Si për t'u njohur me burrin e saj në transportin publik


Në shoqërinë moderne, pothuajse asnjë jetën private, që angazhohen atë, jo në atë kohë. Pothuajse të gjithë koha e kaluar në punë, në rrugë për këtë punë dhe pastaj kthehet në shtëpi, dhe, për këtë arsye, koha e lirë është shumë i vogël. Prandaj, në ditët e sotme pyetjen: "Ku i njohur me një njeri?" Në rrugën për të punuar dhe të kthehet në shtëpi rreth nesh shumë njerëz në transportin publik ose në rrugë. Dhe kush e di, ndoshta në mesin e këtyre të huajve ju do të gjeni saktësisht të njëjtën uniformë e cila është në kërkim për të.
Pasi këto kohë të vijë, ai do të thotë kohë për të thyer poshtë këto stereotipe, të tilla si: njerëzit së pari duhet të marrë iniciativën për të përmbushur apo vajzë nuk duhet të takohen në transport dhe jashtë. Si një vajzë në shoqërinë e sotme kryesisht mbështetet në vetvete, në këtë drejtim mund të jetë i pari për të treguar aktivitetin dhe të njihen me marr-me njeri. Por nuk do të përpiqet shumë dhe të shkojnë përpara, ju jeni ende një vajzë. Shumë vajza e di se disa nga truket si takim njerëz të rinj rrotullohen në mënyrë që ai ishte i sigurt se ai donte që u njohëm. Këtu janë disa këshilla se si të takohet me burrin e saj në transportin publik.Buzëqeshje - kjo është mënyra e parë dhe më e lehtë për të tërhequr vëmendjen dhe hapin e parë për takim. Thjesht buzëqeshje dhe sytë ende e mundur për të ndërtuar një njeri që ju ka pëlqyer. Meshkujt kanë frikë nga vidyazyka vajzë të preferuar, kështu që nuk do të vijë më parë, veçanërisht në qoftë se ju jeni në transportin publik apo në rrugë, i rrethuar nga shumë njerëz. Një mohim publik - është e vështirë për djalë, kështu që në qoftë se ju ka pëlqyer atë, atëherë t'i jepte një shans. Pra, buzëqeshje dhe vazhdojnë të "përpij me sy". Mbani në mend, fytyra e vajzës buzëqeshje e bën shumë më tërheqës dhe obayatelney. Dhe pastaj njerëzit do të besojnë se ai së pari e pa vajzën dhe dëshiron për të përmbushur atë. Shumë i dobishëm kur vendet tuaja të transportit publik janë të vendosur përballë njëri-tjetrit.


Mënyra e dytë e takim - është për të tërhequr në një transport të mbushur me njerëz për njeriun që nuk është e vështirë në këtë situatë. Është i përshtatshëm për të bërë "orë e pikut." Ne duhet të bëjmë sikur i rrethuar nga një turmë, sikur rastësisht, ju shtypur këtë njeri. Pastaj imagjinoni më tej: ai dëgjon erë parfum tuaj dhe të ndjehen prytysnute trupin tuaj në trupin e tij, dhe, duke ngritur sytë, ju shikoni në atë në konfuzion, buzëqeshje dhe të pretendojë se të pafuqishëm dhe të hutuar. Pastaj ju masë atë më tej. Kjo metodë e takim është absolutisht jo e përshtatshme kur transporti publik lirisht.


Nëse automjeti kishte pasagjerë, pastaj kalon pëlqente njeri, të pretendojë se ju dridhen dhe ju të mos bien, ju duhet të hidhen mbi dorën e tij, ju mund të vijnë në këmbë, natyrisht, nga aksidenti. Tani një pikë shumë e rëndësishme në këtë kartë mënyrë - reagimin tuaj herë të parë. Reagimi i parë i një njeriu mund të jetë negativ, dhe ju nisur menjëherë në rrjedhën e bukuri e saj, buzëqeshje të kapur pamjen, ju jeni pak të shpërndara. Detyra juaj është që ai pa ju huaj bukur. Sigurisht, ju keni nevojë për të kërkuar falje, duke kërkuar atë drejt në sy dhe të thonë zërin e bukur dhe të butë, duke treguar dhembshuri dhe kujdes. Thonë se kjo ishte një aksident, ju jeni shumë keq, pyesni nëse ajo e shtyu me forcë.


Mirë që të ketë një kartë biznesi - ajo është efektive kur takimit me metodat e mësipërme. Ju mund të lërë një të riu marr-me kartën e biznesit, veçanërisht në qoftë se ai nuk erdhi tek ju së pari si ju u përpoq për të marrë vëmendjen e tij nga veprimet e tyre.

Ju mund të gjeni një arsye për rozyazyka. Temat për komunikim mund të jenë të ndryshme: muzika ai dëgjon muzikant, telefonat celularë mund të jetë një libër që ai lexon, për të ditur mendimin e tij në lidhje me një artikull në revistën tuaj dhe të tjerët.

Trego pafuqisë tuaj femërore, për shembull, të kërkojë një njeri të mbyllur ose të hapur dritaren, vënë në sende të lartë shelfin. Le ta dinë që ju jeni në nevojë për fuqinë e tij dhe thjesht në të. Ju mund të fitojë kurajo dhe shkoi te njeriu pyesin, "mund të mbajë jashtë për ju që të mos bien?" Në qoftë se djalë ka një sens të humorit dhe ai është mjaft i përshtatshëm, ajo duhet të vlerësojë veprim tuaj të guximshme. Ky opsion është e mirë për studentët.


Nëse ju jeni në metro, pyetja me vend është se si për të lëvizur në një tjetër degë apo çfarë stacionin tjetër. Ju duhet të mbështetet në imagjinatën tuaj. Në mënyrë të veçantë, ju mund të kërkoni ndonjë gjë, për shembull, që astronauti i parë, derra gini gjatë jetojnë, sa kohë bën një sezon balenë çiftëzimit. Gjëja kryesore - për të filluar një bisedë dhe të shohim se çfarë do të jetë reagimi i njerëzve të kësaj situate të paparashikuar, dhe provë ndjenjën e tij të humorit.

Vizitoni burri mund të jetë mënyrë si të jashtëzakonshme - shkruajnë SMS në telefonin tuaj, dhe pastaj të kërkoni atë për të lexuar se çfarë është shkruar aty. Tregoj atij se mesazhi për qëllim për të.


Së fundi, të pretendojë se është takuar këtë njeri para dhe nuk mund të mbani mend se ku ju pashë dhe nën cilat rrethana. Kur ai fillon të mbani mend, ju mund të merrni informacion në lidhje me të - ku studimit ose të punës në të cilat kompanitë ajo vishet, çfarë bën në kohën e tij të lirë.

Gjëja kryesore - për t'iu qasur kësaj çështjeje në mënyrë krijuese. Ju duhet të drejtojë të gjithë imagjinatën e tyre për të arritur qëllimin - Takim me burrin e saj. Përdorin atë për sensin e vlerësimit të humorit ju pëlqente të riun. Në qoftë se është i pranishëm në një djalë, atëherë ju me siguri do të ketë sukses.


Mos harroni se ju, mbi të gjitha, një vajzë, dhe ju jeni e bukur, dhe buzëqeshja juaj ju jep hir. Më shumë buzëqeshje dhe të mbetet në çdo situatë femërore. Në përgjithësi, mund të konstatojmë se i pëlqente të takohem me një njeri mund të jetë në çdo vend, dhe madje edhe në transportin publik. Gjëja kryesore - Koha për të zgjidhur situatën.