Si për të ndaluar nervor dhe merak çdo rast


Për shumë njerëz, përvojat dhe shqetësimet janë një kusht të përbashkët. Në zgjidhjen e një problemi, ata menjëherë fillojnë të shqetësohen për gjëra të tjera dhe për të marrë nga ky rreth pafund ata nuk mund. Kështu ky shtet vetëm dobëson trupin, e merr të gjithë pushtetin dhe transformon jetën e torturës dhe kërkimin e përjetshme nga problemet. Por të gjithë do të jenë të lumtur dhe të gëzojnë çdo ditë. Për të ardhur në këtë, është e nevojshme të dinë se si për të ndaluar nervoz dhe të shqetësuar çdo rast.
Jetojnë vërtetë


Lini kaluarën tuaj pas tij, ajo nuk mund të ndryshohet dhe përvojat që kanë ndodhur më parë nuk ka arritur. Është e rëndësishme të dini se tani, vetëm të zgjidhur problemet që ju keni, dhe nuk mendoj se mund të ndodhë. Kjo nuk do të thotë që ju jeni të frikësuar për atë që do të ndodhë më pas. Ju, nga ana tjetër, duke u përgatitur për një të ardhme të ndritur pa ndjenjat dhe shqetësimet. Çdo herë që të marrë nga shtrati, them vetes se kjo ditë do të jetë më e mirë. Ju mund të jetë nesër i lumtur apo në një kohë tjetër. Të lumtur tani, sot. Stop shqetësuar në lidhje me problemin, imagjinoni se çfarë mund të ndodhë në rastin më të keq, dhe është e vlefshme për t'u shqetësuar aq shumë? Qetësuar dhe të përpiqemi për të gjetur zgjidhje të drejtë.


Pyetni qëllimet tona
Në mënyrë për të ndaluar shqetësuese për çfarëdo arsye, ju duhet për të përcaktuar përparësitë. Ju do të gjeni se shumë gjëra për të cilat ju jeni nervoz, jo aq serioze që ju jeni plotësisht në gjendje për të përballuar me ta. Konsideroni listën e problemeve tuaja. Bëni një sekuencë e veprimeve për të ndihmuar në zgjidhjen e situatës. Shkruani arritjet tuaja në një fletore. Kjo do t'ju lejojë për të përmirësuar biznesin tuaj dhe të shpëtoj të rrëmujë dhe një shqetësim të zbrazët.

Heqin qafe e fajit

Ju nuk bëhet egoist, nëse nuk i shqetësuar në lidhje me fare. Ju duhet të kuptoni se stresi kronik çon në sëmundje të ndryshme, të tilla si ulcerat ose neurozë. Ndjenjat tuaja nuk do të ndihmojnë këta njerëz, por ju dëmtojnë vetëm. Mundohuni për të ndihmuar një të dashur, është e rëndësishme për të marrë nervor dhe të ndaluar torturuar veten në xhingërima. Nëse ju nuk jeni në gjendje të ndihmojë, atëherë ju mos u bëni merak për këtë. Këta njerëz mund të zgjidhin problemet e tyre.

Gjeni një hobi
Në qoftë se mendjen tuaj është vazhdimisht e zënë me përvojat ndonjë arsye, atëherë ju keni nevojë për të shpëtuar dhe për të gjetur veten disa hobi. Merrni çdo minutë të kohës së tij të lirë: lexoni, barazim, kuzhinier, shikojnë filma. Shikoni në situatën nga ana tjetër. Ndoshta kjo nuk është aq e rëndësishme për të në mënyrë nervor. Me kalimin e kohës, shumë gjëra të rëndësishme që dukej për të humbur vlerën e saj.


A nuk shikoni për probleme
Shpesh para fillimit të një ngjarje të rëndësishme, ne fillojmë për të marrë nervor, duke pritur për telashe. Por çfarë yyazytsirnist atë të ndodhë? Ju duhet vetëm të relaksoheni dhe të akorduar në atë që të gjitha shkon mirë. Për shembull, mos u bëni merak për shkak të faktit se ju nuk mund të rregullojmë. Për shembull, kaloi provimin dhe duke pritur për rezultatet. Çdo gjë është vendosur tashmë, dhe asgjë nuk mund të bëhet. Por çdo gjë tjetër që ju të ndryshojë pushtetin. Mos kini frikë se ju shkarkoi - ju do të gjeni një vend më të mirë. Nuk ka nevojë për t'u shqetësuar se ju potolsteete, sepse ju gjithmonë mund të kthehet në formë. A nuk duan të jenë të hedhur njerëzit - pra, të punojnë në marrëdhënie. Fati i tyre është në duart tuaja.


Dashuria veten
Shpesh njerëz përjetojnë në lidhje me pakënaqësinë e tyre me pamjen e tyre. Të arritur paqen e mendjes të jetë e mundur, dhe të dashur duke marrë veten. Është e rëndësishme për të ndaluar torturuar veten dhe duan veten si jeni, me të gjitha avantazhet dhe disavantazhet e saj. Pritjet fryrë, dëshira për të jenë në përputhje me idealet vetëm të bëjë që ju nervor, që nuk ka të bëjë që ju të mirë. Nuk ka njerëz të përsosur. Kjo është bukuria që çdo person është unik, me karakteristikat e tij të veçanta.

Mos u shqetësoni për atë që të tjerët mendojnë

Ne shpesh përjetojnë për shkak të asaj që të tjerët mendojnë për ne. Dhe kjo shkakton shumë shqetësim serioz. Besoni mua, këta njerëz kanë mjaft e shqetësimeve të tyre, ata nuk kanë asgjë për ju. Pra, bëni atë që ju pëlqen dhe të mos mendojnë për mendimet e të tjerëve. Është e rëndësishme të mësojmë ta duam veten dhe të pranojnë këtë, kjo është. A nuk merrni në zemër komentet e të tjerëve, sepse ju nuk duhet të jetë e përkryer. Shpesh ju jeni ofenduar apo i zemëruar në shtëpinë e tyre, për shkak të faktit se sjellja e tyre nuk i plotëson pritjet tuaja. Mendoni, sepse edhe ju keni disavantazhet. Stop kapur për të dashurit e tyre. Ata janë ata që janë.