Sa shpesh mund të shkojnë në dhomë me diell Sa kohë duhet të bëj banja dielli në diellVazhdimi tema e rrezitje artificiale. Nëse ju vendosni të blini lëkurë të errët me një kuvertë dielli, çështje prioritare për ju është koha dhe frekuenca e vizitave.
Sa duhet të bëj banja dielli në diell - një pyetje mjaft të veçantë. Përgjigja varet kryesisht nga lloji i lëkurës tuaj, por ka disa rregulla që të gjithë duhet të ndjekin.
Rregulli i parë - nuk nxitojnë. Nëse ju doni të nesërmen për të marrë e lëkurës çokollatë ton, Solarium ju nuk do të punojnë - në këtë rast për të përdorur për rrezitje. Për një cirk të bukur nën llambë zakonisht kanë nevojë për 4-6 seanca.Kur ju së pari erdhi në dhomë me diell, maksimumi që mund të përballojë - ajo është 5 minuta. Filloni të vogla dhe pastaj gradualisht rritet procedurën.
Dhe për t'iu përgjigjur pyetjes se si shpesh ju mund të shkoni në dhomë me diell, 50/48 rregull ekziston cosmetologists. 50 - një maksimum seanca në vit, 48 - orë minimale në mes të vizitave.


Sa shpesh mund të shkoni në një dhomë me diell për lloje të ndryshme të lëkurës?


Lloj Celtic. Për njerëzit e tillë karakterizuar nga një kombinim i syve të gjelbër ose blu me flokë flokëverdhë dhe lëkurën e gjirit, shpesh me Freckles. Llojin e lëkurës Përfaqësuesit Celtic nuk duhet të mendojnë për rrezitje, si edhe 5 minuta nën llambës mund të shkaktojë djegie. Në këtë rast, në vend të çokollatë tan, ju merrni ngjyrën e lëkurës e karavidhe zier


Nordike apo evropian lloji. Kafe të lehta apo flokët ngjyrë kafe, kombinuar me sy gri, blu apo të gjelbër. Lëkurës dritë, Freckles pak ose aspak. Këta njerëz janë të ndjeshëm ndaj rrezeve ultravjollcë të rritur dhe djegur të merrni mjaft e thjeshtë. Marrë pjesë në një dhomë me diell me këtë lloj të lëkurës nuk është e rekomanduar më shumë se dy herë në javë.

Lloj Evropës Qendrore. Përfaqësuesit e këtij lloji kanë një ngjyrë kafe ose gri sytë, flokë gështenjë dhe lëkurë të errët. Këta njerëz janë të mira tan dhe mund të përballojë për të vizituar një dhomë me diell 3-4 herë në javë.


Southern tipit evropian ose Mesdheut. Sytë e errët, flokët e errët dhe lëkurë të errët, i cili në mënyrë të përkryer transferon rrezet e diellit. Përfaqësuesit e këtij lloji nuk janë të obhoryat edhe në qoftë se çdo ditë do të shkojë në dhomë me diell. Por kjo nuk do të thotë se ata duhet të bëjnë atë, sepse përveç djegieve nga rrezitje mund të merrni probleme të tjera.
Ka dy lloje të lëkurës: indonezianë dhe afrikano-amerikan, por ata thonë se kjo nuk ka kuptim, sepse në Rusi ata janë të rralla dhe dhomë me diell çështje për ta nuk është shumë e rëndësishme.

Sa shpesh mund të shkojmë në dhomë me diell diskutohet, por në fund të vizituar të gjithë më të vështirë. Shtretër për rrezitje Fuqia mund të ndryshojnë dhe 3 herë më shumë, kështu që vizita ka gamë të madhe. Përveç kësaj ju duhet gjithashtu të marrë parasysh llojin e lëkurës dhe llojin e rrezitje (vertikale, horizontale).
Pra, sa të bëj banja dielli, të vendosur në një kurs të procesit. Mbi të gjitha, të marrë kohën tuaj. Nëse unë kam për të shkuar në "dush diellor", unë do të në çdo rast nuk tan më shumë se 10-12 minuta në një kohë (llojin e lëkurës I, ka shumë të ngjarë, mesatarja evropiane).

Të jetë i sigurt për të lexuar contraindications për dhomë me diell! Dhe kur ju vijnë për të bëj banja dielli, mos hezitoni të bëni pyetje administratorin. Në një vend të mirë, që ju të merrni një përgjigje të detajuar dhe të qartë. Një vend i keq më mirë të mos shkojnë