Si të bëhet një bloger ThousanderTë nderuar lexues, pas sotme Unë shkruaj për ata që çojnë një blog ose thjesht duan të bashkohen blogosphere. Unë dua të ndaj me ju një lajm i madh
Sot unë do të flasim për blog Alexander Borisov. Në fund të agjërimit për secilin prej jush është një ofertë joshëse.


Ne e dimë se shumica e njerëzve që duan të ndërtuar një website dhe të fituar para në të, të dështojnë. Çfarë mendoni ju? Unë jam i sigurt se një nga arsyet kryesore është mungesa e strategjisë së promovimit.
Pse fillestar kaq e vështirë për të zgjedhur një strategji? Bazuar në përvojën time, unë mund të them në vijim. Në internet shumë informacion në lidhje me promovimin. Diku informacioni është me të vërtetë e dobishme, diku plotë bryed diku i dobishëm, por përcakton qartë, diku është i vjetëruar, etj Dhe njeri i panjohur është shumë e vështirë për të kuptuar!


Unë vetë shpenzuar shumë kohë tretur duke u përpjekur për të bërë për veten e tyre planin më efektive të veprimit. Së fundi, kam vendosur për të gjetur një blog popullor, shkruar nga një njeri i cili kohët e fundit ai vetë ishte një rishtar. Dhe pastaj vetëm përsërisin veprimet e tij!
Ky blog është blog i Alexander Borisov. Kjo faqe gjithë vitit, dhe është vizituar çdo ditë nga rreth 3,000 njerëz! Impressive? Dhe më e rëndësishmja, artikulli i shkruar nga Alexander gjuhë shumë të qartë.
Unë filloi të studiojë me kujdes artikullin dhe duke u përpjekur për të zbatuar këto njohuri në praktikë. Rreth një muaj e gjysmë e blog pjesëmarrjes sime në rritje 10-20 deri në 100-120 njerëz në ditë. Unë mendoj se ky është një rezultat i mirë, duke pasur parasysh se unë shpenzuar blog jo më shumë se dy orë në ditë.

Ajo që është interesante është blog i Aleksandrit? Një shumë! Sasha mban konkurseve të rregullta me çmime të mahnitshme. Për shembull, tani boton një mister fjalëkryq javore. I pari për të zbuluar fjalen marrin shpërblime bujare të holla. Një herë në muaj në një blog është një veprim "Rocket", në të cilën dikush mund të marrë një analizë të lirë e faqes tuaj.
Kjo sugjeron se Aleksandri është duke bërë në radhë të parë për popullin. Ai vetë është një person shumë i fokusuar dhe unë mendoj se për blogerët të tilla duhet të jenë të barabarta.Si të bëhet një Thousander bloger?


Dhe tani lajmet më të rëndësishme! Vetëm dje Alexander ka nisur për herë të parë e saj të paguaj-Video, e cila është quajtur "Si të bëhet një kapiten bloger mbi një mijë."
A e kuptoni se çfarë do të thotë? Tani secili prej nesh mund të merrni neyyazytsirno informacion të vlefshëm. Për më shumë informacion, përmes të cilit secili prej nesh mund të përsërisë rrugën e Aleksandrit dhe për të krijuar blog frekuentuar dhe fitimprurës.
Unë jam në absolutisht asnjë dyshim, sepse unë zayazykav këtë kurs dhe vendosi të marrë pjesë në programin Filialin.

Çfarë mund të ju ofrojnë?
Nëse ju vendosni të blini një kurs video të "Si të bëhet një Thousander bloger" për lidhjen time Filialin, unë do t'ju jap gjysmën e kryerjes së tyre! Dhe si një nga të parët që bleva këtë kurs, Komiteti ime është sa më shumë që 600 rubla. Vetëm më tregoni të dhënat e tij dhe pas pagesës, unë do të bëjë para në llogarinë tuaj.
Si ju propozimi im?
Unë gjithashtu ju bëjë thirrje për të marrë pjesë në programin Filialin - Termat tilla bujare, unë nuk kam parë!
Po, kam harruar pothuajse! Ata që paguajnë normën për dhjetor 25, do të marrin treqind, sa më shumë që katërqind rubla!

Nga rruga, unë jam absolutisht i bindur se përmes këtij kursi videove gjashtë muaj më vonë të deklarojë Thousander bloger! Por ju mund të regjistroheni për përditësime dhe të shikojnë se si të bëj
Gjithkush ju falënderoj për vëmendjen tuaj.