Si për të përmirësuar aftësinë mendore dhe fizike


Bota kërkon individët gjithnjë e më shumë. Vazhdimi për të menduar, për të punuar, për të zhvilluar. Dhe kjo kërkon energji dhe fokus. Thread si për të përmirësuar mundësitë mendore dhe fizike mjaft e rëndësishme, sepse më poshtë do të konsiderohen këshilla me të vërtetë praktike.
Durim - nuk është vetëm një siluetë të bukur, por shëndeti i shkëlqyer. Në një trup të shëndetshëm - shpirti i shëndoshë (mendje). Se humor është një faktor i rëndësishëm që ndikon në cilësinë e jetës. Në aftësitë mendore të ndikojë tonë të jetesës, dieta, pjesa tjetër, mjedisi, miq, etj Zhvillimin harmonik përfshijnë përmirësimin e aftësive fizike dhe rozuyazykah.Kafeina, në dispozicion në kafe është një burim i mirë i antioksidantë, të njëjtën gjë për çokollatë e errët. Kjo ndihmon për të optimizuar aftësitë fizike dhe rozuyazykah. Pije caffeinated mund të konsumohen në qoftë se nuk ka contraindications.
Vitamina dhe minerale. Vitamina dhe minerale mangësi ndikon në të dy aftësitë fizike dhe rozuyazykah, kështu që ju duhet të plotësoj rezervat e tyre në trup. Por vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet magnez, e cila forcon jo vetëm sistemin kardiovaskular, por edhe të nevojshme për mendjen.

Omega-3. Acidet yndyrore omega-3 komponent i shkëlqyer për një trup të shëndetshëm dhe mendjen punon mirë. Omega-3 gjendet në burime të ndryshme, të tilla si vajrat e peshkut, arra, peshk yndyror, vaj flaxseed. Është gjithashtu e rekomanduar për gratë shtatzëna.

Lecithin . Ajo mund të përdoret nga koha në kohë, veçanërisht gjatë trajnimit intensiv për shkak se ajo përmirëson procesin e kujtuar.
Gjumi dhe pjesa tjetër është një nga aspektet më të rëndësishme të rritur aftësitë fizike dhe mendore. Edhe në qoftë se ne jemi shumë të zënë dhe duan të punojnë në trup vetëm të nevojshme mjaft gjumë, ajo duhet të shërohen. Gjithashtu nevojitet pjesa tjetër jo vetëm trupin, por edhe mendjen. Privimi i vazhdueshëm gjumë zvogëlon përqëndrimin dhe aftësinë mendore. Pra, të përpiqen për të shkuar në shtrat dhe për të marrë deri në mëngjes në të njëjtën kohë.

Leximi. Që leximi nuk është i barabartë ka filma, nuk ka TV. Ajo promovon lexuar dhe për të rritur aftësitë rozuyazykah. Zgjidh një temë që ju interesojnë. Zhvillimi i aftësive mendore mund dhe duke përdorur riddles, puzzles dhe Crosswords. Është e njohur se muskujt boshe përkeqësuar me shpejtësi, kjo vlen edhe për trurin tonë. Prandaj, ne duhet të rregullisht të trajtojë detyra intelektuale.

Trajnimit peshë. Trajnimi i mirë forcon jo vetëm muskujt, por edhe të dobishme për të gjithë trupin. Lirimin e endorphins dhe hormoneve të tjera të rëndësishme të trupit vetëm do të përfitojnë.

Lëvizja jashtë të përmirësuar shëndetin dhe për të përmirësuar të përgjithshëm mirëqenien. Shkund ose ecin herët në mëngjes do të marrë pagesën nga ju me energji për ditë. Ne kemi shënuar vetëm faktorët kryesorë të kontribuojnë në rozuyazykah zhvillimit dhe aftësitë fizike. Për zhvillimin e mendjes dhe trupit duhet vetëm dy gjëra që - dëshirën dhe përpjekje. Por rezultati do të ju lutem ju, përndryshe ju do të jetë në gjendje për të zgjidhur problemet e përditshme, do të zgjidhë në mënyrë efikase ato, dhe do të më shumë se vlerësojmë jetën dhe të gëzojë atë.