhe komplekset.

Kur përdorni pikë ju mund të vëzhgojnë shtrembërimin ose ndryshuar një objekt, të cilat, natyrisht, efekt shumë negativ në sytë tuaj dhe ndjenjat tuaja. Lente është në sy, kështu që një sistem i unifikuar optik.

Disavantazhet e lentet e kontaktit përfshijnë vështirësi të zëvendësuar ato. Çdo veprim pahijshme mund të sjellë sytë tuaj lëndime serioze. Gjithashtu, lentet e kontaktit kërkojnë kujdes të veçantë për të, devijim nga rregullat mund të çojë në infeksione dhe irritations.

Sigurisht, për ata njerëz që me të gjitha mjetet duan të heqin qafe e syzet përgjithmonë, këto mangësi nuk duket të jenë serioze, sepse secili nga këto disavantazhe mund të luftohet duke ndjekur rregullat themelore.

Mënyra e dytë për të hequr qafe syzet - është vizioni lazer korrigjim, duke ju lejuar për të rregulluar pothuajse të gjitha llojet e abuzimit. Rrezja lazer është e saktë dhe butësisht ndikon në kornea, i cili ndryshon formë, në sajë të kësaj, imazhi fillon të duhet të përqëndrohet në retinë. Sigurisht, kirurgji lazer ka anët vetëm pozitive, por përsëri, në qoftë se ju nuk do të ndiqni disa rregulla, mund të ketë efekte anësore. Gjithashtu, ju duhet të dini se korrigjim vizion lazer nuk është për të gjithë njerëzit që duan të heqin qafe e gota. Korrigjim Laser kundërindikuar gjatë shtatzënisë dhe trupin hormonal. Nuk do të përjetojnë mrekullinë e oftalmologjisë bashkëkohore dhe ata që janë të sëmurë sëmundje të rënda të përgjithshme të trupit dhe infeksioneve të ndryshme. Në përgjithësi, kirurgji lazer ka disa kufizime, sepse konsultimi është i detyrueshëm dhe i nevojshëm.

Mënyra e tretë për t'u marrë me syze - një ushtrim për sytë. Sigurisht, disa mund të mendojnë se kjo është e gjitha e pakuptimtë, por ka njerëz të cilët kanë ndihmuar këto ushtrime, kështu që ju duhet të provoni.

1 ushtrim - ngre sytë lart dhe pastaj poshtë. Pra, për të bërë disa herë, dhe pastaj shpejt pomorhaty.
Ushtrimi 2 - parë duket e drejtë dhe pastaj u largua. Kryer këtë ushtrim dy herë pas injoroj përsëri.
Ushtrimi 3 - Imagjinoni një drejtkëndësh, pastaj të fillojë për të nxjerrë mendërisht sytë akrepave të orës, pastaj kundër akrepave të sahatit. Mos harroni pomorhaty pas ushtrimit.

4 stërvitje - imagjinoni një gjarpër, dhe pastaj të fillojë mendërisht ajo tërheq në të majtë dhe pastaj në të djathtë. Bëni lëviz lart e poshtë sa më shpesh të jetë e mundur, mos e zgjas gjarpër tuaj. Pas çdo përshkuar gjarpër, shpesh injoroj shpesh.
5 stërvitje - diagonale. Çoni sytë tuaj në të djathtë, dhe pastaj të ulët nga krahu i majtë. Përsëriteni 3 herë dhe injoroj. Pastaj, duke ngritur sytë në të majtë, dhe pastaj të ulët poshtë në anën e djathtë. Përsëriteni 3 herë.
6 ushtrim - Kjo palminh i cili është duke përdorur gishtat e duarve. Qëllimi i këtij ushtrimi është se nevoja e përdorimit të lëvizjeve të veçanta masazh relaksoheni muskujt e syve tuaj. Palminh do t'ju ofrojë një pushim të plotë për sytë kur shikuar televizor apo duke punuar në kompjuter.


Për të filluar këto ushtrime të mjaftueshme. Ju do të vini re se pas çdo vizion i tillë i akuzuar me të vërtetë fillon të përkeqësohet. Ka shumë teknika të veçanta, për shkak të numrit dhe shumëllojshmëri të ushtrimeve ju probleme nuk do të jetë e saktë, ju vetëm dëshirë.
Të shpëtoj prej syzet përgjithmonë ju do të respektojë një mënyrë të caktuar. Këto përfshijnë gjumë, shëtitjet e përditshme në ajër, pjesa tjetër nga kompjuteri çdo 30 minuta, ndriçim të mirë, lagështia e lartë dhe përfshirjen në dietën e përditshme të produkteve të caktuara.


Kështu, më lart është shkruar në lidhje me disa metoda që ju lejon për të hequr qafe syzet. Sigurisht, ajo është shumë e vështirë, por është e mundur. Get shpëtoj nga syzet dhe mund të jetë mënyrë tjetër - jo për t'i bërë ato armiku juaj dhe miku. Mos e merrni syzet si një gjë që e dëmtojnë pamjen tuaj, të bëjë syzet tuaja të nxjerrë në pah një pjesë e stilin tuaj individual. Pas duke përdorur syze nuk mund vetëm të theksoj ndonjë pjesë të fytyrës tuaj, por fshehin të metat e saj. Mjafton të marr ato pika që vlejnë për fytyrën tuaj lloji, dhe pastaj ju do të ndjehen të sigurt dhe të bukur.

Provoni të gjitha metodat dhe ju jeni të sigurt për të gjetur diçka që ju përgjigjet. Mos të jetë dembel dhe të punojnë. Fat të mirë!