Si për të kapërcyer përtacisë dhe të fillojnë të luajnë sportive


Ndoshta ju keni dëgjuar shumë herë që ushtrojnë përmirëson disponimin, rrit rezistencën ndaj stresit, të ndihmuar në kapërcimin e sëmundjeve të lidhura me moshën, të përshpejtojë metabolizmin dhe i jep vitalitet dhe energji. Si për të kapërcyer përtacisë dhe të fillojnë ushtrimin këtu, më e rëndësishmja dëshirën për të gjetur një stimul që do të bëhet një alternativë. Ne kemi nevojë për një plan dhe seanca trajnimi do të jetë aq e rëndësishme sa brushing. Kështu, çmimi do të jetë zakon të kënaqshme.
Si për të filluar ushtrimin
Gjej Sport Kompania
Kjo mund të jetë një të dashurën apo të dashurin, në qoftë se ju bëni së bashku, ju do të jetë më e vështirë gjatë ushtrimit shalturit ose t'i shmangen trajnimit. Megjithatë, jo çdo mik do të ju ndihmojë më mirë të zgjidhni dikë që hudisha, të shëndetshme apo të fortë se ti, që të jetë i barabartë për të gjithë.Mëso të ndryshojnë
Ajo do të jetë mirë në qoftë se ju mësuar se si të përballet me indiferencë dhe mosbesim. Nëse ju nuk ndiheni progresin që ju keni humbur entuziazmin, ju keni nevojë për të ndryshuar llojin e ushtrimit. Trajneri im, ju të zhvilloni një program për stërvitje. Ju mund të provoni për të trajnuar me familjen e tij. Regjistrohu për kurset flamencos. Ju të bëhet montues dhe të fortë, sepse diversiteti është frymëzues. Trajnimi mund të bëhen më interesante duke ndryshuar trajnerët, ajo do të ndryshojë intensitetin e zakonshme dhe shpeshtësinë e ushtrimit të përhershëm. Studimet kanë treguar se trupi merr përdorur për ushtrimet për 3 javë. Dhe kjo periudhë konsiderohet e favorshme për punësim. Në fund të një periudhe kritike të kohës vjen, kur ju nuk e shihni rezultatet. Dhe në qoftë se ju nuk bëni asgjë, mërzia kapërcyer ju.


Vraponte për sport në mëngjes
Mjekët nuk rekomandojnë mes workouts bërë 2 ditë pushim. Njerëzit e përfshirë 2 herë në javë, shpesh bie jashtë afatit, se ata që i angazhuar në tre ose më shumë herë. Mundësisht ushtrojnë 5 herë në javë. Nëse ju do të tavan për tre ditë, pastaj të ndajnë ushtrime në mënyrë që të gjithë javës për të qenë në gjendje të mirë.

Konsideroni një plan rezervë
Ushtrimi i rregullt mund të parandaluar gjëra të tilla si zaparka në punë, pushime, fundjavë. Mendoni që mund të ndërhyjnë me trajnimin, dhe për të gjitha rastet vlerësojnë një tjetër akuzë opsion. Shkruani një listë të kërcënimeve për çdo send dhe të mendojnë për vendimin e tij. Pastaj pengues i në rrugën e drejtë, ju do të tashmë e dini se si duhet të veprojnë. Nëse keni humbur një akuzë të premten dhe të planifikuar një udhëtim për fundjavë, nuk mendoj se do të fillojë përsëri të hënën. Flip një ndjenjë të pakënaqësisë apo fajit, pranojnë faktin, se në qoftë se koha e humbur sot, nesër naverstaete.


Vendosni vetë objektivat dispozicion
Ne gjithmonë duhet të përpiqemi për diçka për të thyer të dhënat. Kjo do të garantojë që ju nuk do të shkojë në distancë. Për të arritur qëllimin shpejt dhe lehtë, duhet të jetë e mundur në mënyrë që të mund të arrihet në afat të shkurtër. Në qoftë se ju lehtë mund të përballen me qëllimin e caktuar, e bën detyrën më të vështirë. Çdo gjashtë javë të shqyrtojë qëllimet tuaja.

Mbani një rekord të suksesit sportive
Studimet kanë treguar se ata të cilët luftuan profesion blog ose dietë, humbi peshë shumë më shpejt se ata që nuk e bëri. Dhe këto faza në detaje dhe gjithçka e përshkruar rënë 2 herë më shumë se ata që shkruan raporte të shkurtra. Mirë kohë rekord të performancës dhe sensorë palestër. Kështu, është e mundur për të vlerësuar shpejt suksesin e tyre. Duke ditur se sa ju të humbni me kalori, krahasoni shifrat aktuale me ato që ishin të ju ende ju jap një nxitje të madhe për të bërë tjetër.


A mynytrenyrovky
Nëse ju nuk keni kohë për të nxjerrë në pah ushtrime për të humbur peshë të paktën 15 minuta tri qasje të vogla do të rrisë shanset tuaj për të humbur dy kile. Studimet kanë treguar se ushtrimi në qoftë se bëhet në disa faza, shuma rezulton se ju bëni më shumë se ata që i angazhuar në 30 minuta. Shiko për çdo mundësi poruhatysya, dhe në qoftë se ju nuk keni kohë për të ecur për një orë, pastaj shkoni për një shëtitje për rreth 15 minuta.

Mundohuni që të rrinë në një orar palestër
Për të filluar akuzuar çdo ditë në të njëjtën stickers zam kohë me një kujtesë në kompjuterin tuaj ose alarmi erës për një kohë të caktuar. Zakon origjinë vetëm kur ngarkimit është bërë çdo ditë në të njëjtën kohë. Ndiqni orarin tuaj, sepse qëndrimi për punë rutine meriton për veten e tyre të njëjtën konsideratë si takimin me shefin. Momenti kritik do të vijë kur, pavarësisht nga një bandë e rasteve, ju hedhin çdo gjë dhe nxitojnë për palestër. Sipas statistikave, njerëzit që bëjnë ushtrime në mëngjes, punojnë të përballuar më mirë se ata që luajnë sportive në pasdite ose mbrëmje. Dhe këta njerëz janë ende të përballen me rastet ende para se ata të kapërcyer lodhje dhe navalytsya bandë e rasteve. Koha për të zgjedhur klasa në mënyrë që ajo të përshtatshme.


Mundohuni për të inkurajuar veten
Studimet kanë treguar se atletët dashuruar bërë përparim të madh në sport, duke e ditur se për punën që do të merrni një shpërblim të mirë. Sistemi shpërblimi mund të reduktohet në faktin se në qoftë se ju bëni njëqind ulem-ups ose prirjeve, atëherë ju lejojnë vetes që të shohin një tjetër seri seri të preferuar. Vendosni se çfarë është e rëndësishme për ju, dhe të bëjë një lidhje mes ushtrimin e rregullt dhe një shpërblim të bukur.