Si të filloni një mënyrë jetese të shëndetshme


Pra, së pari unë vendosa për të bërë disa hapa drejt shëndetit të tyre. Por doli se këto ishin hapat e parë më të rëndësishme.

Hapi 1. Kthejeni mendjen tuaj.
Vetëm të fillojnë të mendojnë mbi veprimet e tyre dhe se si ato ndikojnë në shëndetin. Miliona njerëz nuk hezitoi për të hapur derën frigorifer dhe duke kërkuar për diçka të bëj më. " Dhe në këtë kohë trupi nuk është i uritur!
Në përgjithësi, në qoftë se ju bëni diçka, të bëjë atë me vetëdije. Për shembull, nëse ju pyesni veten pyetjen: "A mund të shkoj në dhomë me diell?". Dhe nuk e di përgjigjen - kjo nuk është e frikshme. Ju mund të lehtë të gjeni atë. Kjo është e tmerrshme në qoftë se ju nuk e pyesni veten këtë.


Hapi 2. Qëllimet Set dhe materyalyzuy atë.Pasi që ju doni të dini se si për të filluar një mënyrë jetese të shëndetshme, atëherë ju keni vendosur tashmë se ajo është që ju duhet. Unë nuk e di pse ju mori një vendim të tillë, por unë jam i sigurt për këtë, ju nuk do të pendoheni.
Nga rruga, unë dua të ndaj me ju një mënyrë që ju mund të mbajë motivimin e lartë. Kthejeni të arritur qëllimin e saj në konkurs. Të arritur qëllimet - ju kampion!
Tani qëllimi juaj ju duhet të materializohen - kjo do t'ju sjellë për të arritur atë. Unë mendoj se do të jetë e madhe për të nxjerrë një lexim flamur të ndritur "Sot unë jam mënyrë jetese të shëndetshme" dhe rri në një vend të dukshëm.

Por duhet të pranoj, unë kam qenë turp për të bërë atë. Unë vetëm e bëri hyrjen e përditshme në ditarin e tij. Dhe pastaj të vënë një checkmark në qoftë se detyra ishte i plotë.
Jetë i sigurt për të lëvizur qëllimin e saj në letër!
Hapi 3. Ushqimi.
Gjëja e parë që ju duhet t'i kushtojë vëmendje - këtë ushqim. Lexoni artikullin në lidhje me bazat e të hahet të drejtë dhe të fillojnë për të vepruar. Për mua më e vështirë ishte që të përmbahen nga "Zhora mbrëmje." I vendosur për të kufizuar veten në pesë vakte në ditë dhe shkoi si më poshtë. Në anën e majtë të frigoriferit unë nalipyv 5 magnet dhe pas çdo vakt (pavarësisht nga madhësia), unë u zhvendos të drejtën një magnet. Ajo ka ndihmuar!

Hapi 4. fillojnë të lëvizin.
Angazhuar rregullisht në ushtrim fizik apo sport. Jeta e shëndetshme pa të nuk duket për mua! Mundësisht çdo ditë për të i kushtoj vëmendje për formën e tyre fizike. Jo domosdoshmërisht për të shkuar në palestër, ju mund të bëni në shtëpi apo në rrugë. Por më e rëndësishmja rregullisht!
Hapi 5. Mëso për të fjetur si duhet.
Nëse ju nuk merrni mjaft gjumë, ju fjetur gjithë ditën! Mëso për të mbajtur nën kontroll - një nga hapat e parë drejt një mënyrë jetese të shëndetshme. Shumica prej nesh kanë për të marrë deri në fillim gjatë ditëve të javës. Por shkoni shumë si vonë.

Kjo zakonisht çon në një situatë të tillë. Gjatë trupit javë pune nuk është duke fjetur sa duhet, por një person fle në fundjavë për darkë. Kjo nuk është e shëndetshme, për shkak se trupi është më e lehtë për të zgjoheni në të njëjtën kohë. I tërhoqi vëmendjen tuaj në vetëm një pikë, dhe më shumë për gjumë të shëndetshëm këtu.
Ja se si ju mund të filloni për të jetuar një mënyrë jetese të shëndetshme. Unë mendoj se kam përgjigjur pyetjes tuaj.
Bashkohu me ne tani, ose, nga nesër në mëngjes
Pra, kush janë mendimet tuaja në nenin subjektit, pyesni në komente!