Se si të sillen dhe të zgjedhin një vend për datën e parë


Çdo marrëdhënie fillon me datën e parë. Emërimi i parë do të përcaktojë kohëzgjatjen e marrëdhënies tuaj. Kjo mund të rezultojë në romanin e gjatë apo të qëndrojnë vetëm flirtim. Gjëja kryesore që ajo nuk ishte e fundit. Pyetjet dhe dyshimet shumë: se si të sillen dhe të zgjidhni vendin për një datë të parë, çfarë të them, si të mos bëjnë gabime? Përgjigjet e këtyre pyetjeve mund të gjenden në këtë artikull.
Emërimi i parë është i shoqëruar nga një stuhi e emocioneve është gëzim dhe eksitim, dhe pritja e një mrekulli. Deri më sot i pari për të marrë emocione pozitive dhe të lënë kujtime të ngrohtë, ajo duhet të jenë të përgatitur, që vishen bukur, mendoni se çfarë do të thotë dhe një mendje për një kalim kohe të mirë.Çfarë duhet të veshin në një datë të parë?
Në përgatitje për ditën e parë duhet të ruajnë pamjen e saj natyrore. Mbani mend, ju keni vetëm një shans për të krijuar një përshtypje të parë! Pyetja kryesore - "çfarë duhet të veshin?". A nuk e vënë në një festë në të Mbretëreshës. Për gratë, rroba të zgjedhura me shije, dritë make-up, flokët - gjithmonë tërheqin vëmendjen dhe respektin e komandës. Për të sjellë gëzim dhe lokacioni i huaj bukur, i riu duhet të përgatiten për një datë, por gjëja kryesore - nuk e teproj. Flokët i zoti, aromë të lehta do të theksojë unike tuaj. Gjatë një takimi duhet të sillen në mënyrë korrekte, sipas rregullave të sjelljes dhe të mirësjelljes.


Si të sillen në një datë të parë?
Data e parë duhet të mbahet mend se i riu duhet të hapë dyert vajzë të paraqesë dorën e saj tapiceri karrige gabim në tryezë - vajza duhet të lejohet riu që sillen si një zotëri.
Gjatë bisedës duhet të shmangin detaje të panevojshme të jetës tuaj personale, nuk do të jetë kurioz dhe i pyet bashkëbiseduesin e familjes, pasurisë, planet e karrierës, marrëdhëniet e kaluara.
Mundohuni të mos për të shqyrtuar nga afër bashkëbiseduesi. Për të mbështetur rozyazyka nevojën për të gjetur një temë të përbashkët. Shmangur mosmarrëveshjet nuk tregojnë aftësinë intelektuale dhe përparësi fizike, për shkak se ju nuk ka ardhur për të fituar, dhe më e rëndësishmja - për të folur dhe have fun. Vajzat nuk duhet të luajë dhe të tregojë grave "dobësi".


Si te zgjidhni një vend për një datë të parë?
Për të përcaktuar vendin e takim, ju duhet të dini interesat dhe hobi të njëri-tjetrit. Vëmendja e ju në këtë situatë do të jetë shumë e rëndësishme. E përshtatshme për Filma, Koncerte, ose ju mund të shkoni vetëm për çdo rast.
Me këtë nuk duhet të ketë asnjë problem, sepse ka shumë vende që të ketë argëtim.
Vendin për datën e parë - vendi ku të jetë në shoqërinë e njëri-tjetrit si të jetë e bukur. Ku do emërimi i parë, do të tregojë shumë prej jush. Shko ku tradicionalisht mbahet në datën e parë, për shembull, në një amusement park - një vend të arsyeshme të jetë e mundur. Këtu ju mund të ketë argëtim dhe për të marrë për të njohin njëri-tjetrin më mirë.

Për njerëzit më aktivë shesh patinazhi të përshtatshme, bowling apo sportive. Por, në këto raste, ju duhet të marrë parasysh disa karakteristika. Në shesh patinazhi duhet të ftojë vetëm nëse ju jeni të sigurt duke qëndruar në patina. Përndryshe data mund të thyhet apo edhe të zgjasë.
Nëse ju zgjidhni bowling, kjo paraprakisht duhet të njoftojë vajzë, kështu që ajo kap veshje të përshtatshme.
Vizitoni sportive mundshme me njeriun entuziaste, ose të luajë sportive. Dhe në rastet kur në qytetin tuaj të vendosur disa gara interesante.

Në sezonin e ngrohtë për datën e parë që ju mund të organizojë një piknik, ju mund të komunikoni në mënyrë të përkryer jashtë. Piknik duhet të kujdeset për pije, ushqim dhe gjëra të tjera të nevojshme.
Për shëtitje datën e parë të përsosur në barkë, por vetëm në motin e ngrohtë të qetë.
Ju mund të shkoni edhe në ekspozitën e artit apo galeri arti, për të ndihmuar të kuptojnë më mirë njëri-tjetrin.
Më të shpeshta Datat vende janë kafene dhe restorante. Në një atmosferë komod ju mund të bisedojnë, të dëgjoni muzikë dhe valle.


Vendet që nuk duhet të përzgjedhura për datën e parë:
Të mbushur me njerëz, vende të zhurmshme të tilla si klubet, partitë, nuk do të përshtaten për datën e parë. Në vende të tilla pothuajse e pamundur për të folur dhe të njohin njëri-tjetrin mirë.
Të ftojë njerëzit në shtëpinë e tij, prindërit apo miqtë nuk është e vlefshme. Në një mjedis të panjohur të rrethuar nga të panjohura për njerëzit që nuk do të ndjehen rehat.
Objekteve sportive pranë tilla si palestër, dhomë stërvitje, më të përshtatshme për të komunikuar me miqtë dhe të njohurit, por jo për një datë.

Gjithashtu nuk sauna përshtatshme, plazh, pishinë - nuk duhet të zhvishet.
Ditëlindje, dasma dhe festa të tjera gjithashtu jo të përshtatshme për një datë të parë. Kjo është e mundur vetëm në qoftë se heroi i njohur rast ju të dy.

Zgjedhja vendin e takimit të parë në mendje interesat e personit tjetër, e konsiderojnë nëse ju do të jetë në gjendje për të komunikuar dhe për të krijuar kontakt. Në çdo rast, zgjedhja është e juaja. Dëgjoni dëshirat e tyre dhe të kenë sukses. Ne ju dëshirojmë një vizita të suksesshme dhe të kënaqshme faqen!