Si për të mësuar për të komunikuar me njerëz


Në mesin e njerëzve janë ata që thonë shumë, nuk janë edhe ata që flasin shumë pak. Edhe i disa njerëzve, komunikimi bëhet në një mënyrë pozitive, me të tjerët në negativ. Me transmetim të drejtat mund të gjendet në lidhje me qëndrimin e tij ndaj jetës, individët dhe rrethanave. Për njerëzit kjo ishte e bukur për të biseduar me ne, ju bëni atë të saktë. Në këtë artikull ne mësojmë se si të mësojnë se si për të komunikuar me njerëzit.
Pak mirë që të jetë në shoqërinë e njerëzve me një qëndrim negativ. Vazhdimisht dëgjojmë vetëm keq për problemet dhe vështirësitë e sëmundjes. Por, çfarë nëse ju jeni në këtë vend? Nëse ju komunikoni vështirë apo frustruese? Ju mund të kenë nevojë për të kryer një vetë-test, dhe të mendojnë, dhe si të tjerët me mua? A është e lehtë në praninë time? Ata duan që unë të jenë miq dhe të kalojnë kohën tuaj të lirë?Kush mund të quhet një conversationalist këndshme? Me llojin e personit unë dua të kalojnë kohë së bashku, duan të komunikojnë sa më shpesh të jetë e mundur. Bashkëbiseduesi këndshme gjithmonë do të ankohem dhe ankohen për jetën e tyre. Në të kundërtën, ai e di se si për të mbajtur një bisedë, e di se si dhe ku për të bërë një shaka. Jo kur rozyazyka merr të gjitha ajrit ai ndjehet kur ju mund të bisedoni rreth vetes, dhe kur për të dëgjuar dhe të tjerët.
Sigurisht, ka momente kur keni nevojë për të folur për përvojat e tyre, për të ndarë me një mik të ngushtë në se e dhimbshme. Kjo nevojë lind në çdo person. Kjo është krejt normale. Kjo edhe duhet të bëni për shëndetin tuaj mendor dhe emocional. Por çështja nuk është që të përhershme të rregulluar bisedë mbi aspektet negative. Ne mund të pyesim veten: si unë e di se si një njeri vazhdimisht zhaluyuscheho për jetën ose kryesisht si një person pozitiv? Përgjigja do t'ju tregojë shumë.


Fjalëtepri shpesh çon në skuqje dhe fjalë boshe. Folës pastaj të pendoheni atë që u tha, por të zgjasë më kthehen. Prandaj, përmbajtje në fjalë ka avantazhet e tij. Nëse disa nga njerëzit që ju nuk mund të thoni diçka të mirë dhe pozitive, atëherë pse nuk heshtë. Më mirë akoma, në qoftë se dikush peremyvayut gropa dhe të prishin reputacionin, ju mund të ngriteni për një person të tillë dhe të thonë diçka të mirë rreth tij. Qëndrim pozitiv fillon me diskutim pozitive. Sa më pak që ne flasim për të metat e të tjerëve dhe të ankohen, e shume miq.

Ne duhet të kujtojmë disa rregulla të komunikimit të duhur. Këtu janë disa prej tyre: Nëse e doni për të shmangur shaka humor të zi, sidomos kur ka të bëjë me njerëzit e rrethit tuaj shoqëror. Ju edhe mund të dëshironi të shaka, por e mirë në qoftë se kjo humor të mirë dhe pozitive. Nëse ju nuk mund të them një diçka njeri i mirë, nuk thonë asgjë. Nëse ju dëshironi të flisni për këtë gjeni mikut të besueshme dhe të ngushtë. Në rozyazytsi të përmbajtur, talkers zakonisht thonë se çfarë nuk duhet të jetë. Duke folur vetëm për, njerëz pozitiv uplifting si veten dhe të tjerët.


Pse njerëzit e duan për të treguar shaka? Ka disa arsye. Një prej tyre është se transmetues dëshiron anekdota kështu të tërheqë më shumë vëmendje. Qëllimi shaka qesh njerëz, që do të thotë se Transmetuesi dëshiron për të ngritur dëgjuesit në një valë pozitive. Hiq tensionin e vet. Thënë disa histori funny ose anekdotë qesharake mund të heqë disponimin tuaj dhe disponimin e të tjerëve, e cila është gjithmonë e madhe.
Ju mund të keni vënë re se ata njerëz të cilët me të vërtetë kanë diçka për t'u ankuar në lidhje me, për shembull, shëndeti me të vërtetë i sëmurë zakonisht nuk e bëjnë. Ata përpiqen që të mbajnë një qëndrim pozitiv dhe komunikimit dhe në jetë. Me njerëz të tillë gjithmonë e lehtë të jetë atje dhe vetëm chat. Kjo u vu re se njerëzit me një qëndrim pozitiv kushtuar më shumë vëmendje dhe dashuri në spitalet ose institucionet e tjera. Pse? Sepse në këtë njeri të mirë është një njeri dhe tjetri akuzat e saj pozitive, e cila është e shprehur në gjuhë.


Interesante, koha e kaluar me njerëz pozitiv kujtohet për një kohë të gjatë, dhe unë dua përsëri dhe përsëri për t'u takuar me ta. Dhe çfarë lidhje me ju personalisht që ju burim? Ju heshtje mund të përgjigjem pyetjeve të mëposhtme: Kur njerëzit vijnë për të vizituar ju Gjendja e tyre bëhet më pozitive? Nëse është kështu, atëherë komunikimi juaj ishte në një mënyrë pozitive. Jini të kujdesshëm në fjalën dhe pozitivisht personi me mendje të vërtetë ka nevojë për një shumë përpjekje, veçanërisht në qoftë se ajo nuk ishte e veçantë për njeriun më parë. Por përpjekjet janë të vlefshme.

Çfarë duhet të bëni? Ne duhet të kufizojnë ose përjashtojnë krejtësisht rozyazyka për gjëra negative. Tregoni për problemin jo të gjithë duhet në një rresht, dhe personi që do t'iu kuptojë dhe mund të japin këshilla të mira. Mundohuni për të përkthyer bisedë nga negative në pozitive kanal. Ne kemi nevojë për të ndaluar ose rreptësisht të kufizuar komunikimin me vete njerëz vazhdimisht pakënaqur është transmetuar. Mundohuni për të kontrolluar fuqinë e zërit, intonacion dhe tonin e zërit, fjalimi juaj duhet të jetë e tillë që e këndshme për të dëgjuar. Ndoshta në fillim që ju nuk do të vijnë të gjithë në të njëjtën kohë, por duke bërë përpjekje, ju mund të mësoni atë.


Mos harroni se njerëzit me humor negative të zymtë dhe të kritikave të vazhdueshme në rozyazytsi, duke paguar një çmim të lartë - ata të humbasin shokët dhe nuk u bënë të reja. Sepse askush nuk dëshiron të dëgjojë vazhdimisht vërejtje negative për dikë. Me sa duket të mësojnë se si për të komunikuar me njerëz është me të vërtetë arti. Ngushëllim që ky art është e lehtë për të mësuar në qoftë se ju vendosni në frontin e qëllimit dhe përpjekjes. Rezultati do të jetë e kënaqshme, së pari duke folur vetëm rreth pozitive që ju të mbajë një qëndrim pozitiv në jetë. Së dyti, ju mund të ruani miqtë tuaj dhe për të blerë të reja. Në pjesën e tretë që ju do të jetë në gjendje për të hequr gjendjen e të tjerëve. Miqtë tuaj do të marrë shembullin tuaj dhe të mësojnë opinionin tuaj për jetën. Sa mirë e një komunikimi të saktë dhe pozitiv.