Sa është masazh lëshim veshkave dhe ndikimi i saj


Në gjendje normale të veshkave mund të lëvizin pak më gjatë frymëmarrjes ose kur ndryshon pozicionin e trupit. Zhvendosja amplitudë lidhen me thellësinë e mbytje dhe tym, dhe zakonisht jo më shumë se 3-5 centimetra. Në qoftë se trupi është shumë aktiv, ju duhet të flisni për Nephroptosis, trajtimi i cili është masazh shumë të mirë në mosveprim të veshkave.
Masazh kryhet zakonisht në pjesën e përparme apo e pasme të trupit në një mënyrë të caktuar.
Mosveprimi i veshkave është shkaktuar nga ndonjë karakteristikat anatomike dhe fiziologjike të lindura, të tilla si sistemi dobësuar, përgjegjës për fiksimin veshkat. Gjithashtu lëshim ndodh pas shtatzënisë ose lëndimit. Në pikëpamje të frutave të madhe mur abdominal shtrihet shumë, muskujt e saj të humbasin ton e tyre, duke shkaktuar një rënie në presion barkut dhe, rrjedhimisht, Nephroptosis.
Pse masazh ndikon pozitivisht funksionin e veshkave


Njerëzit e prekur nga anomalitë në veshka, shpejt lodhem, ata vëmendje në mënyrë të konsiderueshme më e keqe, duart dhe këmbët shpesh bymehet dhe ngrirja. Të gjithë peshës trupore dhe ndjeu një dëshirë për të shtriheni. Pacientët fillojnë të prishin dhëmbët tuaj, sytë e lodhur shpejt, përkeqësuar vizion, dëgjimin. Nuk janë urinim i shpeshtë ose, anasjelltas, mund të shkarkojë urinë shoqëruar me dhimbje. Nuk ka dhimbje në shpinë të ulët, gjunjë, dhe shtohet fytyrën e tij. Shpesh pacientët nuk duan të fle gjatë natës dhe gjatë ditës të ndjehen lodhje dhe përgjumje.

Specialistët e mjekësisë kineze të ndihmojë që duke rritur frekuencën e patologjive të veshkave që lidhen me teknologjitë moderne të shtetit përkeqësimit të mjedisit. Shkaku i sëmundjes mund të bëhet edhe të punojnë në kompjuter, në mënyrë që tendosje e madhe sy kontribuon në përkeqësimin e veshkave.
Sëmundje të veshkave shpesh plotësohet anemi, reduktuar aktivitetin seksual dhe shumë probleme të tjera.

Kjo është e rëndësishme! Të gjitha këto devijime tregojnë se puna veshkat duhet t'i jepet vëmendje të veçantë. Për këtë dhe të përdorur një kompleks masazh. Përveç masazh ka një efekt pozitiv në funksionimin e veshkave dhe stimulon gjëndra veshkave.


Përkundër faktit se veshkat janë të vendosura në anën e pasme, dhe masazh mund të zbatohet nga stomaku. Get në veshkat dhe mund të nëpërmjet murit të barkut para, por ajo është më e vështirë për të identifikuar një vend të saktë të veshkave duhet t'i nënshtrohen diagnozë të mëtejshme.


Teknika e kompleksit masazh

Masazh mund të bëhet në anën e pasme apo përparme të trupit.
Për këtë qëllim ka një qëllim të vendosur në mënyrë rigoroze:Pats në aeroplan nga lart poshtë në mes të prapme të kokës - 7 - 8 lëvizje.

Brez segment stroking - 4-8 lëvizjet.
Shpuese Teknologji - 7 - 8 lëvizje.
Ndikimi në hapësirat që janë në mes të proceseve spinous e vertebrorëve - 10-12 lëvizjeve.
Lëvizja "Saw", e cila është mbajtur alternuar me çdo parti - 7 - 8 lëvizje.
Stroking zonat rreth blades në perimetrin - 6 - 8 lëvizjet.
Fërkim sipërfaqen e dy blades, të cilat duhet të kryhen në të njëjtën kohë në të dy anët - 8 - 10 lëvizje.
Fërkim pjesët e brendshme të të dy blades - 6 - 8 lëvizje.
Brez goditje në të dyja anët.

Vozitja e prapme të kthehet nga secila prej palëve - 10-12 lëvizjeve.
Stroking gjithë aeroplan prapa - 4 - 6 lëvizjet.
Kjo është e rëndësishme! Në përfundim të procedurave të nevojshme për të kryer masazh nga poshtë gjoks për të parandaluar pasojat e mundshme negative ndaj shpinë.

Në fund të masazh është e dëshirueshme për të kryer ushtrime të frymëmarrjes.
Masazh të plotë sigurisht përfshin 10-16 seanca, por numri i saktë do të varet nga reagimi i trupit të njeriut. Seanca merr kohë për 20-30 minuta dhe u mbajt për 3 - 4 herë në javë. Në mes të kursit kërkon prishet organizatën në dy javë.