Si të merrni maksimumin e trajnimit


Transformojë trupin tuaj për të mirë dhe të bëjë atë zili e ndihmuar stërvitje të rregullt. Dikush zgjedh palestër, valle dikush-dikush-yoga. Por i njëjti lloj ushtrimi për një kohë të gjatë mund të ndalojë të gjithë procesin e deformimit të trupit. Prandaj duhet të modifikojë, duke i dhënë muskujt e tjerë, e pazakontë që ata të ngarkesës. Palestër Guru rekomandojmë marrjen maksimumin e workouts tuaj, si dhe intervalet ndërmjet tyre.
Shpenzimet orë të panumërta në palestër, unë dua të duken më të mirë tuaj dhe të shohim efekt të dukshëm. Ka disa mënyra se si për të rritur efikasitetin dhe të rritur efektin e trajnimit. Edhe në qoftë se ju jeni një atlet me përvojë, këshilla e mëposhtme që ju do të duhet. E pra, nëse ju jeni një fillestar, nuk do të ndërhyjë në asnjë mënyrë. Si rrjedhojë, përpara se të stërvitje e ardhshëm, provoni të gjitha ushtrimet mendore. Ky humor para klasa jo vetëm që do të merrni efektivitetin maksimal nga ushtrimet, por edhe do të bëhet një stërvitje për muskujt tuaj. Ky trajnim lejon punën në mendje atë për muskujve të përpunimit.Pershendetje Tip. Breaks mes qasjeve ekzistuese mund të përdoret gjithashtu në përdorim të mirë. Për shembull, pa pushim, dhe të angazhohen në mbeturinave shtrihen grupeve të muskujve. Pick up për disa ushtrime të këndshme, që shtrihen për triceps, biceps, muskujt gluteal dhe muskujt hip. Kjo ndihmon për të forcuar muskujt dhe për të rritur fleksibilitetin e tyre, e cila rrit në kohë të përfitojnë nga trajnimi. Zëvendësimi pushim në shtrihen, mund të ketë 5-6 javë në njoftim përmirësimin e muskujve dhe pamjen e saj, e cila është gjithashtu e rëndësishme.


Këshilla e mëposhtme nga ekspertët palestër - ndryshimi i rregullt i duarve. Manovër fare e thjeshtë që ju lejon në kryerjen e ushtrimeve të energjisë për të punuar muskujt nga kënde të ndryshme. Kjo kontribuon në lehtësim dhe jep forcë për muskujt. Për shembull, në bar mund të ndryshojë një kontroll të gjerë në të ngushtë, dhe gjatë pushups vënë duart jo vetëm të gjera apo të ngushta, por të lëvizin palme në drejtim të trupit të mëtejshme apo më afër.
Nga trajnimin e çfarëdo lloji do të përfitojnë në qoftë se ata kryejnë siç duhet në mjedise të ndryshme. Mundohuni për të shtuar në orarin tuaj stërvitje e sportit jo vetëm në palestër, por edhe në pishinë. Fitness mësues feje e di sekretin se si të merrni dobitë maksimale dhe efektivitetin e trajnimit. Ata propozojnë që të kombinohen në një ushtrime komplekse të trajnimit të kombinuara në mediat ujore dhe në tokë. Kompleksi mund të përfshijnë ushtrime kardio dhe forcë. Kjo është një mënyrë e madhe për të klasave, e cila shpejt do të sjellë trupin e lart.


Nëse është e mundur në të njëjtën kohë të kryejë ushtrime në ujë dhe në tokë atje, atëherë është e nevojshme për të diversifikuar gamën e një të ashtu-quajtur ngarkesës interval. Ajo mund të merret pa Simulators dhe përdorur, për shembull, punë rutine. Së pari zgjidhni programin "erdhi në terren të sheshtë," atëherë pauzë, rivendosjen e frymëmarrjes për 60 sekonda dhe ecje të shpejtë. Pastaj hap të ngadaltë dhe një hap tjetër për 30 sekonda. Pastaj kaloni në programin "vrapoi nëpër kodrat." Duke rritur kështu kënd në punë rutine, ecin ose drejtuar përmes (në varësi të trajnimit tuaj fizik) një tjetër 2-3 minuta. Përsëri, të bëjë një pushim nga ecje të shpejtë dhe të ngadalshëm, të rivendosur frymëmarrje dhe të shkojnë në programin e ardhshëm "përpjetë". Këndi i rutine rritet edhe më shumë, për 1 minutë apo edhe 30 sekonda për të shkuar në një avion të tillë të prirë. Gara nuk është domosdoshmërisht e mjaftueshme për të shkuar hap të shpejtë për të marrë përfitimin maksimal nga ky kompleks. Gjithë grup i ushtrimeve të tilla është e rekomanduar për të përsëritur 9 herë atletë me përvojë, fillestar - 3 herë. Megjithatë, të zgjedhin për veten e tyre nivelin e nevojshëm të secilës ngarkesë mund individualisht.


Shko në bordin e ardhshëm. Nëse ju jeni një avid sulmet armikut, pushups dhe ushtrime të tjera të energjisë komplekse, të bëjë veten në fillim të përmbushë trajnimin e tyre, menjëherë pas stërvitje. Mos lejo veten pastaj shtyjë më e vështirë. Nuk është e nevojshme për të provuar veten se jeni të fortë të mjaftueshme për të kryer këto ushtrime të dobishme të energjisë. Tregojnë trupin tuaj që janë të gatshëm për të stresit të tilla serioze.
Këshilli i ardhshëm se si për të marrë maksimumin e sportit, ndalimi vlen që të ketë diçka për të marrë të përdoret për të. Nëse ju punoni pa pesha, filloni me të paktën një koeficient për këmbët. Pastaj shtoni peshën kardyonahruzku kile trap, pastaj një kilogram. Nëse jeni duke kryer peshat shtypi stol, rritje e peshës në mënyrë të vazhdueshme, duke mos lejuar trupin për të marrë të përdoret për të ngarkesës.

Organizoni për një shok të vërtetë të trupit tuaj, dhe ju do të shihni ajo sigurisht që është e mirë për të shoku ju prapa. Nëse ju nuk jeni një mbështetës i flaktë i ngarkesës energjisë, caktoni një javë e forcës trajnimit vetëm, por gjithmonë në ndryshim komplekse çdo ditë. Kjo "fuqi", mund të caktoni një javë çdo dy muaj për të arritur rezultate të papritura pozitive.

Për të përfituar nga trajnimi që ju duhet për të ardhur në palestër fokusuar. Nëse keni mendime shumë të ndryshme të zënë dhe ushtrime janë kryer pa përqendrim, në makinë, efekti nuk mund të presim. Ju duhet të ndiheni çdo muskul si përpunohen çdo fibër dhe çdo qelizë. Këto ndjenja nuk janë vetëm të dobishme, atletët vërtetë ata sjellin një kënaqësi të vërtetë.

Edhe në qoftë se ju keni në trupin tuaj nuk është i kënaqur me vetëm një lloj të trupit nuk mund të përqëndrohen në atë. Për shembull, ju nuk mund të punojnë në muskujt tuaj të barkut, vetëm muskujt e këmbëve ose vetëm ritëm krahun. Ne nuk duhet të harrojmë as në lidhje me një grup të muskujve, dhe pastaj nga trajnimi, me të vërtetë të jetë një gjyqtar i mirë. Mos harroni këto rekomandime, se si për të marrë maksimumin e palestër, dhe pastaj trupi juaj do të jetë zili e shumë.